Mijn favoriete producten van juli: de echte Beauties!

De maand juli is omgevlogen, en er kwamen weer mooie producten voorbij hier op Beautyspots. Vandaag laat ik je mijn vier favoriete producten van juli zien, het is een lekker gevarieerd lijstje dit keer!

favoriete producten van juli

Mijn favoriete producten van juli: Marcel’s Green Soap

Nooit eerder werd ik blij van het huishouden. Niet dat ik er echt een hekel aan heb, maar leuk? Nee, niet echt. Met de heerlijke én 100% natuurlijke producten van Marcel’s Green Soap worden de huishoudelijke klusjes gewoon echt leuk om te doen. De heerlijke geuren die zich door het huis verspreiden maken dat ik er vrolijk van word, en zin heb om ze weer te gebruiken. Inmiddels heb ik een voorraadje aangelegd in mijn keukenkastje 😉

favoriete producten van juli

Avril Le Sérum Visage

Een 100% natuurlijk serum wat niet alleen lekker in gebruik is, maar ook goed werkt én heel betaalbaar is. Ik zei het in het artikel al: je hebt nu geen enkele reden meer om geen serum te gebruiken. Ik testte het Avril Le Sérum Visage, en was erg onder de indruk van dit mooie product!

favoriete producten van juli

Nabla Shade & Glow en Blossom Blush

Ik ontdekte in juli een nieuw make-up merk: Nabla. Prachtige producten van een uitstekende kwaliteit en bovendien dierproefvrij. De echte pareltjes zijn wat mij betreft wel de Shade & Glow bronzers en highlighters en de prachtige Blossom Blushes. Alle drie liggen ze te pronken in mijn Every Day make-up bakje, en geloof me: daar kom je niet zomaar als make-up product.

favoriete producten van juli

‘Detox je huid’ door Adina Grigore

Het laatste item in mijn rijtje favoriete producten van juli is een boek. Een boek, ja. Ik ben echt dolenthousiast over ‘Detox je huid’ van Adina Grigore, ik schreef er afgelopen zondag een uitgebreid artikel over. Een echte musthave voor iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is in (natuurlijke) huidverzorging. Wist je al dat je een exemplaar kunt winnen? Check snel het artikel om te zien hoe je kans maakt!

Dit waren ze, mijn favoriete producten van juli. Wat waren jouw aanraders van afgelopen maand?

11 Comments on Mijn favoriete producten van juli: de echte Beauties!

 1. Mariëlle
  3 augustus 2016 at 20:41 (6 jaren ago)

  Oh dear, die Nabla producten zijn ZO mooi <3 En ik heb nu ook wat favorieten van Avril, zo leuk 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  3 augustus 2016 at 17:55 (6 jaren ago)

  Mooie producten! Ik heb een hele fijne nieuwe cc cream ontdekt van Biodermal met een bruin tintje en het P-CL-E serum.
  Verder heb ik de Eau de toilette (bodysplash) Eau d’Energie van Biotherm aangeschaft, een heerlijke geur om ’s morgens mee wakker te worden. Voor m’n haren een fohnspray van de Pink Collection van Andrelon en ik kan er voorlopig weer tegen 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 augustus 2016 at 20:37 (6 jaren ago)

   Die Bodysplash klinkt heerlijk! ♥

   Beantwoorden
  • Natasja
   3 augustus 2016 at 20:37 (6 jaren ago)

   Die Bodysplash klinkt heerlijk! ♥

   Beantwoorden
 3. Mieke
  3 augustus 2016 at 17:47 (6 jaren ago)

  Oeh, die Nabla producten! <3!

  Beantwoorden
 4. Donna
  3 augustus 2016 at 17:21 (6 jaren ago)

  Mijn favoriet van juli is de gezichtsolie van Clinique. Die heeft de oilbooster van Paula Begoun genadeloos van de troon gestoten. Nog een favoriet van juli is de bbcream van RAU. Naar deze, voor mij, perfecte bb heb ik heel lang gezocht.
  De nabla blush en het Bellapierre palette kan ik zo ophalen 🙂 Waarschijnlijk de toppers van Augustus.

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 augustus 2016 at 20:38 (6 jaren ago)

   Oooh, ik ben benieuwd wat je er van vindt! Laat je het nog even weten?

   Beantwoorden
   • Donna
    3 augustus 2016 at 22:24 (6 jaren ago)

    Werkelijk prachtig hoor! Mooie kleuren en prima pigmentatie. Ik zie veel mogelijkheden om ooglooks te maken. En de blush…..wat zie het er mooi uit, met de kleur ben ik super blij. Dank je voor je reviews van beide.

    Beantwoorden
 5. ilona
  3 augustus 2016 at 16:57 (6 jaren ago)

  De green soap was echt een geweldige tip! Ik ben er blij mee en ik ben echt verslaafd aan de basilicum/vertiver spray en de sinaasappel jasmijn allesreiniger!

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 augustus 2016 at 20:45 (6 jaren ago)

   Zo leuk om te horen dat jij ook zo enthousiast bent!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.