Mijn favoriete producten van oktober

Jawel, er is weer een maand voorbij, langzaamaan gaan we richting het einde van het jaar (aaaargh!). Vandaag laat ik je daarom mijn favoriete producten van oktober zien, dit waren mijn toppers van afgelopen maand.

favoriete producten van oktober

Mijn favoriete producten van oktober:
Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules

Het eerste product uit mijn rijtje favoriete producten van oktober zijn de Nutri6 Facial Oil Capsules uit de Oriflame NovAge lijn. Ze zien er niet alleen ontzettend luxe uit, zo met hun goudkleurige jasje in die mooie pot, ze doen ook uitstekend hun werk. Zeker in de koudere wintermaanden moet je je huid af en toe een beetje extra verwennen en verzorgen. En dat gaat uitstekend met deze prachtige olie. Ik vind het een echte aanrader!

favoriete producten van oktober

Mylene Froya Body Scrub

Mijn tweede favoriet is de gloednieuwe Mylene Froya huidverzorgingslijn, en dan vooral de Body Scrub. Hij ziet er heerlijk uit (letterlijk om op te eten), ruikt hemels en maakt mijn huid glad en zacht, op een milde manier. Wederom voor dat stukje TLC voor je huid, om haar de ‘zware’ wintermaanden door te helpen. Of gewoon omdat het zo lekker is πŸ˜‰

favoriete producten van oktober

Rituals Lipstick Pink Chestnut

Pink Chestnut is mijn tweede lipstick van Rituals, en het is weer een schot in de roos. Het was in oktober de lipstick die ik het meest droeg, omdat hij ook zo prachtig kleurt bij het najaar. Daarnaast is hij erg geschikt om iedere dag te dragen, voor bijna elke gelegenheid. Hij mocht dan ook niet ontbreken in mijn lijstje favoriete producten van oktober.

favoriete producten van oktober

I Love Myself Indian Summer Box

De laatste in het rijtje favoriete producten van oktober, is niet 1 product, maar zijn er meerdere. De I Love Myself Indian Summer Box van Huidverzorging Mireille zat, zoals ik eigenlijk niet anders gewend ben, vol met prachtige producten. Producten die perfect bij de tijd van het jaar passen, zowel qua geuren als qua verzorgende werking. Ik kijk nu al uit naar de Kerstbox! πŸ™‚

Dit waren mijn vier favoriete producten van oktober, echte pareltjes he? Heb jij de afgelopen maand nog mooie, nieuwe producten ontdekt?

7 Comments on Mijn favoriete producten van oktober

 1. chucky1012
  2 november 2016 at 06:18 (6 jaren ago)

  Prachtige producten die jij weer als jou favorieten hebt!

  Beantwoorden
 2. Astrid
  1 november 2016 at 20:25 (6 jaren ago)

  Die lipstick is ook echt mooi! De scrub klinkt ook zalig.

  Beantwoorden
 3. Miranda
  1 november 2016 at 18:10 (6 jaren ago)

  Allemaal beauties πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Mireille
  1 november 2016 at 17:59 (6 jaren ago)

  Weer een mooi lijstje favourites Natasja

  Beantwoorden
 5. MariΓ«lle
  1 november 2016 at 17:43 (6 jaren ago)

  Dit lijken me allemaal lekkere en fijne producten πŸ™‚ En ja de tijd gaat ECHT te snel πŸ™

  Beantwoorden
 6. Manon
  1 november 2016 at 16:58 (6 jaren ago)

  Mooie favorieten heb je !

  Beantwoorden
 7. Natascha
  1 november 2016 at 15:51 (6 jaren ago)

  Bizar dat er alweer een maand voorbij is zeg. De tijd gaat zo onwijs snel! Mooie favorieten heb je Natasja, de capsules van Oriflame zijn hier ook favoriet, lekker voor de winterperiode.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.