Feestelijke FOTD met Pupa Princess

Een paar weken geleden liet ik jullie al een look zien die ik maakte met het Pupa Princess oogschaduwpalette. Ik beloofde jullie toen nog een tweede, meer feestelijke look. Eigenlijk had ik jullie deze vΓ³Γ³r Kerst willen laten zien, maar het weer werkte niet echt mee, waardoor de foto’s mislukt waren. Eerste Kerstdag heb ik de look uiteraard weer gemaakt, en scheen de zon, zodat ik goede foto’s kon maken. En omdat er volgende week gelukkig nog meer feestdagen in het verschiet liggen, laat ik jullie vandaag mijn feestelijke FOTD met Pupa Princess zien.

Feestelijke FOTD met Pupa Princess

Feestelijke FOTD met Pupa Princess: dit gebruikte ik allemaal voor mijn look

Ik had natuurlijk het mooie oogschaduwpalette, een eyeliner en de lipgloss al van de feestelijke Pupa Princess limited edition, maar tijdens een speciale dag bij mijn schoonheidsspecialiste, waarbij je je kon laten opmaken met deze mooie producten, kocht ik nog de Cream Eyeshadow in de kleur Shiny Green, en de andere Glitter Eyeliner, in de kleur Diamond Green. Ik kies zelf eigenlijk niet snel voor groen in mijn oogmake-up, maar ik vond de look die mijn schoonheidsspecialiste gemaakt had zo mooi, dat ik besloot deze Kerst voor groen te gaan.

De overige producten die ik gebruikte, zijn eigenlijk mijn vaste basis momenteel: foundation (met Kerst droeg ik een andere foundation dan die hier op de foto staat, namelijk eentje van MAC), compact powder Creme Puff van Max Factor, oogschaduwprimer van Urban Decay (review volgt heel snel), het Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil en mascara van Rimmel (Scandaleyes Retro Glam). Terwijl ik dit artikel zit te typen, zie ik dat de blush die ik gebruikte, niet op de foto staat. Dit is de Sigma ‘CrΓ¨me de Couture’ Blush – Cherry Apple.

Feestelijke FOTD met Pupa Princess

En dit was dit jaar mijn Kerst-look. Ik zal hieronder even laten zien welke kleuren uit het Pupa Princess oogschaduwpalette ik precies gebruikt heb:

Feestelijke FOTD met Pupa Princess

Feestelijke FOTD met Pupa Princess

Op mijn bewegend ooglid bracht ik de Pupa Princess Cream Eyeshadow in Shiny Green aan (waarvan de houdbaarheid overigens geweldig is!). Daarboven, tot in de crease gebruikte ik kleur nummer 4, een roestbruin-oranje kleur met een subtiel shimmertje. In mijn binnenste ooghoek, een beetje doorlopend tot onder mijn oog, de lichte kleur nummer 2, en boven de crease, op mijn wenkbrauwbot kleur nummer 3, die lekker veel shimmer bevat. De eyeliner die ik gebruikte, is Zoeva Cat Eye Pen, met daaroverheen (na goed drogen) de Pupa Princess Glitter Eyeliner Diamond Green. Onder mijn oog draag ik het oogpotlood van Urban Decay, en als finishing touch de Rimmel Scandaleyes Retro Glam mascara.

Feestelijke FOTD met Pupa Princess

Op mijn lippen draag ik de Pupa Princess Shine Lip Fluid in de kleur 002 Nude Rose, een mooie nude kleur, wat mijn feestelijke FOTD met Pupa Princess afmaakt.

Een deel van de Pupa Princess limited edition is nog o.a. verkrijgbaar bij Pupawinkel.nl.

Droeg/draag jij met de feestdagen andere make-up dan anders, of houd je het veilig bij de kleuren die je normaal ook draagt?

3 Comments on Feestelijke FOTD met Pupa Princess

 1. Deb
  28 december 2013 at 14:07 (8 jaren ago)

  Mooie look, de glittereyeliner staat er super bij. Het geeft gelijk iets feestelijks. Je hebt je lippen ook mooi getekend vind ik, ik zou willen dat ik dat zo netjes kon πŸ˜‰

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  27 december 2013 at 15:49 (8 jaren ago)

  Goodlooking!

  Beantwoorden
 3. Jori Steijaert
  27 december 2013 at 11:23 (8 jaren ago)

  Prachtig….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.