First impression video: Pink Gellac

Pink Gellac is inmiddels één van de bekendste merken ‘Gellak voor thuis’. Onlangs kreeg ik een complete starter set met nog een paar kleuren extra opgestuurd. Ik besloot om dit keer eens een review in video-vorm te maken, een zogenaamde ‘First Impression’-video. Ik ging aan de slag met Pink Gellac. In de video zie je hoe ik de gellak voor het eerst aanbreng, en hoe het resultaat na afloop, na 1 week en na 2 weken is. Veel kijkplezier!

Pink GellacPink Gellac: First Impression

Pink Gellac is een heel makkelijke en vooral ook snelle manier om thuis Gellak aan te brengen. Sinds ik de set in huis heb, draag ik weer gewoon continu nagellak, iets wat ik denk ik al 1 jaar niet gedaan had. Het grote voordeel van Pink Gellac is namelijk de lange houdbaarheid, ze beloven maar liefst 14 dagen. Dus niet meer om de 4 à 5 dagen nieuwe nagellak moeten aanbrengen en daarbij minstens een half uur verplicht met je handen in de lucht wapperen tot ze droog zijn. Nee: in ongeveer een kwartier heb je beide handen voorzien van een mooie nagellakkleur die meteen droog is. En dan heb je er voorlopig geen omkijken meer naar.

Of ik dat ook redde en hoe de lak zich verder hield, zie je in onderstaande video. Veel kijkplezier!

Verkoopinformatie en prijzen

Pink Gellac koop je onder andere via de eigen website. De starterset zoals ik ontving (met daarin de kleur Dynamic Pink kost nu tijdelijk slechts € 62,00. Bovendien krijg je er nu tijdelijk gratis de primer bij! De losse kleuren kosten tijdelijk slechts € 12,00 in plaats van € 15,00. Er is tevens een handige refill set te koop, met daarin de Base, de Ultra Shine en een flacon Pink Cleaner. Deze set kost € 38,00..Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

6 Comments on First impression video: Pink Gellac

 1. Daniëlle
  3 juli 2018 at 16:35 (4 jaren ago)

  Mooie video ik vind Pink Gellac ook een goed merk.

  Beantwoorden
 2. Stephany
  20 juni 2018 at 09:04 (4 jaren ago)

  Leuke kleur, wil ook Pink Gellac kopen.

  Beantwoorden
 3. Annelies van der Valk
  19 juni 2018 at 10:26 (4 jaren ago)

  Tipvan mij lak niet meer dan drie nagels tegelijk. Blijft nu twee en halve week zitten bij mij. En dan nog haal ik het er af omdat de uitgroei te groot wordt.

  Beantwoorden
 4. Inge
  19 juni 2018 at 09:36 (4 jaren ago)

  Leuke review. Ik ben wel benieuwd hoe je het er precies afhaalt? Tip:zet de camera iets minder hoog ala he praat zodat je zelf nog vollediger het centrum vh beeld staat. Of iig groter deel van jezelf. Lieve groet, Inge

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  19 juni 2018 at 07:57 (4 jaren ago)

  Heel mooi

  Beantwoorden
 6. Marije
  19 juni 2018 at 07:31 (4 jaren ago)

  Ik vind Pink Gellac zo fijn. Enige wat goed blijft zitten.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.