Flormar Color Madness Eye Shadow en Twist up Lipstick

Het is alweer anderhalve maand geleden dat wij in Barcelona waren, soms heb ik gewoon heimwee als ik eraan terugdenk. Gelukkig hebben we veel foto’s gemaakt, en natuurlijk heb ik een paar hele mooie producten daar gekocht, die me aan de mooie dagen daar doen herinneren. Zo waren we onder andere bij Flormar, waar ik de Flormar Color Madness collectie spotte. Ik heb geen idee of deze collectie ook in Nederland verkrijgbaar is, maar mocht je in de buurt van een Flormar winkel (hier of in het buitenland) komen, loop dan zeker even binnen!

Flormar Color Madness

Flormar Color Madness

Flormar Color Madness

Hierboven zie je de complete collectie zoals ik hem in de Flormar winkel in Barcelona zag (in het winkelcentrum bij de haven, Maremagnum). Ik koos voor een Fusion Baked Eye Shadow en een Twist up Lipstick.

Flormar Color Madness Fusion Baked Eye Shadow

Flormar Color Madness Fusion Baked Eye Shadow

Flormar Color Madness Fusion Baked Eye Shadow

De Flormar Color Madness Fusion Baked Eye Shadow was er in 11 verschillende kleurvarianten, ik koos voor Peaceful Violet. De doosjes bevatten lekker veel oogschaduw: 6,5 gram, het doosje ligt daardoor ook lekker in de hand. Je hebt weleens van die priegelkleine oogschaduwdoosjes, die nauwelijks goed vast te houden zijn. Daar heb je in dit geval geen last van.

Flormar Color Madness Fusion Baked Eye Shadow

Flormar Color Madness Fusion Baked Eye Shadow

De Flormar Color Madness Fusion Baked Eye Shadow Peaceful Violet bevat een kleurencombinatie van paars, bruin en okergeel, met een mooie shimmer finish. Je kunt de kleuren natuurlijk afzonderlijk van elkaar gebruiken, maar eigenlijk vind ik ze samen gebruikt veel mooier:

Flormar Color Madness
(zonder flits)

De Fusion Baked Eye Shadow is een beetje droog qua textuur, hierdoor is de pigmentatie ook niet heel intens. Maar de kleur laat zich wel mooi opbouwen, bij de swatches heb ik drie laagjes gebruikt. De houdbaarheid is wel prima, hij blijft een hele dag mooi zitten. De Baked Eye Shadow is voorzien van een prachtige shimmer, die door de combinatie van de verschillende kleuren licht holografisch is.

Flormar Color Madness

De Flormar Color Madness Fusion Baked Eye Shadow kostte € 8,95.

Flormar Color Madness

Flormar Color Madness

Flormar Color Madness Twist Up Lipstick

Ik ben gek op lipsticks in potloodvorm, vooral bij warm weer. Ze voelen vaak net wat lichter op de lippen dan een lipstick, maar vaak geven ze ook meer verzorging. Dus toen ik de Flormar Color Madness Twist Up Lipsticks in het schap zag staan, mΓ³est er eentje in mijn winkelmandje. Ik ging voor de zomerse kleur Deep Coral.

Flormar Color Madness Twist Up Lipstick

Flormar Color Madness Twist Up Lipstick

Over de buitenkant van de Flormar Color Madness Twist Up Lipstick valt niet zo heel veel te zeggen: hij ziet er uit als veel andere lipsticks in deze vorm, al is het dessin van de Color Madness collectie natuurlijk wel heel mooi. De dop is in de kleur van de lipstick zelf, dus als je meerdere varianten hebt, kun je de kleur hieraan herkennen. De dop gebruik je om de lipstick omhoog of omlaag te draaien, ook niets nieuws eigenlijk.

Flormar Color Madness

De Flormar Color Madness Twist Up Lipstick voelt heel zacht bij het aanbrengen, en heeft een uitstekende pigmentatie. Hij brengt mooi glad aan, eventuele velletjes op mijn lippen worden mooi gemaskeerd. Een heerlijk lipproduct! De houdbaarheid is niet heel lang, na 2 Γ  3 uur is de kleur vrijwel helemaal verdwenen van mijn lippen. Maar ook dat is vrij normaal voor een lipproduct als dit.

De Twist Up Lipstick kostte € 7,95.

In de look hieronder heb ik beide producten gebruikt:

Flormar Color Madness

Je ziet dat de Twist up Lipstick echt een knalkleur is, ik vind het dan ook echt een kleur voor nu, voor de zomermaanden. Waar ik voorheen voor meer veilige kleuren ging, merk ik dat ik de laatste tijd wat meer durf qua kleur, hihihi!

Flormar Color Madness

Omdat ik de Fusion Baked Eye Shadow mooi genoeg vind van zichzelf, heb ik verder geen andere kleuren gebruikt dan in mijn ooghoeken en op het wenkbrauwbot de lichtste kleur uit het Naked 3 palette. Verder geen poespas, mijn lippen vallen al genoeg op πŸ™‚

Zoals gezegd weet ik niet zeker of de Flormar Color Madness collectie ook (nog) in Nederland verkrijgbaar is. Tot voor kort vond je de enige Flormar winkel in Nederland in de Kalverstraat in Amsterdam, maar een maand geleden is er ook eentje in Enschede geopend. Mocht je in de buurt zijn, loop dan zeker even binnen, want naast deze Color Madness collectie hebben ze een mooie, uitgebreide standaard collectie voor lekkere budget prijzen.

4 Comments on Flormar Color Madness Eye Shadow en Twist up Lipstick

 1. Deb
  3 augustus 2014 at 20:26 (8 jaren ago)

  Wat een mooie items heb je gescoord!! Ik vind de lipstick jou ook super mooi staan!!

  Beantwoorden
 2. Sue
  3 augustus 2014 at 11:11 (8 jaren ago)

  Die oogschaduws lijken wel heul erg veel op die van Milani! Doosje is zelfs hetzelfde. Des al niet te min zien ze er mooi uit.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  3 augustus 2014 at 09:36 (8 jaren ago)

  Super mooi!

  Beantwoorden
 4. Bianca
  3 augustus 2014 at 08:27 (8 jaren ago)

  Wat een mooie producten! Er is inmiddels nog een Flormar winkel namelijk in Enschede (vlakbij mij haha) xxx

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.