Flormar shoplog Amsterdam

Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij het persevent van Simply PR. Arno was mee gegaan naar Amsterdam, dus na het event (in het geval van Arno: na de koffie, de koffie en de koffie om de hoek) zijn we nog even een paar uurtjes de stad in gegaan. Daar liepen we (na Bijenkorf, Lush en Marks & Spencer) tegen de winkel van Flormar aan, een Turks cosmeticamerk wat sinds een klein half jaar een vestiging in Amsterdam heeft. Ik had hier al veel verhalen over gehoord, dus uiteraard gingen we even binnen een kijkje nemen. En (alweer uiteraard) kwam ik niet met lege handen naar buiten 🙂

Flormar shoplog

Flormar shoplog

Na een tijdje op mijn gemakje rond gesnuffeld te hebben, belandde dit in mijn winkelmandje: twee nagellakjes, een gezichtsprimer, een lipstick en een pakje lekker grote wattenschijfjes. Ik laat de producten even van wat dichterbij aan je zien:

Flormar shoplog

Flormar shoplog: Illuminating Primer

Ik gebruik alweer een hele tijd dezelfde primer, dus ik was wel weer eens toe aan iets nieuws om te proberen. Na eerst de ingrediënten gecheckt te hebben bij de verkoopster (de ingrediënten staan vervelend genoeg niet op het flesje vermeld, maar alleen op het doosje waar de primers per drie in verpakt zitten, en die onderin een lade liggen) en gezien te hebben dat er geen dimethicone bij de eerste 7 à 8 ingrediënten staat, besloot ik deze mee te nemen. Hij kost € 9,95.

Flormar shoplog

Flormar shoplog: Lipstick Revolution

Flormar heeft een heel groot assortiment lipsticks en lipglosses. Ik koos uiteindelijk voor de Lipstick Revolution, die niet alleen een mooie kleur belooft, maar de lippen ook verzorging geeft. Sounds perfect! Lipstick Revolution kost € 7,95.

Flormar shoplog

Flormar shoplog: Nail Enamel

Ook qua nagellak (oftewel: Nail Enamel zoals je tegenwoordig steeds vaker leest, vraag me niet waarom) is er genoeg te kiezen bij Flormar. In allerlei kleuren, finishes en dekkingen: ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Uiteindelijk koos ik voor twee lekker felle, zomerse kleurtjes.

Flormar shoplog

Toen ik al bij de kassa in de rij stond te wachten, viel mijn oog op deze Square Cotton Pads, vierkante wattenschijfjes die lekker groot zijn, kijk maar:

Flormar shoplog

Ze zijn perfect om mijn oogmake-up mee te verwijderen: een helft voor ieder oog. Deze Cotton Pads kosten € 2,95.

Flormar shoplog

Dit setje met gezichtsverzorgingsproducten kreeg ik er gratis bij, altijd leuk!

Zoals je ziet, is Floral lekker betaalbaar. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen (behalve over de wattenschijfjes, die zijn prima), uiteraard vertel ik je binnenkort wat meer over de afzonderlijke producten.

Heb jij al kennis gemaakt met de producten van Flormar?

4 Comments on Flormar shoplog Amsterdam

 1. Deb
  13 april 2014 at 17:12 (8 jaren ago)

  Leuke items heb je geshopped! Ik ben ook erg benieuwd naar de producten van Flormar!

  Beantwoorden
 2. irene niec
  13 april 2014 at 11:20 (8 jaren ago)

  Nee, nooit van gehoord, maar ben wel heel benieuwd naar de producten.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  13 april 2014 at 10:01 (8 jaren ago)

  Ziet er mooi uit! Ik kende het merk helemaal niet, maar vast en zeker na onze vakantie naar Turkije wel!

  Beantwoorden
 4. Mandy
  13 april 2014 at 09:01 (8 jaren ago)

  Mooie shoplog!
  Raar inderdaad dat de ingrediënten er niet op staan..

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.