FOTD met het Urban Decay Naked 3 palette

Een paar weken geleden liet ik jullie het Urban Decay Naked 3 palette zien, en ik had beloofd jullie er nog een FOTD van te laten zien. Vorig weekend had ik foto’s gemaakt, waar ik uiteindelijk niet 100% tevreden over was, dus ging ik vanmorgen in de herkansing ๐Ÿ™‚

Urban Decay Naked 3

FOTD: Urban Decay Naked 3 palette

In de drie weken dat ik het Urban Decay Naked 3 palette nu in mijn bezit heb, heb ik het al vaak gebruikt. Ik heb verschillende looks uitgeprobeerd, maar dit is degene die ik het vaakst gebruik. Ik vind een nude palette ideaal voor ‘doordeweeks’, als ik gewoon naar mijn werk ga. Soms kies ik wel voor wat meer kleur, maar Nude is toch waar ik het vaakst voor kies als ik ’s morgens voor de spiegel sta. Omdat het eigenlijk altijd kan, onwillekeurig welke outfit ik draag. En omdat ik er niet te veel bij na hoef te denken, en dat komt mooi uit ’s ochtends vroeg ๐Ÿ™‚

Urban Decay Naked 3

Urban Decay Naked 3

Urban Decay Naked 3: deze kleuren gebruikte ik voor deze look

Voor deze ooglook gebruik ik vijf kleuren uit het Urban Decay Naked 3 palette. Op mijn ooglid breng ik Mugshot aan (3e kleur van rechts), met daarboven Factory (de kleur links daarvan). Op mijn wenkbrauwbot gebruik ik de lichtroze kleur Burnout (3e van links) en in mijn binnenste ooghoek de bronskleurige Trick (6e kleur van links). Onder mijn oog breng ik eerst Urban Decay 24/7 Glide-on pencil in de kleur Smoke aan, daaroverheen breng ik met een dun eyeliner kwastje van Sigma de kleur Darkside uit het palette aan (2e kleur van rechts). Een zwarte mascara (sinds kort gebruik ik de Sleek Full Fat Lash Mascara, naar volle tevredenheid) maakt het geheel af.

Urban Decay Naked 3

FOTD met het Urban Decay Naked 3: de overige producten

Dit zijn de overige producten die ik bij deze FOTD gebruikte:

Draag jij vaak een nude look, of kies je meestal voor kleur?

3 Comments on FOTD met het Urban Decay Naked 3 palette

 1. Esmรฉe
  14 april 2014 at 21:23 (8 jaren ago)

  Wat een mooie, rustige look! Ik zou het Naked 3 palette ook graag eens aanschaffen, de kleuren zijn prachtig. x

  Beantwoorden
 2. Wojis Kroone
  13 april 2014 at 21:12 (8 jaren ago)

  Wat mooi, Naked3 zal jou altijd mooi staan, precies de kleuren die jou complimenteren. Ik ben zeer blij met mijn 3, maar ben nog niet helemaal uit alle kleuren, ben nog aan het rommelen hoor. Paula’s bronzer gaat er heel mooi bij, super vriendjes samen. Ik hoop dat je nog veel looks gaat maken en posten.

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on FOTD met het Urban Decay Naked 3 palette

 1. […] jullie mijn FOTD met o.a. het Urban Decay Naked 3 palette al […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.