FOTD en mini-reviews met o.a. Benecos, Lily Lolo en The Body Shop

De afgelopen tijd heb ik best veel nieuwe make-up binnen gekregen, vandaag heb ik daarom voor jullie een Face of the Day met mini-reviews over een paar nieuwe producten. Voor deze FOTD gebruikte ik onderstaande producten:

FOTD make-up

Benecos Compact Powder in de kleur Sand (swatch en review in dit artikel) – The Body Shop Colour Crush lipstick in de kleur 225 Blushing Pink (swatch en review in dit artikel) – Pupa 50’s Dream Color Touch Highlighter – Catrice Made To Stay Highlighter Pen in de kleur 030 Eye Need! (review volgt later) – Mylène Eyeshadow Primer (review zie dit artikel) – Be Creative blush in de kleur 004 Blossom (review over de Be Creative producten volgt later) – Lily Lolo Mineral Eye Colour in de kleuren Pink Champagne en Khaki Sparkle (swatches en review in dit artikel) – Catrice Glamour Doll Volume Mascara Waterproof (review volgt later) – Pupa Multiplay Eye Pencil – Rimmel Match Perfection Skin Tone Adapting Concealer – Catrice All Matt Plus Shine Control Make Up in de kleur 030 Warm Beige (review volgt later).

Benecos Natural Compact Powder

Benecos Natural Compact Powder

FOTD met o.a. Benecos Compact Powder

Een tijdje geleden konden jullie mijn review lezen over de Benecos Loose Mineral Powder. Een minpuntje daarvan was, dat mijn huid in de loop van de dag toch wat ging glimmen. Ter vergelijking ontving ik een paar weken geleden de Benecos Compact Powder in de kleur Sand. In eerste instantie dacht ik dat de kleur te donker zou zijn voor mijn huid, maar de zon bleek goed haar best gedaan te hebben, want bij mijn huidige tint past hij prima. De compact poeder brengt prettig aan met mijn Luxe Face Definer kwast van Zoeva, en matteert mijn huid goed. Deze Benecos Compact Powder houdt mijn huid inderdaad beter mat gedurende de dag dan de Loose Mineral Powder. Slechts bij warm weer komt er toch wat glim doorheen, maar dat is bijna niet te voorkomen, en vind ik dus geen probleem. De Benecos Compact Powder is te koop bij SoloBioMooi en kost € 8,25 (voor 9 gram).

The Body Shop Colour Crush lipstick

The Body Shop Colour Crush lipstick

The Body Shop Colour Crush lipstick

FOTD met o.a. The Body Shop Colour Crush lipstick

The Body Shop heeft sinds een paar weken nieuwe lipsticks in haar assortiment: de Colour Crush lipsticks. Deze intens gepigmenteerde en prachtig gekleurde lipsticks zijn 100% diervriendelijk. Ze bevatten o.a. Community Fair Trade maroela-olie uit Namibië en vochtregulerende kersenpitolie. En dat merk je, want de lipstick voelt ontzettend zacht op mijn lippen. De lipsticks zijn er in 24 verschillende kleuren, verdeeld over 3 kleurgroepen: Nude, Pink en Red. Ik kocht de kleur 225 Blushing Pink. De lipstick brengt heel prettig aan, maakt mijn lippen lekker zacht en heeft een medium houdbaarheid: na een paar uur is de kleur wel grotendeels verdwenen. Dat vind ik niet slecht voor zo’n zachte, verzorgende lipstick! The Body Shop Colour Crush lipsticks kosten € 12,00 maar momenteel is er een actie bij The Body Shop, waarbij je 50% korting krijgt op ieder 2e make-up of Bodycare product.

Lily Lolo Mineral Eye Colour

Lily Lolo Mineral Eye Colour

Lily Lolo Mineral Eye Colour

FOTD met o.a. Lily Lolo Mineral Eye Colour

Sinds kort heeft The Make Up Spot het merk Lily Lolo in het assortiment. Ik bestelde er in mijn vakantie twee Mineral Eye Shadows van, in de kleuren Pink Champagne en Khaki Sparkle. Beide kleuren hebben een heel mooie glanzende finish, met een heel subtiel glittertje er in (zonder in een discobol te veranderen als je deze oogschaduw opbrengt). De oogschaduws zijn heel gepigmenteerd, voelen lekker zacht en zijn zowel droog als nat te gebruiken (ik gebruikte ze op de foto’s droog). Ze brengen heel fijn aan, je moet alleen opletten dat je de oogschaduwkast even licht aftikt voor het aanbrengen, omdat het natuurlijk om losse oogschaduw gaat. De houdbaarheid is prima (ik gebruik altijd een oogschaduwbasis onder mijn oogschaduw, zo ook bij deze), na een werkdag zit de oogschaduw nog keurig. Klein minpuntje is dat ik vooral bij de kleur Khaki Sparkle best even met het doosje (met het deksel erop) moet schudden voor er wat oogschaduw naar boven komt. Maar verder vind ik de Lily Lolo oogschaduws ontzettend fijn, en een mooie toevoeging aan mijn make-up stash. De Mineral Eye Shadows kosten € 7,50 per stuk (voor 2 gram).

FOTD make-up

Hier zie je mijn ooglook die ik maakte, een look die ik zowel naar mijn werk als voor een feestje draag. Ik vind de kleuren van Lily Lolo erg mooi kleuren bij mijn blauw-groene ogen.

En dit is de totale look, zowel zonder als met bril gefotografeerd:

FOTD make up

FOTD make up

Nu het wat minder warm is, zal ik weer eens wat vaker een FOTD-artikel maken, jullie hebben nog o.a. een Face of the Day met de MUA producten, en met Be Creative producten tegoed.

 

5 Comments on FOTD en mini-reviews met o.a. Benecos, Lily Lolo en The Body Shop

 1. Krista
  18 augustus 2013 at 18:23 (9 jaren ago)

  Mooie look, staat je goed! Bevalt de Catrice foundation je goed?

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 augustus 2013 at 19:47 (9 jaren ago)

   Ja, tot nu toe bevalt hij uitstekend!

   Beantwoorden
 2. Kim
  18 augustus 2013 at 14:50 (9 jaren ago)

  Mooie look, maar (als ik dat mag zeggen).. ik denk dat de rest van je ooglook beter uitkomt als je het lijntje onder je oog niet zo hard maakt, want nu springt voor mij persoonlijk alleen het lijntje in het oog. Maar waar bemoei ik me ook mee.. :-$ De meeste merken in je look zijn voor mij onbekend, leuk om die te zien!

  Ik vind die Lipstick van The Body Shop wel aan de dure kant als hij maar een paar uurtjes blijft zitten, dat is wel jammer.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 augustus 2013 at 19:48 (9 jaren ago)

   ja hoor, natuurlijk mag je dat zeggen 🙂 Ik zal er bij een volgende FOTD eens rekening mee houden (als ik er aan denk). Bedankt voor de feedback!

   Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  18 augustus 2013 at 08:51 (9 jaren ago)

  Mooie producten! De kleuren van de oogschaduw zijn super!
  Echt een zomerse look.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.