FOTD met mijn nieuwe MAC producten

Het is alweer bijna twee weken geleden dat ik jullie mijn nieuwe MAC producten liet zien (klik hier voor het artikel). Ik beloofde jullie toen een look met deze producten, maar doordat de foto’s tot twee keer toe mislukten (lees: ik niet 100% tevreden was), duurde het wat langer. Maar hier is hij dan, de Face of the Day die ik maakte met deze Beauties.

FOTD

FOTD met mijn nieuwe MAC producten

Sinds ik mijn nieuwe MAC producten in huis heb, gebruik ik ze bijna iedere dag. Zoals ik in het artikel al vertelde, is de blush erg gepigmenteerd, waar ik in eerste instantie wel een beetje huiverig door was geworden. Maar als ik de blush met beleid gebruik, blijkt het een prachtige, heel natuurlijke kleur te zijn die juist heel draagbaar is.

FOTD

Ik word echt zo blij van mijn nieuwe MAC producten. Ze geven me stuk voor stuk (Blush – Gleeful, Skinfinish – Soft & Gentle en Rich Lipstick – Good Taste) een lekker frisse voorjaarsuitstraling, iets waar ik helemaal aan toe ben. Waar ik tot een paar jaar terug (of misschien zelf nog maar een jaar terug) altijd voor veilige kleuren op mijn lippen koos (my lips but better-achtige kleuren), kies ik de laatste tijd steeds vaker voor felle kleuren, vooral fuchsia-tinten hebben mijn voorkeur. Ik kijk dan ook erg uit naar de nieuwe MAC Viva Glam x Miley Cyrus Lipstick en Lipglass!

FOTD

Dit zijn de overige producten die ik gebruikte voor deze FOTD. Het oogschaduwpalette is nieuw, dat laat ik je later deze week van dichtbij zien. De basis van mijn make-up is momenteel redelijk stabiel: foundation van Dr. Hauschka, oogschaduwprimer van Urban Decay (waar ik nu gewoon al ruim een jaar mee doe!), concealer van Pupa, de gezichtspoeder is nieuw, ook die laat ik binnenkort in een artikel zien. Verder de bronzer van Dr. Haushcka, oogpotlood van Urban Decay en Le Volume de Chanel mascara, waarvan ik inmiddels aan mijn tweede exemplaar begonnen ben (tijd voor een review?).

Wat is jouw favoriete MAC product?

10 Comments on FOTD met mijn nieuwe MAC producten

 1. brenda
  27 januari 2015 at 09:39 (7 jaren ago)

  Ik vind vooral de blush erg interessant, maar weet niet of ik dat aandurf met mijn nc15 huidje..

  Beantwoorden
 2. Wojis
  26 januari 2015 at 22:36 (7 jaren ago)

  Soft & Gentle en Rich Lipstick zijn echt perfect! Soft & Gentle kan bij iedereen, vind ik, hij is zo mooi. Die lipstick is geweldig, staat je super. Ik vind dit soort kleuren jouw goed staan, lekker knal en bruisend, past goed bij je.

  Beantwoorden
 3. Sonja
  26 januari 2015 at 21:21 (7 jaren ago)

  Mooi, je ziet dat je huid verbeterd is! Complimentje!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  26 januari 2015 at 20:44 (7 jaren ago)

  Mooi hoor! Wat is MAC toch een fijn merk he. Die felle kleuren staan jou erg goed, fijn dat je ze wat vaker draagt.
  Kan ook niet wachten tot die nieuwe Miley lipstick van MAC, ga hem in Florida kopen 🙂

  Beantwoorden
 5. Renée
  26 januari 2015 at 18:13 (7 jaren ago)

  Wat heb je een mooie egale huid met de producten en wat een hele mooie kleur lippenstift.

  Beantwoorden
 6. Bianca
  26 januari 2015 at 16:06 (7 jaren ago)

  Ja was hier al zo benieuwd naar en je ziet er goed uit erg mooi 🙂 x

  Beantwoorden
 7. Mireille
  26 januari 2015 at 15:26 (7 jaren ago)

  Heel mooi !!!!

  Beantwoorden
 8. Agneta
  26 januari 2015 at 14:56 (7 jaren ago)

  Hele mooie look! Lekker compleet!

  Liefs Agneta

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  26 januari 2015 at 14:44 (7 jaren ago)

  Hele mooie en fijne make-up!
  Prachtige look heb jij er weer mee weten te maken 😉

  Beantwoorden
 10. Mariëlle
  26 januari 2015 at 14:25 (7 jaren ago)

  Wat een gave producten, alles past goed bij elkaar! De foundation had ik vandaag ook op en de bronzer was ik vandaag per ongeluk vergeten haha. Maar ik draag hem wel héél vaak.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.