FOTD: mijn verjaardagslook

Zoals jullie in de plog van vanmorgen konden zien (en vast ook al wel op Facebook en/of Twitter hadden gezien), vierde ik gisteren mijn 40e verjaardag. In dit artikel laat ik jullie de look zien die ik gisteren droeg. Geen bijzonder uitgesproken of opvallende look, maar wel een stralende (vind ik zelf). Verderop in het artikel vertel ik welke producten ik hiervoor gebruikte, een deel hiervan hebben jullie al op Beautyspots gezien, en sommige zien jullie binnenkort in een artikel.

FOTD

Dit is hem dan: mijn verjaardags FOTD ๐Ÿ™‚ Zoals je ziet, heb ik de kleuren vrij rustig gehouden. Dit vooral omdat ik het overdag vierde (met een High Tea), en ik deze kleuren mooi bij het voorjaar vind passen.

FOTD

(ik draag hier overigens nog niet mijn ‘feest-outfit’, omdat ik nog met Benthe moest gaan wandelen, en het gisteren nogal slecht weer was om met nette kleren de polder in te trekken, hihihi!)

FOTD

FOTD

FOTD: mijn verjaardagslook

Mijn ooglook van dichtbij. Ik gebruikte hiervoor de vier linker kleuren van de bovenste rij uit het Sleek Garden of Eden palette, waar ik eerder over schreef. Op mijn ooglid gebruikte ik aan de buitenkant de kleur Eve’s Kiss (2), aan de binnenkant de kleur Gates of Eden (1). In de crease gebruikte ik Paradise on Earth (3), en de kleur Python (4) gebruikte ik aan de buitenkant net boven mijn ooglid, en onder mijn oog. Als highlighter, op het wenkbrauwbot, gebruikte ik e.l.f. Mineral Eyeshadow Beauty Queen, hierover vertel ik je binnenkort meer.

FOTD

FOTD

FOTD: dit zijn de producten die ik gebruikte

En dit zijn alle producten die ik voor deze FOTD gebruikte:

Wat voor look draag jij meestal op je verjaardag? Knallend of subtiel?

4 Comments on FOTD: mijn verjaardagslook

 1. Miranda Aerts
  24 maart 2014 at 07:31 (8 jaren ago)

  Een hele mooie look! Niet zwaar maar fris en stralend.
  Ik heb eigenlijk meestal dezelfde look, maar voor speciale gelegenheden neem ik er wat meer de tijd voor.

  Beantwoorden
 2. Deb
  23 maart 2014 at 20:03 (8 jaren ago)

  Je ziet er zeker stralend uit! Heel mooi! Ik hoop dat je een tรฉ gekke dag hebt gehad, ik ga nu even je plog lezen!

  Beantwoorden
 3. Vera
  23 maart 2014 at 16:02 (8 jaren ago)

  Wat een mooie glow over je gezicht, prachtig!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.