FOTD oktober met o.a. MAC, Mylène, Rimmel en L’Oréal

Vorige week liet ik jullie de prachtige producten van de RiRi Hearts MAC Fall collectie zien, en beloofde ik jullie nog een look die ik met (o.a.) deze producten maakte. Afgelopen weekend was het gelukkig beter weer dan vorige week, en dus prima weer om foto’s te maken. Ik maakte onderstaande look met deze producten:

FOTD oktober

FOTD oktober: de gebruikte producten

De foundation die ik gebruikte, is de New Nude Magique Eau de Teint van L’Oréal (zie het artikel van gisteren voor de review). Daar overheen de Stay Matte pressed powder van Rimmel, deze twee producten vormen momenteel de basis van mijn make-up, het is een geweldige combinatie.

FOTD oktober

Op mijn ogen gebruikte ik (niet op de foto) eerst de Eye shadow primer potion van Urban Decay, daaroverheen twee multi color oogschaduws van Mylène, Woody en Bronze. Onder mijn oog een kajal-potloodlijntje van Catrice, met daaroverheen ook een lijntje Woody oogschaduw. De mascara die ik gebruikte, is Glamour Doll Volume Mascara Waterproof van Catrice. RiRi Hearts MAC Fall Hibiscus Kiss, die ik gisteren helaas kapot heb laten vallen (#fail), gebruikte ik zowel als bronzer en als blush, en op mijn lippen uiteraard RiRi Hearts MAC lipstick Nude.

FOTD oktober

FOTD oktober

En dit is de look die ik met deze producten maakte: een vrij natuurlijke, iedere dag prima te dragen look. Met wat kleine aanpassingen maak je van een dergelijke natuurlijke look een iets zwaardere, of wat meer feestelijke look. Bijvoorbeeld door een eyeliner toe te voegen, of door een andere kleur lipstick (rood of paars, als dat je tenminste staat, ik kan mezelf niet met dat soort kleuren zien) te kiezen. Of door een andere, wat fellere kleur, oogschaduw te combineren met deze naturel-tinten. Met de producten die ik voor deze FOTD gebruikte, kun je eigenlijk alle kanten op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.