FOTD Sigma Créme de Couture – aflevering 2

Vorige week liet ik jullie een vrij naturelle look zien die ik gemaakt had met het Sigma Créme de Couture palette. Vandaag is het tijd voor wat meer kleur, want kleur is tenslotte waar het in dit palette om draait 🙂

FOTD Sigma Créme de Couture

FOTD Sigma Créme de Couture

Voor onderstaande Face of the Day gebruikte ik de volgende kleuren: op mijn ooglid, in de binnenste hoek bracht ik Blue Chocolat aan, op de rest van mijn ooglid Lavender Honey. In de crease bracht ik Almond Pear aan, en daarboven, op het wenkbrauwbot, Violet Whip. De eyeliner die ik gebruikte is Zoeva Cat Eye Pen, onder mijn oog bracht ik een zwart oogpotlood van Catrice aan, met daaroverheen de kleur Elderberry uit het Créme de Couture palette. Op mijn wimpers draag ik een laagje Catrice Glamour Doll Volume mascara, daaroverheen een laagje Pupa Vamp! mascara in de kleur Amethyst Violet. De blush die ik draag, is weer de Cherry Apple blush uit de Sigma Créme de Couture collectie, en op mijn lippen draag ik een Essence longlasting lipstick in de kleur Barely There! Over deze lipstick vertel ik binnenkort wat meer, in een apart artikel.

FOTD Sigma Créme de Couture

FOTD Sigma Créme de Couture

Zoals je ziet, krijg je met deze kleuren een totaal andere look. En dat is nu precies wat ik zo leuk vind aan dit soort palettes: je kunt er eindeloos mee afwisselen en combineren! Of het nu om een dagelijkse look voor je werk gaat, of een look voor een speciale gelegenheid of feestje, je vindt het in dit palette.

FOTD Créme de Couture

Inmiddels heb ik een aantal van dit soort palettes in mijn make-up lade liggen, maar toch ga ik weer overstag als ik een mooi exemplaar tegenkom. En met de aankomende feestdagen in het vooruitzicht, zou dat best wel eens snel kunnen gebeuren…

Gebruik jij veel verschillende kleuren in je oogmake-up, of houd je het liever veilig bij één of twee kleuren?

 

2 Comments on FOTD Sigma Créme de Couture – aflevering 2

 1. Miranda Aerts
  11 oktober 2013 at 20:39 (9 jaren ago)

  Mooie nuances in de kleuren! Ik hou van kleurige make-up, zeker als het om oogschaduw gaat. Ik val meestal terug op blauwe en groene tinten, maar gebruik altijd meerdere tinten samen.

  Beantwoorden
 2. Jori
  11 oktober 2013 at 18:08 (9 jaren ago)

  Mooie look

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.