FOTD: Smokey Eye in een Lente-look

De afgelopen weken hebben jullie wat nieuwe make-up producten voorbij zien komen op Beautyspots, waaronder de Yves Rocher Intense Kajal, de HEMA Soft Matt Lipbalm en (alweer wat langer geleden) een blush van Dr. Pierre Ricaud. Met al deze producten (en meer) maakte ik een Smokey Eye in een Lente-look, ik laat deze vandaag aan je zien!

Smokey Eye

Smokey Eye in een Lente-look

Hierboven zie je alle producten die ik gebruikte voor mijn Smokey Eye in een Lente-look. Het lijkt veel, maar hier zit echt alles bij: van foundation en concealer tot make-up kwasten en wenkbrauwpotlood. Ik laat hieronder de producten van wat dichterbij aan je zien.

Smokey eye

De foundation die ik gebruikte, is de nieuwe Pupa Like a Doll foundation, hier vertel ik je snel meer over, de review ligt al op de plank. Nog steeds mijn favoriete gezichtspoeder is Catrice Prime and Fine Mattifying Powder, hiermee poeder ik mijn foundation altijd mee af. De bronzer die ik vrijwel dagelijks gebruik, is de Dr. Haushcka bronzing powder, het blijft een topper! Links daarvan zie je een highlighter van Pupa, uit een LE collectie van een paar jaar geleden, een plaatje om te zien (en te gebruiken)!

Smokey Eye

De blush van Dr. Pierre Ricaud maakt vaak deel uit van mijn dagelijkse look, ik vind het een prachtige kleur die een mooie, natuurlijke blos geeft. Het enige nadeel blijft het formaat van de blush, die had echt wel minimaal twee keer zo groot mogen zijn. Maar qua kleur en textuur is het echt een aanrader.

Pupa Luminys Touch is een concealer en highlighter in één, en heeft bovendien verzorgende eigenschappen. Deze breng ik onder mijn ogen en naast mijn neusvleugels aan voor ik mijn foundation aanbreng.

Smokey Eye

Het oogschaduwpalette wat ik voor deze Smokey Eye gebruikte, is dat van Dior, de kleuren lenen zich er uitstekend voor. Uiteraard niet zonder oogschaduwprimer: die van Urban Decay blijft onovertroffen, nog steeds! Voor deze look haalde ik mijn Le Volume de Chanel weer eens te voorschijn.

Smokey Eye

Voor mijn ooglook gebruikte ik twee kleuren Yves Rocher Intense Kajal: de zwarte en de oudroze kleur, ik vertel jullie zo op welke manier ik deze aanbracht.

Smokey Eye

Smokey Eye

Ik begon met het aanbrengen van de YR Intense Kajal, in de binnenste ooghoek een stukje roze, over de overige breedte van het ooglid de zwarte kleur. Ik bracht een lijntje aan tegen mijn wimpers, en blendde dit uit met een oogschaduwkwast met korte haartjes. Daarna bracht ik hier overheen de donkerste kleur uit het palette aan en vervaagde deze naar boven toe. In de crease bracht ik de één na donkerste kleur grijs aan, in de binnenste ooghoek de lichtroze kleur en op het wenkbrauwbot de witte highlighter. Daarna bracht ik nog een keer de zwarte Intense Kajal aan, en blendde deze weer met de oogschaduw uit.

Onder mijn oog bracht ik de kleur Zero van Urban Decay 24/7 Glide on Pencil in de kleur Zero aan, met daaroverheen de middengrijze kleur uit het palette. Le Volume de Chanel maakt de look af 🙂

Smokey Eye

Ik had een keer geen zin in een rustige kleur op mijn lippen bij deze Smokey Eye, dus pakte ik lekker de HEMA Soft Matt Lipbalm in de kleur 04. In het voorjaar mag het best een beetje opvallender, toch?

8 Comments on FOTD: Smokey Eye in een Lente-look

 1. Beau
  20 maart 2015 at 19:54 (3 jaar ago)

  Mooie look 🙂 en de felle kleur op je lippen staat je geweldig

  Beantwoorden
 2. mariëlle
  20 maart 2015 at 17:52 (3 jaar ago)

  Wat een gave producten zeg! Je hebt een hele mooie look gemaakt en ik vind de lipstick erg gaaf!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  20 maart 2015 at 12:26 (3 jaar ago)

  Je hebt een hele mooie look gemaakt, vooral de lipkleur vind ik super x

  Beantwoorden
 4. Jori
  20 maart 2015 at 09:27 (3 jaar ago)

  Prachtig Natasja

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  20 maart 2015 at 08:43 (3 jaar ago)

  Wow, mooie frisse look!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.