Freedom Makeup London: nieuw in Beautyland

Sinds drie weken is er een nieuw make-up merk verkrijgbaar: Freedom Makeup London. Dit is een ‘zusje’ van Makeup Revolution, en volgens de omschrijving meer gericht op de professionele makeup producten. Toen Freedom Makeup London online ging, hadden ze een leuke introductie-aanbieding, voor mij reden om een paar items te bestellen. En natuurlijk laat ik ze aan jullie zien!

Freedom Makeup London

Freedom Makeup London Shoplog

Freedom Makeup London

Als eerste kocht ik deze Pro Highlight Glow (3,00 GBP), een highlighter met goudkleurige glans die wel heel veel lijkt op de Highlighter Golden Lights van Makeup Revolution, en bij het swatchen erg poederig aanvoelde. Maar ik ga hem natuurlijk wat uitgebreider testen, en kom snel met een review.

Freedom Makeup London

Deze Pro Glow Purr (2,50 GBP) viel me meteen op, natuurlijk vanwege het leuke uiterlijk. Dit is een overduidelijke dupe van de Too Faced Pink Leopard Bronzer: klik. De swatch hiervan oogde beter dan die van het vorige product, ik ben erg benieuwd naar hoe hij op mijn gezicht staat.

Freedom Makeup London

Freedom Makeup London

Freedom heeft een paar mooie, heel handzame oogschaduwpalettes in het assortiment, de Pro Shade & Brighten Kits (2,50 GBP per stuk). De twee varianten die ik had uitgekozen, bleken wel erg veel op elkaar te lijken, maar gelukkig zijn het favoriete kleuren van me. Deze heb ik nog niet geswatcht, ik moet ze eerst nog uitgebreid op de foto zetten.

Freedom Makeup London

Lipsticks zijn er volop te vinden in de webshop van Freedom Makeup London, ik besloot voor de Pro Pink Lipstick Collection te gaan. Per stuk kosten ze slechts 1,00 GBP, en als je ze alle vier koopt, krijg je er eentje gratis. De kleuren bleken niet allemaal even goed bij mij te matchen, maar ook dat laat ik je binnenkort zien. Over de textuur en de pigmentatie ben ik erg tevreden, kan ik alvast verklappen!

Freedom Makeup London

Ik had ook nog een paar nagellakjes besteld om uit te proberen, maar die bleken niet op voorraad te zijn, en dus kreeg ik daar mijn geld van terug.

Ik ga jullie binnenkort natuurlijk meer vertellen over de producten, een paar heb ik inmiddels al in gebruik genomen. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik Freedom Makeup London nu echt een toevoeging vind, het voelt een beetje als het zoveelste budgetmerk make-up, en naar mijn mening hadden de producten ook prima binnen het assortiment van Makeup Revolution gepast. Maar misschien verandert mijn mening wel als ik alle producten uitgebreid getest heb. Wat ik persoonlijk wel leuke aanraders vind, zeker als je nog niet zoveel make-up hebt, zijn de Professional Kits, waarmee je voor een hele leuke prijs heel complete en uitgebreide make-up sets kunt kopen.

Ken jij het merk Freedom Makeup London al? Naar welk van bovenstaande producten ben jij het meest benieuwd?

9 Comments on Freedom Makeup London: nieuw in Beautyland

 1. Irene
  29 juli 2015 at 19:50 (7 jaren ago)

  Ik heb meteen ook een berg make-up besteld. Of eigenlijk, ik bestelde nu niet zo heel veel maar kreeg er 2 pro melts bij en zeker 4 oogschaduw mono’s gratis. Moet m’n bestelling wel nog binnen krijgen, maar ben heel erg benieuwd, als make-up groentje ๐Ÿ˜€ vind het allemaal nog erg spannend!
  Je hebt er een nieuwe lezer bij trouwens! ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 juli 2015 at 20:36 (7 jaren ago)

   Welkom Irene, leuk! Ik ben erg benieuwd wat je van de producten vindt, laat je dat nog eens weten? ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 2. Manon
  23 juni 2015 at 19:50 (7 jaren ago)

  Ik ben het eens met jou mening! Ik ga ze dit weekend testen ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 3. Cindy
  23 juni 2015 at 18:05 (7 jaren ago)

  Ben wel benieuwd naar de reviews. Toen ik voor het eerst las over dit merk werd ik niet meteen enthousiast.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  23 juni 2015 at 13:45 (7 jaren ago)

  Ik ken het merk niet!
  De producten zien er goed uit en fijn dat ze voor iedereen betaalbaar zijn.
  Wat een mooie fuchsia kleurige lipstick ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 5. Mariรซlle
  23 juni 2015 at 09:57 (7 jaren ago)

  Wat grappig, ik vind het een combinatie van W7, make-up revolution en MUA! Gewoon qua prints, qua uitstraling en dergelijke. Ik ben benieuwd!

  Beantwoorden
 6. Sonja
  23 juni 2015 at 08:32 (7 jaren ago)

  Ziet er leuk uit en budget ook nog!
  Hoe zit het met de ingrediรซnten? Ben nu een stuk voorzichtiger…
  Als die goed zijn wil ik zeker wat bestellen!

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 juni 2015 at 08:36 (7 jaren ago)

   Op de ingrediรซnten kom ik in de afzonderlijke reviews zeker nog terug.

   Beantwoorden
 7. Bianca
  23 juni 2015 at 07:07 (7 jaren ago)

  Ik ken het alleen qua naam, maar de producten zien er zo al goed eruit. Wacht vol spanning even jouw reviews af x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.