Furry Socks & Cozy Sweaters Fluffy Body Butter

Er is niet zoveel wat ik leuk vind aan het najaar. Winter, echte winter tenminste, vind ik nog wel leuk, maar regen en wind en donkere avonden, die mogen ze van mij overslaan. Toch is er één ding wat ik wel leuk vind aan de herfst. Ok twee, als ik kruidnootjes meereken 😉 En dat is de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi. Als in september/oktober de temperaturen wat lager worden, kan ik die eindelijk weer tevoorschijn halen uit mijn voorraadkast. Sinds kort is er een nieuwe geur verkrijgbaar: Furry Socks & Cozy Sweaters Fluffy Body Butter. En die is zó lekker, dat ik besloot er een artikel aan te wijden ♥

Furry Socks & Cozy SweatersFurry Socks & Cozy Sweaters Fluffy Body Butter

De Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi is één van mijn favoriete verzorgingsproducten voor de koudere maanden. Het is pure verwennerij in een potje, zowel qua textuur en verzorging voor mijn huid, als de heerlijke geuren waarin de Bodybutter verkrijgbaar is. Toen ik zag dat Jeannette een nieuwe geur aan het assortiment toegevoegd had, was ik op slag verliefd op de omschrijving.

Furry Socks & Cozy Sweaters

Furry Socks & Cozy Sweaters heeft alles wat een vrouw nodig heeft! Romige vanille, witte chocolade, orchidee, zoete heliotroop, zachte amber, knisperend haardvuur en een tikje warme kruiden. Je hult je in warmte en zachtheid. Deze geur mag je niet missen deze winter.

Furry Socks & Cozy SweatersIngrediënten

Qua ingrediënten heeft de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi alles wat je huid in de koudere maanden nodig heeft. Sheabutter, Soja-olie, Kokosolie en Amandelolie zijn de belangrijkste ingrediënten, alle vier geven ze je huid bescherming, verzorging en voeding. En zorgen er voor dat je huid intens gevoed en verzorgd de kou en droogte kan weerstaan. Met uitzondering van de parfumolie zijn alle ingrediënten 100% natuurlijk, en dat merk je meteen.

Furry Socks & Cozy SweatersFurry Socks & Cozy Sweaters Fluffy Body Butter is verkrijgbaar in twee formaten: 155 ml en 280 ml. Omdat de geuromschrijving hemels klonk, besloot ik meteen maar de grote versie te kiezen 🙂

Furry Socks & Cozy SweatersTextuur en werking

Net uit de pot heeft Furry Socks & Cozy Sweaters Fluffy Body Butter de textuur van opgeklopte room. Zodra de Bodybutter in aanraking komt met je warme huid, smelt deze en is heel makkelijk uit te smeren. De olie-achtige textuur die ontstaat. trekt goed in mijn huid en laat een comfortabel verzorgend laagje achter op mijn huid wat niet vet of plakkerig aanvoelt. De Bodybutter houdt mijn huid de hele dag zacht en comfortabel, en ik weet inmiddels uit ervaring dat ze dit ook op koude winterdagen uitstekend doet. Bij andere producten kan mijn huid bij vrieskou nog weleens gaan kriebelen of jeuken, maar als ik deze bodybutter gebruik heb ik daar geen enkele last van.

Furry Socks & Cozy SweatersDe geur van Furry Socks & Cozy Sweaters Fluffy Body Butter is helemaal zoals ik verwacht/gehoopt had. Het warme en zoete van vanille en witte chocola, de comfy geur van amber, en dit alles aangevuld met een stukje extra warmte. Ik kan gewoon niet stoppen met ruiken aan mijn arm, hihihi!

Kun jij ook wel een beetje extra warmte gebruiken dit najaar? Furry Socks & Cozy Sweaters Fluffy Body Butter is verkrijgbaar in de webshop van Wat Maakt Je Mooi. Een pot van 155 ml kost € 5,95 en een pot van 280 ml kost € 9,95.

13 Comments on Furry Socks & Cozy Sweaters Fluffy Body Butter

 1. Deb
  15 oktober 2017 at 22:11 (2 jaar ago)

  Deze lijkt me heerlijk! Ga binnenkort maar weer eens een bestelling plaatsen bij WMJM.

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  15 oktober 2017 at 13:55 (2 jaar ago)

  OH! Wat is het toch allemaal heerlijk hè!! Het is dat ik nog wat voorraad heb, anders zou ik het wel weten 😉

  Beantwoorden
 3. Miranda
  15 oktober 2017 at 12:21 (2 jaar ago)

  Geniet van de textuur en de geur, vier de herfst op zo’n moment 🙂

  Beantwoorden
 4. Mireille
  15 oktober 2017 at 11:35 (2 jaar ago)

  Oh deze klinkt inderdaad hemels. Zo’n heerlijk product de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi.

  Beantwoorden
 5. Babs
  15 oktober 2017 at 09:51 (2 jaar ago)

  Heerlijk, vanille en witte chocolade klinkt helemaal “Me” ! Het lijkt mij ook echt zalig om “de opgeklopte room”uit de pot te hengelen, heerlijk spul!

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  15 oktober 2017 at 09:44 (2 jaar ago)

  Ha, alleen voor de naam zou ik hem al willen, alhoewel de textuur er ook wel echt zaaaaaaaaaaaaaalig uitziet. Hmmmm;-)

  Beantwoorden
 7. Romy
  15 oktober 2017 at 09:40 (2 jaar ago)

  Je maakt me helemaal enthousiast! Dit klinkt als een heerlijk product met een dito geur. Ik vind de naam van het product alleen al trouwens heel verleidelijk klinken 🙂 Ik moet snel eens bij Wat Mooi gaan kijken!

  Beantwoorden
 8. Manon
  15 oktober 2017 at 09:36 (2 jaar ago)

  Ik vind deze echt heerlijk!!

  Beantwoorden
 9. Wat
  15 oktober 2017 at 09:19 (2 jaar ago)

  Oh kon ik het nu maar ruiken …..
  Het klinkt zo goed.
  Ik ga meteen een kijkje nemen in de webshop.

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 10. Cindy
  15 oktober 2017 at 08:50 (2 jaar ago)

  Klinkt goed, doet me denken aan de geurkaars Sweater Weather van Bath and Body Works, ook zo’n fijne geur!

  Beantwoorden
 11. Jolanda
  15 oktober 2017 at 08:06 (2 jaar ago)

  Heerlijk hoor. Erg leuke naam ook voor een product

  Beantwoorden
 12. Marije
  15 oktober 2017 at 07:24 (2 jaar ago)

  Wauw, klinkt heerlijk voor de koude dagen

  Beantwoorden
 13. Hennie
  15 oktober 2017 at 06:14 (2 jaar ago)

  Aaargh, dit klinkt als de typische warme najaarsgeur waar ik zo gek op ben. Klinkt heel erg lekker. Maar ik moet eerst nog 100 liter opmaken die ik nog in de kast heb staan.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.