Gemology Perle de Gommage Visage & Corps

Jippie, ik mocht weer een voor mij geheel nieuw merk uitproberen! En nog wel een bijzonder luxe en erg mooi merk: Gemology Cosmetics. Gemology Perle de Gommage Visage & Corps maakt deel uit van een uitgebreide lijn huidverzorgingsproducten op basis van oligo-elementen, edelstenen en halfedelstenen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Gemology Perle de Gommage

Gemology Perle de Gommage Visage & Corps

Gemology Cosmetics, de van oorsprong Franse huidverzorgingslijn werkt met de energie en werkstoffen afkomstig van edelstenen, halfedelstenen en minerale sporenelementen. De rijke bodycare-producten van het merk laten de lichaamshuid fluweelzacht aanvoelen, hydrateren, verstevigen, voeden en hullen het lichaam in een subtiele en verfijnde geur die de zintuigen aangenaam prikkelt!

Toen ik het persbericht over de Gemology producten ontving, was mijn nieuwsgierigheid direct geprikkeld. Ik ben dol op producten met mooie ingrediënten, deze omschrijving klonk mij dan ook als muziek in de oren!

Gemology Perle de Gommage

Egaal bruinen tijdens de zomer en langdurig mooi bruin blijven na de zomermaanden, creëer je door de huid vóór- en achteraf regelmatig te scrubben met Perle de Gommage Visage & Corps van GEMOLOGY COSMETICS. Deze luxueuze gezichts- en bodyscrub verwijdert dode huidcellen en geeft de huid haar zachtheid en egale teint en huidtextuur terug. De huid is opvallend zachter en gladder. De formule bevat Parelmoer en Korundkristal. Parelmoer geeft de huid opnieuw veerkracht en maakt haar elastisch en opvallend stralend. Korundkristal maakt een doeltreffende en milde microdermabrasie mogelijk, voor een zuiverende scrubbehandeling die de poriën en de huidtextuur verfijnt.

Gemology Perle de Gommage

Ingrediënten

Je ziet aan de ingrediëntenlijst van Gemology Perle de Gommage direct dat je hier niet zomaar met een huis- tuin- en keukenscrubje te maken hebt. Naast de eerder genoemde Parelmoer en Korundkristal zitten er verzorgende oliën als zonnebloemolie en kokosolie in, vitamine E en zeezout. De scrub bevat ook parfum, deze staat vrij ver onderin de lijst. Het is een mooie verzorgende scrub met fijne ingrediënten die ook daadwerkelijk iets doen voor je huid. Hier houd ik van!

Gemology Perle de Gommage

Naast een sjieke naam heeft Gemology Perle de Gommage ook een verpakking waarbij op details is gelet. Zo zit er onder het gewone deksel een plastic dekseltje wat voorzien is van het logo.

Gemology Perle de Gommage

En er is een spateltje bijgevoegd, zodat je de scrub (als je dat wilt) op een schone manier uit de pot kunt halen. Het zijn maar details, maar wel details die ik erg kan waarderen.

Gemology Perle de Gommage

Geur, textuur en werking

Het eerste wat opvalt als ik het deksel van de pot draai, is de geur. Die is luxe, zoet, warm en een beetje aards tegelijk. Waarschijnlijk snap je helemaal niets van mijn geuromschrijving, maar dit is exact hoe ik hem ervaar. En ik kan hem in dit geval echt niet specifieker omschrijven, het is een heel bijzondere geur, de term ‘verfijnd’ is hier helemaal op zijn plaats.

Gemology Perle de Gommage

De textuur van de scrub is heel romig en rijk. Bij het aanbrengen voel ik direct de verzorgende oliën op mijn huid. De scrub is voor zowel het gezicht als het lichaam te gebruiken, maar ik heb hem alleen voor mijn lichaam gebruikt. Je gebruikt hem zoals iedere andere scrub: je brengt hem aan op een vochtige huid, masseert hem lekker over de huid en spoelt hem daarna af.

De scrubkorrel is heel subtiel, maar wel heel doeltreffend. Door de verzorgende ingrediënten voelt mijn huid na het afspoelen en afdrogen zacht en rijkelijk verzorgd, ik gebruik dan ook geen verzorgend product nadien. Bijkomend klein kadootje is het feit dat mijn huid voorzien is van een subtiele shimmer, die vooral in de zomermaanden een prachtige glow geeft.

Om in de termen van edelstenen te blijven: ik vind het een juweeltje van een scrub!

De producten van Gemology zijn verkrijgbaar bij diverse schoonheidssalons, kijk op deze website voor meer informatie over de producten en de verkooppunten. Gemology Perle de Gommage kost € 49,50 voor 200 ml.

Gebruik jij weleens zo’n luxe scrub als deze?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Gemology Perle de Gommage Visage & Corps

 1. hilde
  20 juli 2016 at 17:30 (6 jaren ago)

  Ik geef meestal max. 20 euro uit aan een lichaamsscrub, deze zou ik dus te duur vinden. Hij ziet er wel super fijn uit. Al hou ik zelf ook wel van een wat grovere korrel voor mijn lichaam.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  20 juli 2016 at 10:40 (6 jaren ago)

  Zo duur koop ik ze niet maar hij klinkt super!

  Beantwoorden
 3. Mireille
  20 juli 2016 at 07:29 (6 jaren ago)

  Wat een mooi product. Als het op
  Luxe Scrubs aankomt ik ben nog steeds helemaal weg van de Thalasso Scrub van Colistar.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  20 juli 2016 at 06:30 (6 jaren ago)

  Het ziet er zo goed uit!
  Fijn dat er een beschermdeksel op zit.
  Veel inhoud.
  Ik ga meteen even rondkijken op de website die dit verkoopt.
  Goed artikel met prachtige foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.