Rice bij Limango, kijk je mee naar mijn shoplog?

Een paar weken geleden tipte Marije mij via Twitter: “Weet je al dat momenteel Rice bij Limango in de actie is? Nu kende ik Limango sowieso niet (althans, niet meer dan dat ik het weleens op Facebook voorbij zag komen), dus nee: dat wist ik niet. Limango bleek een webshop te zijn met steeds een wisselend aanbod merken en acties, iedere aanbieding is steeds slechts 2 tot 4 dagen geldig. Nu shop ik Rice het liefst bij mijn favo vrolijke webshop Teitloos, maar toen ik even een kijkje nam op Limango, zag ik een paar héle mooie aanbiedingen die ik niet kon weerstaan. Afgelopen vrijdag kwam mijn bestelling binnen, ik laat het vandaag aan je zien!

Rice bij Limango
Rice bij Limango

Er was een geselecteerde collectie Rice bij Limango verkrijgbaar, ik ben vooral gegaan voor de erg scherpe aanbiedingen (tot 50% korting, uit mijn hoofd gezegd), of voor printjes die ik nog nooit elders had gezien. Het viel me op dat de voorraad heel hard ging, tijdens het shoppen zag ik steeds meer items op ‘uitverkocht’ ploppen. Het leek de Lush Kerstsale wel, hihihi!

Rice bij Limango
Dit printje van Rice had ik nog niet eerder gezien, en ik vind het zó vrolijk!

Rice bij Limango
Van dit printje heb ik al een beker, maar schaaltjes had ik er nog niet eerder van gezien. En net als bekers, heb je schaaltjes als deze ook nooit genoeg 🙂

Rice bij Limango
Dit zijn mijn favoriete borden van Rice, ik gebruik ze voor de lunch, diner, maar ook als klein dienblaadje. Ik kocht drie voor mij nieuwe printjes, zijn ze niet cute?

Rice bij Limango
Deze lunchtrommels met super leuke flamingo print stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik zag trouwens dat ze bij Teitloos nu ook in de Sale zijn: klik. En je krijgt nu tijdelijk met de kortingscode CLEAN-UP nog eens 25% extra korting op alle items uit de sale.

Rice bij Limango
Ook deze raffia opbergmanden met een pompon op het deksel stonden al een hele tijd op mijn wishlist. Nu ze flink afgeprijsd waren (ik geloof dat er 40% korting op zat) kon ik ze niet laten liggen hoor.

Rice bij Limango
Deze schattige muurhangertjes had ik al vaker gezien, dit vond ik een mooie gelegenheid om er twee te kopen.

Rice bij Limango
Zelfs de achterkant is mooi, hihihi!

Rice bij Limango
En tot slot kocht ik nog wat kleurige kunstbloemen, waarvan ik niet eens wist dat Rice ze in het assortiment had. Leuk om in een vaas te zetten, maar ik gebruik ze ook vaak als achtergrond op foto’s voor Beautyspots.

Ken jij de website Limango al? Bestel jij er weleens?

8 Comments on Rice bij Limango, kijk je mee naar mijn shoplog?

 1. Mireille
  28 december 2016 at 21:18 (4 jaar ago)

  Nice!!! Ziet er allemaal erg leuk leuk. Vind vooral de raffia manden met pomponnetjes tof.

  Beantwoorden
 2. Claudia Diependaal
  28 december 2016 at 17:52 (4 jaar ago)

  Die muurhangers zijn echt cute zeg.

  Beantwoorden
 3. IljaW
  28 december 2016 at 15:00 (4 jaar ago)

  Ik heb er nog nooit van gehoord, toch maar eens kijken. Ik word altijd zo vrolijk van je Rice aankopen, ik kan me echt voorstellen dat jij er ook heel blij van wordt. Geniet ervan!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  28 december 2016 at 10:35 (4 jaar ago)

  Ik kende het eigenlijk ook nog niet, maar wat heerlijk dat je zo fijn kon sale shoppen!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  28 december 2016 at 10:29 (4 jaar ago)

  Zo, dat is een mooie score! Super als je zo gek bent van zo’n merk. Ken de site niet, zal eens kijken.

  Beantwoorden
 6. Miranda
  28 december 2016 at 09:47 (4 jaar ago)

  Wat een mooie collectie van Rice, die muurhangers zijn echt leuk 🙂

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  28 december 2016 at 06:53 (4 jaar ago)

  Wat had je zoveel moois geshopt!
  Bedankt voor de tips on met flinke kortingen te kunnen shoppen….

  XoXoxo

  Beantwoorden
 8. marije
  28 december 2016 at 06:08 (4 jaar ago)

  Wat een leuke spullen heb je weer geshopt! Vind vooral het servies erg leuk.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.