Geshopt: Tante Betsy Wintersale!

Een paar weken geleden startte de Tante Betsy Wintersale, en omdat ik nog een paar jurkjes op mijn wishlist had staan, was dat een mooi moment om toe te slaan ๐Ÿ˜‰ Ik koos uiteindelijk (na nog een paar andere modelletjes gepast en weer terug gestuurd te hebben) voor Dress Ola Takkie Green en Dress Mila Cornflower Blue.

Tante Betsy WintersaleTante Betsy Wintersale: Dress Ola Takkie Green

Dress Ola Takkie Green stond al op mijn wishlist vanaf het moment dat ik hem dit najaar in de collectie zag verschijnen. Maar ik vond hem toch ook wel een beetje gewaagd, met al die groene blaadjes ๐Ÿ˜‰ Toen de Tante Betsy Wintersale begon, besloot ik: nu ga ik hem bestellen. En oh, wat ben ik er blij mee! Ik vind de kleur zo fris en vrolijk, die me stiekem al een beetje aan het voorjaar doet denken. Ik combineer hem hier met een okergele panty en een lichtblauw vestje. Mijn taupe wedge sneakers van Esprit kleuren er mooi bij, vind ik.

Tante Betsy WintersaleDress Ola Takkie Green heeft lange mouwen, maar je kunt ze ook oprollen en vastzetten. Of gewoon nonchalant opstropen, net wat je zelf leuk vindt. Dit model valt iets ruimer, geadviseerd wordt om een maatje kleiner dan normaal te kiezen. En dat klopt helemaal.

Tante Betsy WintersaleAan de bovenkant heeft Ola Takkie Green een overslag, met net daaronder een strikceintuur. De rok is gewoon dicht, en loopt naar beneden toe wat wijder uit, wat mijn bredere heupen mooi verbergt. Ik vind dit model, en de kleur, echt super mooi staan bij mezelf โ™ฅ Dress Ola Takkie Green is nu in de Tante Betsy Wintersale afgeprijsd van โ‚ฌ 84,95 voor โ‚ฌ 63,95.

Tante Betsy WintersaleSamen op de foto โ™ฅ

Tante Betsy WintersaleDress Mila Cornflower Blue

Dress Mila Cornflower Blue was me ook al eerder opgevallen, maar ik vroeg me af of de kleur blauw niet tรฉ fel was. En zelfs toen ik hem thuis gestuurd kreeg, twijfelde ik nog. Tot ik hem aantrok: match!

Tante Betsy Wintersale

Tante Betsy WintersaleMila Cornflower Blue heeft ook een overslag bij de top, met rimpeltjes aan รฉรฉn kant van de taille. Ook hier is de rok gewoon dicht. De plooitjes die vanuit de gerimpelde taille naar de andere kant lopen, zorgen ervoor dat een buikje mooi verhuld wordt. De mouwen zijn driekwart, en zijn mooi afgewerkt met een brede band. Mila Cornflower Blue is nu afgeprijsd van โ‚ฌ 79,95 voor โ‚ฌ 59,95.

Tante Betsy WintersaleBeide jurkjes uit de Tante Betsy Wintersale zijn lekker fleurig en vrolijk, en ook geschikt om straks in het voorjaar te dragen, met of zonder vestje. Van beide modellen zijn ook andere kleurtjes verkrijgbaar.

Het duurt nog even voor de voorjaarscollectie van Tante Betsy er is, maar met mijn recente aankopen kan ik die periode best nog even overbruggen ๐Ÿ™‚

Met dank aan Jori voor het maken van de mooie foto’s โ™ฅ

15 Comments on Geshopt: Tante Betsy Wintersale!

 1. karin
  20 januari 2017 at 09:55 (6 jaren ago)

  Super! Al google-end kwam ik op je blog. Beide jurken staan je erg goed. Zelf heb ik de laatste tijd een ‘ crush’ op de Takkie Dress.

  Beantwoorden
 2. Lysanne
  3 januari 2017 at 17:20 (6 jaren ago)

  Ze staan je allebei supergoed, lekker vrolijk met die okergele panty!

  Beantwoorden
 3. Hilde
  1 januari 2017 at 22:27 (6 jaren ago)

  Ze staan je geweldig! De cornflower is echt prachtig ook met dat okergeel, goede keus!

  Beantwoorden
 4. Hennie
  1 januari 2017 at 16:03 (6 jaren ago)

  Ze staan je prachtig, met name de blauwe knalt van je af. Goede keuze weer!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  1 januari 2017 at 15:54 (6 jaren ago)

  Het staat je zo mooi!
  Prachtige foto’s!
  Ik zal eens een kijkje nemen in de webshop.

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Annette
  1 januari 2017 at 15:49 (6 jaren ago)

  Leuk hoor, het jurkje met groen staat je fantastisch en echt al een beetje voorjaar. Leuke combo ook met dat vestje.

  Beantwoorden
 7. Cindy
  1 januari 2017 at 13:49 (6 jaren ago)

  Oh wat staan ze je leuk zeg! Heerlijk dit soort kleuren in deze grauwe wintermaand.

  Beantwoorden
 8. Manon
  1 januari 2017 at 13:23 (6 jaren ago)

  Dit staat je heel erg leuk!
  Gelukkig nieuwjaar! x

  Beantwoorden
 9. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  1 januari 2017 at 12:48 (6 jaren ago)

  Oh wow wat staan deze Tante Betsy jurken je helemaal geweldig! Je straalt!
  Die Ola Takkie is inderdaad echt zo’n jurk die je het hele jaar door kunt dragen en die je nu doet verlangen naar de lente. Leuk gecombineerd zo met je okergele panty!

  De Mila Cornflower Blue staat je ook al top en inderdaad op mijn werk dachten ze al dat ik was afgevallen (wat niet het geval was ;)). Uiteindelijk heb ik toch besloten om deze te verkopen en voor de Bibi versie te gaan, dat is nu eenmaal mijn model en ik hoef er geen top onder aan.
  Met mijn flinke buste moet ik bij allebei deze modellen een top of onderjurkje eronder aan. Bij de Ola dresses vind ik dat niet erg, maar bij het Mila model besloot ik voor de Bibi te gaan. Oh ja ik heb wel mijn eigen maat bij de Ola jurken, mรกรกr de Mila was me volgens mij stiekem iets te groot. Happy Tante Betsy Year! Dikke knuffels van Susan

  Beantwoorden
 10. Mariรซlle
  1 januari 2017 at 12:23 (6 jaren ago)

  Wat past dit goed bij je rice collectie hihi, allemaal vrolijke kleuren!

  Beantwoorden
 11. Marguerita
  1 januari 2017 at 11:06 (6 jaren ago)

  Leuke jurkjes! Zelf zou ik ze niet met okergeel combineren, maar ik ben dan ook niet echt hip en heb geen modegevoel ๐Ÿ˜‰ Ik zou voor veilig zwart of grijs gaan. Ze staan je heel erg leuk! Lekker vrolijk ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 12. Mireille
  1 januari 2017 at 11:03 (6 jaren ago)

  Vind de jurkjes echt bij je passen. Wat is de foto samen met Benthe leuk.

  Beantwoorden
 13. Sylvia
  1 januari 2017 at 10:43 (6 jaren ago)

  De jurkjes staan je super! <3 <3
  Ik heb de Bibi Cornflower blue terug gestuurd, maar wel de rok gehouden <3 super mooi printje vind ik het!

  Ik kijk ook uit naar de voorjaarscollectie, heb al 2 dingen op mijn wishlist staan.

  Beantwoorden
 14. Marije
  1 januari 2017 at 08:17 (6 jaren ago)

  Goede keuze! Ik vind die jurkjes zo heerlijk vrolijk! Eigenlijk zou ik zelf ook eens zo’n jurkje moeten scoren!

  Beantwoorden
 15. marije
  1 januari 2017 at 08:03 (6 jaren ago)

  Wat ben je goed geslaagd! Zeker lekker kleurrijk. Heerlijk om de grijze januari maand nee op te fleuren!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.