Get fresh met Lush Online Exclusives!

Nee, ik ga jullie niet weer vertellen dat ik dol ben op de producten van Lush, dat ze heerlijke producten in hun vaste assortiment hebben en ik zal jullie ook nog niet lastig vallen met het feit dat ik uitkijk naar de Kerst-collectie van Lush. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een paar producten uit de Lush Online Exclusives collectie, ook wel de Retro-producten genoemd.

Lush Online Exclusives

De Lush Online Exclusives collectie bevat allemaal producten die kort of lang geleden door Lush uit het vaste assortiment gehaald zijn. Op het moment dat er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd worden, is een bedrijf als Lush uiteraard genoodzaakt om andere producten uit dat assortiment te halen, omdat de ruimte in de Lush-winkels beperkt is. Het wil dus niet altijd zeggen dat een product niet goed loopt, als het uit collectie wordt gehaald. Integendeel zelfs, bij sommige producten.

Lush Online Exclusives

En zo nu en dan, netjes om de beurt, komen die producten tijdelijk terug in het (online) assortiment. Ik heb op dit moment drie Retro-producten op de badkamer staan die uitstekend passen bij de warme zomermaanden, vanwege hun fruitige, verfrissende geur en werking.

Lush Slammer

Lush Online Exclusives: Slammer shower gel

Slammer is geïnspireerd op Tequila: naast limoensap, limoen- en citroenolie en limoenschil-extract bevat deze verkwikkende douche-gel vers zeewater (boordevol mineralen) en honing (verzacht je huid). Ben je op zoek naar een shower gel waarmee je écht en à la minute wakker wordt, of die je helpt je kater weg te spoelen “the morning after”? Dan is Slammer je Best Friend! Slammer heeft mij al veel ochtenden geholpen om de dag fris en fruitig te beginnen, terwijl ik allerminst fris en fruitig mijn bed uit was gestapt. Slammer shower gel is verkrijgbaar in een flesje van 100 gram (€ 8,45) en een lekker grote fles van 500 gram (€ 21,95). Mijn tip? Ga voor de grote fles 😉

Lush Sunny Citrus

Lush Online Exclusives: Sunny Citrus

Sinassplit-ijsjes, dat is het eerste waar ik aan dacht toen ik Sunny Citrus voor het eerst rook. Deze zachte, romige zeep is gemaakt met vers limoensap, mandarijn-olie, tangerijn-olie, zoete sinaasappel, neroli en bergamot. Ook deze zeep is verfrissend en opwekkend, en maakt dat de zon altijd schijnt, zelfs als het regent. Dit zonnetje in huis droogt mijn huid niet uit, en laat een subtiel sinaasappelgeurtje achter op mijn huid. Sunny Citrus kost € 8,95 per 100 gram.

Lush Pineapple Grunt

Lush Online Exclusives: Pineapple Grunt

Pineapple Grunt is ook een fruitige zeep, met verse (!) ananas. Ananas bevat enzymen en fruitzuren, die dode huidcellen op een zachte, doeltreffende manier van je huid verwijderen. Pineapple Grunt heeft een heerlijk tropische geur, alsof je met Pina Colada onder de douche staat (maar dan zonder de alcohol). Ik gebruik hem graag in combinatie met King of Skin, de combinatie met de bananen-geur van deze huidverzorger is werkelijk subliem! Pineapple Grunt kost € 7,50 per 100 gram.

De Lush Online Exlcusives zijn slechts tijdelijk en beperkt verkrijgbaar, wacht dus niet te lang als je wat lekkers voorbij ziet komen. Als je Lush Nederland volgt via Twitter en/of Facebook, ben je altijd op de hoogte van de nieuwste Retro collectie.

Was jij al bekend met de Lush Online Exclusives?

8 Comments on Get fresh met Lush Online Exclusives!

 1. Kim
  25 augustus 2013 at 16:49 (9 jaren ago)

  Klinkt weer super, ik had ze al gezien. Maar ja, wat is niet lekker bij Lush.. dat kan ik op 1 hand tellen, haha!

  De Slammer SG en Pineapple Grunt zeep lijken me heerlijk. Met de geur van split ijsjes heb ik dan weer helemaal niets. Punt is dat ik hier al een hele lijst heb liggen voor mijn volgende shopfeestje bij Lush. 😀 Misschien kan er toch nog wat bij.. hihi.

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 augustus 2013 at 17:39 (9 jaren ago)

   Een stukje zeep of een klein flesje shower-gel past vast nog wel in die grote Lush-doos… 😉

   Beantwoorden
   • Kim
    25 augustus 2013 at 20:54 (9 jaren ago)

    Daar heb je het al, ‘klein’ en ‘flesJE’ in een bestelling, die combinatie kan ik vreemd genoeg maar slecht maken, ken je dat? 😉 Hahaha.

    Beantwoorden
 2. Wendy
  24 augustus 2013 at 15:02 (9 jaren ago)

  De Pineapple Grunt lijkt me heerlijk. Ook voor het scrubben door het opgedroogde vruchtvlees (?)..of is dat iets anders?

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 augustus 2013 at 15:16 (9 jaren ago)

   De zeep heeft niet een voelbare scrubbende werking, hij is gewoon zacht op je huid. De exfoliërende werking van de enzymen en fruitzuren voel je niet.

   Beantwoorden
 3. Wendy
  24 augustus 2013 at 09:08 (9 jaren ago)

  Ik heb gisteren een (heerlijke) toner gekocht bij Lush, dus ik laat deze producten even voor wat het zijn.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  24 augustus 2013 at 07:47 (9 jaren ago)

  Klinkt heerlijk! Ik hou van fruit, lijkt me een heerlijke manier om wakker mee te worden… B-)

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Get fresh met Lush Online Exclusives!

 1. […] je ze al gezien, de retro-zepen van Lush: Sunny Citrus en Pineapple Grunt? Heerlijk fruitig, echte […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.