GL Beauty Active Grow wimperserum

Als ik iets aan mijn gezicht zou mogen veranderen, dan staan mijn wimpers op nummer 1. Mijn rimpels, wallen en overige ´tekenen van huidveroudering´ zoals ze dat zo mooi zeggen, accepteer ik zonder enige moeite. Maar mijn korte, lichtgekleurde wimpers: ja, die zou ik gerust wat mooier en voller willen hebben. Toen Mireille me de kans bood om het nieuwe GL Beauty Active Grow wimperserum te testen, was ik dan ook dolblij. Ben je benieuwd naar dit product en wat voor effect het had op mijn wimpers? Lees dan zeker even verder!

GL Beauty Active Grow wimperserumGL Beauty Active Grow wimperserum (€ 109,00)

Het GL Beauty Active Grow wimperserum is een nieuw product in de webshop van Huidverzorging Mireille, maar in de salon was het al even verkrijgbaar. Toen ik het opgestuurd kreeg van Mireille, had ze het net in het assortiment, een hele eer dus! Ik had over andere wimperserums al veel goede verhalen gehoord, en was benieuwd wat dit product voor mijn korte wimpers zou gaan doen.

Naast het Active Grow wimperserum is er ook een speciale Lash Cleaner en een Hyaluronic Mascara verkrijgbaar. Producten die de werking van het serum beloven te versterken, en samen de perfecte verzorging voor je wimpers bieden.

GL Beauty Active Grow wimperserumIngrediënten

Het GL Beauty Active Grow wimperserum bevat een aantal werkzame, natuurlijke ingrediënten die je wimpers sterker maken, en ze elastischer, langer en voller maken. Black Sea rod oil is een natuurlijke grondstof uit het Caribische Plexaura-Homomalia koraal, en bevat natuurlijke bioactieve celgroei-stimulerende lipiden. Edelweiss-stamcellen werken op het ooglid als een anti-aging complex en beschermen tegen voortijdige huidveroudering.  Hyaluron verbetert de structuur en elasticiteit van de wimpers, en Biotine (vitamine B7) vertraagt de wimperuitval en maakt de wimpers sterker.

GL Beauty Active Grow wimperserumGebruik

Je gebruikt het GL Beauty Active Grow wimperserum het liefst dagelijks, voor het beste resultaat. Bij voorkeur ‘s avonds breng je een klein beetje serum langs de wimperaanzet aan, zeg maar als een eyeliner. Dit gaat heel makkelijk met het dunne penseeltje:

GL Beauty Active Grow wimperserumDe eerste paar keer dat ik het wimperserum gebruikte, prikte het een beetje in mijn ogen. Ik heb dit nagevraagd bij Mireille, en het bleek dat meer mensen dit in het begin hadden. Omdat het prikkende gevoel niet onoverkomelijk was, en gerustgesteld door Mireille’s woorden, ben ik gewoon doorgegaan met het gebruik.  En na een paar dagen werd het een stuk minder, gelukkig.

Ik heb het GL Beauty Active Grow wimperserum gedurende een maand of twee vrijwel dagelijks gebruikt, maar ik verklap nog even niet wat het resultaat was 🙂 Eerst vertel ik je kort wat over de andere producten:

GL Beauty Active Grow wimperserumGL Beauty Eyelash Cleaner (€ 26,95)

Ik denk dat iedereen wel weet dat je het beste je wimpers (eigenlijk gewoon je ogen) kunt reinigen met een mild product. Een product wat niet irriteert, en wat je dagelijkse make-up op een zachte manier verwijdert. En boenen is daarbij al helemaal uit den boze 😉

GL Beauty Active Grow wimperserumDe GL Beauty Lash Cleaner bevat onder andere glycerine en panthenol, dit laatste ingrediënt vind je ook vaak in haarverzorgingsproducten. Panthenol heeft een herstellende werking op het haar.

GL Beauty Active Grow wimperserumDe Cleaner zit in een handige en hygiënische pompflacon, waarmee je een kleine hoeveelheid op een wattenschijfje pompt. Hiermee verwijder je, zonder te veel te wrijven, je oogmake-up.

GL Beauty Active Grow wimperserumDe Lash Cleaner werkt uitstekend en lekker snel. Hij verwijdert mijn oogmake-up heel goed en nauwkeurig, waarbij ik wel moet vermelden dat ik eigenlijk nooit waterproof oogmake-up gebruik. Dus of hij die ook goed verwijdert, moet ik even in het midden laten. Maar mijn gewone mascara, eyeliner, oogschaduw en kohlpotlood worden moeiteloos verwijderd.

GL Beauty Active Grow wimperserumGL Beauty Hyaluronic Mascara (for sensitive eyes) (€ 29,95)

Voor een optimale verzorging van de wimpers bevat de GL Beauty Lash Max lijn een mascara die voorzien is van Hyaluronzuur.

GL Beauty Active Grow wimperserumBehalve Hyaluronzuur bevat de mascara nog een aantal verzorgende ingrediënten waaronder een aantal soorten wax.

GL Beauty Active Grow wimperserum GL Beauty Active Grow wimperserumHet borsteltje van de GL Beauty mascara is erg fijn in gebruik. Het verdeelt de mascara mooi nauwkeurig over mijn wimpers, en geeft ze in twee dunne laagjes een mooie intens zwarte kleur, meer lengte en meer volume. Zonder klontereffect, met een mooi natuurlijk resultaat.

GL Beauty Active Grow wimperserumHet resultaat

En dan natuurlijk de belangrijkste vraag: wat is het resultaat van het GL Beauty Active Grow wimperserum? Ik heb gedurende ruim twee maanden dagelijks het wimperserum aangebracht, volgens de aanwijzingen. Na 6 tot 8 weken is er al resultaat zichtbaar, ik heb de testperiode dus ruim genomen. Hierboven zie je mijn wimpers toen ik startte met testen, hieronder de foto na twee maanden, welke ik zoveel mogelijk vanuit dezelfde hoek gneomen heb:

GL Beauty Active Grow wimperserumWat vooral opvalt, is dat mijn wimpers dikker geworden zijn, meer volume hebben gekregen. Ze zien er mooier en voller uit, daarmee ben ik erg blij. Qua lengte valt het resultaat mij een beetje tegen, maar misschien waren mijn verwachtingen op dat gebied te hoog gespannen. Wellicht dat als je van jezelf al iets langere wimpers hebt, het resultaat ook qua lengte duidelijker zichtbaar zal zijn. Al met al ben ik niet ontevreden met het resultaat, ik denk dat ik wel wat vaker zo’n ‘wimperkuurtje’ ga doen.

Het resultaat van de Hyaluronic Mascara kon je in een eerder artikel al zien:

Het GL Beauty Active Grow wimperserum, de Lash Cleaner en de Hyaluronic Mascara zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

12 Comments on GL Beauty Active Grow wimperserum

 1. Tamara
  7 oktober 2017 at 20:49 (8 maanden ago)

  Ik zie wel wat verschil, maar niet enorm véél.
  Mijn wimpers zijn het enigste wat ik mooi vind aan mijn gezicht ☺️

  Vrouwen hè

  Beantwoorden
 2. Yvonne
  7 oktober 2017 at 05:46 (9 maanden ago)

  Ze zijn inderdaad wel voller! Ik gebruik naar volle tevredenheid het wimperserum van Kruidvat. Mijn wimpers zijn nu echt veel langer en komen tegen mijn brilglazen aan haha.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  6 oktober 2017 at 18:52 (9 maanden ago)

  Wauw zo duur en erg jammer dat het resultaat minimaal is.

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Manon
  6 oktober 2017 at 17:50 (9 maanden ago)

  Ik zie inderdaad dat ze wel meer volume hebben gekregen. Alleen niet langer helaas.

  Beantwoorden
 5. Annette
  6 oktober 2017 at 09:01 (9 maanden ago)

  Ik vind het resultaat erg matig voor de prijs, dan is revitalash beter en kost hetzelfde. Zelf gebruik ik Super Lash die kost 50 euro en geeft een super resultaat.

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  6 oktober 2017 at 09:01 (9 maanden ago)

  Heel interessant. Ik kende dit merk nog niet. Had eigenlijk verwacht dat je wimpers vooral mooi in lengte zouden groeien. Wellicht komt dat nog? Ik heb ook eens over een wimperserum geschreven en voor mij deed het echt niets, zo jammer!

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  6 oktober 2017 at 08:52 (9 maanden ago)

  Leuk om jouw review te lezen en ook dat je aangeeft dat je je wimpers wel graag zou willen veranderen. Bij mij is dat juist het laatste waar ik mee zit haha;-) Zo zie je maar, elke vrouw heeft zo haar eigen wensen. Ik vind het resultaat van die mascara super mooi. Dat is precies het resultaat wat ik zoek in een mascara. Mooi vol, intens zwart, goed gesepareerd en geen klontjes. Perfect!

  Beantwoorden
 8. Cindy
  6 oktober 2017 at 08:04 (9 maanden ago)

  Zo, wat een prijs… ben zelf erg tevreden over het wimperserum van Kruidvat. Deze kost maar EUR 9,95, en heeft mijn wimpers echt voller en langer gemaakt.

  Beantwoorden
  • Ranoe
   8 oktober 2017 at 15:00 (8 maanden ago)

   Ik heb ook die van Kruidvat gebruikt. Topspul! Voor nog geen 10 euro!

   Beantwoorden
 9. mireille
  6 oktober 2017 at 07:49 (9 maanden ago)

  Dank je wel voor deze eerlijke review. Met mijn eigen ogen gezien dat ze zeker voller zijn geworden. Lengtegroei helaas een beetje teleurstellend.
  Mascara ben ik zo blij mee echt een topper.

  Beantwoorden
 10. Loes
  6 oktober 2017 at 07:09 (9 maanden ago)

  Interessante lijn! Vind het resultaat niet heel indrukwekkend, ook al zijn je wimpers wel duidelijk dikker.

  Beantwoorden
 11. Marije
  6 oktober 2017 at 06:53 (9 maanden ago)

  Mooie lijn. Jammer dat alleen de lengte groei dan tegenvalt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.