Gosh Copenhagen is terug!

Vandaag deel ik ontzettend leuk nieuws voor liefhebbers van mooie make-up! Gosh Copenhagen, het populaire Deense make-up merk, is terug van weggeweest. Sinds een paar weken zijn de producten weer verkrijgbaar, exclusief bij de grootste make-up webshop van Nederland: Boozyshop. Om dit heuglijke feit te vieren, kreeg ik een pakketje opgestuurd met twee mooie Gosh producten, en ik laat ze graag aan jullie zien!

GoshGosh is back! ♥

Het indrukwekkende assortiment van GOSH COPENHAGEN maakt de zoektocht naar het perfecte product super gemakkelijk en vooral heel erg leuk, de droom van iedere beauty liefhebber. Innovatie staat centraal en trends worden op de voet gevolgd; GOSH COPENHAGEN vertaalt continu nieuwe ideeën, wensen en toekomstige trends in spannende producten.

Gosh is een onderscheidend make-up merk van hoge kwaliteit, wat qua prijs in het midden segment valt. Ik vind het ontzettend goed nieuws dat het merk weer terug is, ik heb het echt gemist.

GoshGosh Eyeshadow Palette To Enjoy in New York

Waar ik als make-up liefhebber het állerblijst van wordt, is een mooi oogschaduwpalette. Gosh heeft in haar assortiment een paar beauties, allemaal vernoemd naar grote steden. Ik ontving het prachtige palette ‘To Enjoy in New York’.

GoshDit palette past echt helemaal bij mij, het bevat 9 mooie taupe/paarsachtige tinten.

GoshHet palette zelf ziet er vrij eenvoudig uit: een mooie zwarte buitenkant met het logo van Gosh op het deksel, met negen kleuren oogschaduw en een spiegel in het deksel. Er zit in het palette geen oogschaduwapplicator bijgesloten, maar dat vind ik helemaal niet erg. Want eerlijk: ik gebruik die zelden, tenzij het een fijne oogschaduwkwast is.

GoshTextuur, pigmentatie en houdbaarheid

Het palette bevat negen kleuren, variërend van nude tot paars, en van grijs tot bruin. De finishes variëren ook: mat, glimmend en metallic. De oogschaduws hebben een hele fijne, creamy textuur die prettig aanbrengt. De bruine kleur rechts onderin heeft als enige wat last van fallout, met deze kleur moet je dus even voorzichtig zijn bij het aanbrengen.

Gosh Gosh GoshDe oogschaduws hebben een mooie en intense pigmentatie, alle kleuren zijn slechts één keer geswatcht. Ze brengen erg fijn aan dankzij de creamy textuur en laten zich goed blenden. De houdbaarheid is uitstekend, met een oogschaduwprimer eronder zitten ze ’s avonds nog net zo mooi als hoe ik ze ’s ochtends aanbracht. Ik vind dit Gosh Eyeshadow Palette een ontzettend mooie toevoeging aan mijn verzameling oogschaudwpalettes en vind het zowel qua kleuren als qua kwaliteit echt een aanrader.

Het Eyeshadow Palette kost € 19,99.

GoshGosh Lumi Drops Gold

Nu het voorjaar nadert, krijg ik weer meer zin om een highlighter aan mijn make-up look toe te voegen. Vraag me niet waarom, maar in de wintermaanden vind ik dat gewoon niet zo’n mooi effect hebben als wanneer ik een beetje kleur op mijn gezicht heb.

GoshLumi Drops is een vloeibare highlighter die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Je kunt hem op je jukbeenderen aanbrengen, zoals een gewone highlighter. Maar je kunt ook een druppeltje mengen met je foundation, om je teint iets meer sprankeling te geven. Het heeft een hele lichte textuur, waardoor hij über makkelijk aanbrengt en zich ook goed laat mengen. Ik had echt niet verwacht dat ik dit zo’n fijn product zou vinden.

GoshHet kleine flesje heeft een hele kleine opening, waarmee je de Gosh Lumi Drops heel nauwkeurig kunt doseren. En dat is ook wel nodig, zoals je hieronder kunt zien.

GoshShine baby shine!

Omdat ik al een vaag vermoeden had over de pigmentatie van de Lumi Drops, heb ik voor het swatchen een heel klein druppeltje gebruikt. Een druppeltje wat meer dan voldoende bleek voor beide jukbeenderen, zie hieronder het resultaat maar.

GoshDe Lumi Drops van Gosh hebben een werkelijk prachtige glow. Ik verheug me nu al om ze straks op mijn wat bruinere huid te gebruiken. Ze zijn overigens in nog meer kleuren verkrijgbaar, onder andere Peach en Vanilla. En ze zijn tevens in diverse Blush kleuren verkrijgbaar. De Lumi Drops kosten € 12,99 per flesje (waarmee je dus érg lang doet).

GoshDe look

Natuurlijk heb ik ook een make-up look gemaakt met deze mooie producten van Gosh. Hoewel ik niet meer dagelijks een complete make-up look aanbreng, vind ik het wel heerlijk om op zondagochtend lekker uitgebreid te make-uppen, zeker als dat met mooie nieuwe producten kan ♥ Ik heb in deze look zowel het oogschaduwpalette als de Lumi Drops gebruikt, al is een highlighter altijd lastig om vast te leggen op de foto (zeker als je een bril draagt zoals ik).

GoshDe producten van Gosh zijn exclusief verkrijgbaar bij Boozyshop, je vindt hier een ontzettend uitgebreid assortiment. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

8 Comments on Gosh Copenhagen is terug!

 1. Miranda
  16 maart 2018 at 13:50 (4 jaren ago)

  Mooie make-up inderdaad, met een mooie uitstraling 🙂

  Beantwoorden
 2. Lotje
  16 maart 2018 at 13:13 (4 jaren ago)

  Wat een mooi palette! Ik ga zeker is kijken naar die Lumi drops! Prachtige glow geeft ie!

  Beantwoorden
 3. Loes
  16 maart 2018 at 09:37 (4 jaren ago)

  Gosh heeft echt fijne producten, ik was altijd fan van de oogschaduwsticks! Ik ga zeker eens kijken naar wat ze nu allemaal hebben. Vind het oogschaduwpalette heel mooi!

  Beantwoorden
 4. Deb
  16 maart 2018 at 09:24 (4 jaren ago)

  Ik was ook blij verrast dat Gosh weer terug is. Mooi palette heb je ontvangen, de kleuren zijn ook erg draagbaar vind ik. Geslaagde look heb je ermee gemaakt.

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  16 maart 2018 at 08:32 (4 jaren ago)

  Hey dit merk was ik alweer een beetje vergeten haha! De producten zien er goed uit 🙂

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  16 maart 2018 at 06:52 (4 jaren ago)

  Prachtige subtiele look!
  Yes….
  Eindelijk is dit fijne merk weer terug

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Marije
  16 maart 2018 at 06:35 (4 jaren ago)

  Mooie neutrale kleuren zeg. En die Lumi drops

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.