GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

Op de persdag van Simply PR zag ik het Gosh Quattro Eyeshadow Green Valley voor het eerst, hier bij het Kruidvat had ik hem nog niet gespot (later bleek dat er hier geen nieuwe GOSH producten meer kwamen omdat het merk hier uit het schap verdween om plaats te maken voor MUA). Ik kreeg een exemplaar mee naar huis, maar in eerste instantie wist ik er niet goed raad mee. Ik en groene oogschaduw, dat matcht toch niet? Twee weken geleden besloot ik om er toch eens mee aan de slag te gaan, en ik stond versteld van het resultaat. Een prachtig, zomers palette, wat juist heel mooi bleek te staan. Kijk je mee naar de foto’s?

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

De GOSH Quattro Eyeshadow palettes bestaan al wat langer natuurlijk, het zijn palettes met daarin steeds vier tinten van dezelfde kleur. GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley is voor deze zomer aan het assortiment toegevoegd, een prima beslissing als je het mij vraagt.

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley bestaat uit vier verschillende tinten groen, van heel licht (bijna geel) tot donker mosgroen. Hiermee kun je veel verschillende combinaties maken, je zou zelfs een groene smokey eye kunnen maken. In het palette zit een applicator, maar die gebruik ik niet. Sinds ik het fenomeen oogschaduwkwasten heb ontdekt, blijven deze applicators altijd ongebruikt bij mij. Maar ze zijn natuurlijk wel handig voor als je onderweg je make-up even wil bijwerken.

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley: textuur en pigmentatie

De textuur van de GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley is heel zacht, de oogschaduws brengen daardoor super aan. Ze vertonen nauwelijks tot geen fallout, wat zeker met de donkere kleuren erg prettig is. De pigmentatie is uitstekend, zelfs de lichtste tint bekent prima kleur zoals je ziet.

De houdbaarheid is gemiddeld: een hele dag houdt de oogschaduw het niet vol op mijn oogleden (met een goede oogschaduwbasis eronder), maar tot halverwege de middag is er niets aan de hand. Als je na je werk- of schooldag nog een afspraak hebt waar je goed voor de dag wil komen, is bijwerken dus wel even nodig. Dat is dan ook meteen het enige minpuntje aan de GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley, verder is het een palette van uitstekende kwaliteit met mooie kleuren.

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

Hoewel ik dus in eerste instantie best even huiverig was vanwege de kleuren, vind ik het uiteindelijk heel draagbaar, het is niet dat het van mijn gezicht knalt. Op het bewegend ooglid draag ik de donkerste kleur groen, met daarboven de kleur die een tint lichter is. Op het wenkbrauwbot draag ik de lichtste kleur als highlighter, en in de binnenste ooghoek de één na lichtste kleur. Op mijn lippen draag ik lipstick Mystical uit de MAC Alluring Aquatic collectie (ik draag hier overigens ook de blush en de bronzer uit deze collectie).

De producten van GOSH zijn verkrijgbaar bij een aantal filialen van Kruidvat, op deze lijst kun je precies zien waar.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

1 Comment on GOSH Quattro Eyeshadow Green Valley

  1. Miranda Aerts
    19 mei 2014 at 21:53 (8 jaren ago)

    Mooie kleuren! Na blauw is groen mijn meest favoriete oogschaduw kleur en bij jou staat het ook erg mooi, vind ik.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.