Gouden of zilveren armband, of gewoon allebei?

Was ik ‘vroeger’ echt van de gouden sieraden, tegenwoordig draag ik eigenlijk zowel goud als zilver. En gelukkig ‘mag’ je het tegenwoordig ook gewoon bij elkaar dragen, van mij in ieder geval wel πŸ˜‰ Ik heb sinds kort een hele mooie, stoere maar tegelijk ook gewoon vrouwelijke zilveren armband van Buddha to Buddha, die ik echt iedere dag draag. Ik laat hem aan jullie zien!

zilveren armband

Mijn zilveren armband van Buddha to Buddha

Worden jullie ook altijd zo blij van zo’n mooi sieradendoosje? Is toch een beetje een vrouwending denk ik hΓ¨? ik bewaar ze ook altijd, ook al staan de doosjes dan gewoon jarenlang doelloos in de kast te staan. Of bewaren jullie je mooie sieraden altijd netjes in het doosje? Daar ben ik dan weer net niet geordend genoeg voor, hahaha! Ik bewaar mijn sieraden allemaal in een opbergdoos bij elkaar, zodat ik ‘s ochtends lekker kan snuffelen wat ik die dag eens zal dragen bij mijn jurkje van de dag.

zilveren armband

En dan, het moment dat je dat doosje opendoet, het is toch altijd een beetje magisch he? Ook al wist ik in dit geval al wat erin zat πŸ˜‰

zilveren armband

Ik heb bewust voor een iets grovere, stoerdere zilveren armband gekozen. Ik heb vrij grote handen en dikke polsen, ik vind een fijne armband gewoon niet zo mooi staan bij mij. De Buddha to Buddha armband Ellen XS is precies goed voor mij: stoer maar wel vrouwelijk.

De Buddha to Buddha armbanden staan bekend om hun hoge kwaliteit, ze zijn sterk en gaan lang mee. Ze worden met de hand gemaakt op Bali, en daardoor is ieder sieraad uniek. En dat vind ik een hele mooie gedachte ♥ Ieder mens is tenslotte ook uniek.

Armband voor singles πŸ˜‰

Een andere (voor mij belangrijke) reden waarom ik voor deze zilveren armband van Mostert Juweliers heb gekozen, is de sluiting. De meeste armbanden kan ik namelijk niet zelf vastmaken. Of in ieder geval niet heel makkelijk. En daardoor draag ik ze uiteindelijk bijna nooit, omdat ik ‘s ochtends vroeg niet genoeg geduld heb om te proberen het toch voor elkaar te krijgen πŸ˜‰

Deze armband kan ik gewoon zelf, met één hand vast- en ook weer losmaken. Een eenvoudig kliksysteem, met een extra veiligheidspalletje, zorgt ervoor dat het me slechts een paar seconden kost om de armband ‘s ochtends aan te doen.

Perfecte match bij Γ‘l mijn jurkjes!

Zo’n zilveren armband is natuurlijk de perfecte match bij letterlijk al mijn jurkjes. En een mooie basis om met andere armbanden te combineren. Met gouden armbanden, maar ook vrolijke gekleurde armbanden kunnen er prima bij! Ik draag zelf nooit veel armbanden tegelijk, omdat dat met mijn werk niet handig is. Niet dat ik een heel spannende baan heb hoor πŸ˜‰ Ik zit gewoon een hele dag op mijn toetsenbord te rammelen achter mijn bureau. Waarbij veel armbanden sowieso al afvallen om te dragen, omdat ze bijvoorbeeld te dik zijn en ik ze de hele dag aan de onderkant van mijn pols voel. Bij deze Buddha to Buddha armband heb ik ook daar geen last van, omdat hij vrij plat is.

zilveren armband zilveren armband

Zilveren armbanden in alle soorten en maten

Uiteraard vind je bij Mostert Juweliers veel meer zilveren armbanden. In alle soorten en maten, van veel bekende merken, met of zonder bedels, van fijn tot heel grof. Dat is het mooie van sieraden: er is voor iedere smaak, voor iedere pols of hals wel een passend sieraad te vinden. Wat is jouw smaak wat sieraden betreft? En draag je ze dagelijks, of vooral bij speciale gelegenheden?

Ik heb de armband ontvangen voor mijn blog

7 Comments on Gouden of zilveren armband, of gewoon allebei?

 1. Annette Elias
  4 februari 2021 at 17:06 (4 weken ago)

  Prachtig zeg, deze armband! Ik houd er van, draag zelf ook veel zilver. Heb aan een pols een hele reeks smalle armbandjes bij elkaar, waardoor ze samen eigenlijk een bredere armband vormen. Ik vind de look van jouw armband prachtig, inderdaad een beetje stoer, en de look van dit merk herken je meteen!

  Beantwoorden
 2. Deb | Beautygoddess.nl
  31 januari 2021 at 16:33 (4 weken ago)

  Ik vind ’em je prachtig staan . Ideaal dat je ’em ook met alles kunt combineren. Handig ook zo’n sluiting die je zelf open en dicht kunt doen. Die hebben ook altijd mijn voorkeur.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  31 januari 2021 at 11:17 (4 weken ago)

  Mooi merk, ik hou wel van het stoere in hun collectie.
  Handig ook met z’n sluiting!

  Beantwoorden
 4. Liesbeth Letink
  31 januari 2021 at 09:58 (4 weken ago)

  Wat een leuk stukje weer! Ik heb ooit Pandora gekregen. Jaren niet gedragen en sinds een maand heb ik ze weer om. Het is even wennen maar ik doe ze gewoon niet af :-). Het enige is inderdaad het gerammel bij het typen. Net als jij ben ik ook hele dagen aan het rammelen haha. Jouw armband vind ik ook erg leuk. Stoer en vrouwelijk daar houd ik ook erg van!

  Beantwoorden
 5. Petra
  31 januari 2021 at 09:09 (4 weken ago)

  Een mooi merk armbanden. Ik heb er 3 uit XS serie. En inderdaad….ook ik moet zelf een armband aan en uit kunnen doen anders koop ik hem niet. Hoe mooi hij ook is! Maar dat is bij deze armbanden gelukkig geen probleem. En ze matchen ook goed bij elkaar.

  Beantwoorden
 6. Marlous
  31 januari 2021 at 09:02 (4 weken ago)

  Mooi hoor en wat een leuke jurk heb je aan zeg

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  31 januari 2021 at 07:35 (4 weken ago)

  Zo mooi.
  Ik draag veel zover.
  Maar ik mix match met goud…..
  Afgelooen week keek ik ook voor een jewel vandit merk….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.