Green Energy Organics Diepreinigend Masker

Bij een vette, onzuivere huid denken veel mensen direct aan een jonge (puber)huid. Maar ook als je de 30 jaar gepasseerd bent, kun je last blijven houden (of krijgen) van deze problemen. Green Energy Organics heeft een speciale lijn voor de onzuivere huid, vandaag laat ik je hieruit het Green Energy Organics Diepreinigend Masker zien.

Green Energy Organics Diepreinigend Masker

 Green Energy Organics Diepreinigend Masker:
100% natuurlijk

Green Energy Organics is een familiebedrijf uit Italië en bestaat al sinds 1992. Alle producten van Green Energy Organics zijn 100% natuurlijk, bevatten tenminste 95% biologische ingrediënten en zijn ICEA gertificeerd. Daarnaast zijn de producten allemaal vegan, glutenvrij, hypoallergeen en (uiteraard) dierproefvrij. Kijk, dat is iets wat ik met een gerust hart op mijn huid smeer!

Green Energy Organics Diepreinigend Masker

Green Energy Organics Diepreinigend Masker: ingrediënten

Green Energy Organics Diepreinigend Masker bevat onder andere Fuller’s aarde (klei), een minerale klei die overtollig talg en vuil absorbeert en een diepreinigende werking op de huid heeft. Verder bevat het een aantal ongiftende plantenextracten, maar ook de nodige verzorgende ingrediënten. Hierdoor is het ook geschikt voor de gevoelige huid, het heeft niet alleen een diepreinigende, maar ook een verzachtende werking. Dit is met name een groot pluspunt voor de extreme acné-huid, die vaak erg gevoelig is voor ontstekingen. Het masker respecteert en behoudt de natuurlijke balans van de huid.

Green Energy Organics Diepreinigend Masker

Green Energy Organics Diepreinigend Masker

Zowel het doosje als de pot zelf hebben een frisse, jonge uitstraling. Toch vind ik het ook een luxe uitstraling hebben door de glazen pot, het glanzend zilverkleurig deksel en het mooie logo. Het is een pot die ik graag zie op mijn badkamer.

Green Energy Organics Diepreinigend Masker

Green Energy Organics Diepreinigend Masker

Het Green Energy Organics Diepreinigend Masker heeft een zachte, crème-achtige textuur met scrubkorreltjes erin. Je brengt een royale laag van het masker aan op een schone, droge huid. Vervolgens laat je het masker 10 minuten zijn werk doen. Het masker wordt gedurende de inwerktijd niet hard of droog, het blijft crèmig. Na de tien minuten masseer je het masker over de huid en spoelt het vervolgens af. Bij dit masker scrub je de huid dus niet vooraf (zoals ik vaak doe), maar na het inwerken. De scrubkorreltjes zijn subtiel, ze irriteren mijn huid niet.

Green Energy Organics Diepreinigend Masker

Na het afspoelen merk ik direct het diepreinigende effect van het Green Energy Organics Diepreinigend Masker: mijn huid voelt enorm glad en zacht, ziet er fris en egaal, en mooi mat uit. Het is dan ook een perfect masker voor als je bijvoorbeeld een feestje of een belangrijke afspraak hebt, het maakt je huid direct mooier.

Maar ook op de langere termijn zie ik resultaat: bij regelmatig (twee keer per week) gebruik, worden mijn poriën kleiner/minder zichtbaar, en meeëters en kleine pukkeltjes steken minder vaak de kop op. Voor mij een teken dat het masker mijn huid écht diep reinigt en onzuiverheden verwijdert, mijn huid knapt er erg van op!

Green Energy Organics Diepreinigend Masker

Green Energy Organics Diepreinigend Masker (€ 14,90/50 ml) is verkrijgbaar bij Teenz Skin Store, dé webshop voor natuurlijke huidverzorging voor jongeren, die natuurlijke en duurzame cosmetica producten aanbiedt die niet alleen goed zijn voor de jonge huid, maar ook voor het milieu. Dit masker laat echter zien dat cosmetica zich niet altijd in leeftijdshokjes laat plaatsen, de webshop bevat veel producten die ook voor de oudere jongeren onder ons erg geschikt zijn. Neem dus zeker eens een kijkje (eventueel samen met je tienerdochter of -zoon), er valt heel veel moois te ontdekken in deze hippe, natuurlijke webshop!

5 Comments on Green Energy Organics Diepreinigend Masker

 1. Sonja
  30 november 2014 at 21:51 (8 jaren ago)

  Ik moet zeggen dat ik af en toe nog wat onzuiverheden heb.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  30 november 2014 at 10:16 (8 jaren ago)

  Klinkt goed! Heb zelf ook een vette en onzuivere huid, ben 45. Best lastig om dan goede produkten te vinden. Meestal moet je na je 40e aan de anti-aging produkten maar die zijn te vet voor mijn huid (en heb dankzij de vette huid ook nog maar weinig rimpels, elk nadeel heeft zijn voordeel haha). Zal dit even in gedachten houden. Gebruik nu mijn favoriet van Philosophy, reiniger/masker uit de Matte serie. Maar wellicht dat ik dit ook nog wel een keer wil proberen.

  Beantwoorden
 3. Mireille
  30 november 2014 at 09:06 (8 jaren ago)

  Wat een goed idee ook een webshop met producten voor de jongere huid. Klinkt als een heerlijk masker.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  30 november 2014 at 09:03 (8 jaren ago)

  Een mooi product, ik hoop dat hij van de week een keer in m’n schoen zit 😉

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  30 november 2014 at 06:49 (8 jaren ago)

  Dit masker ziet er goed uit voor de pukkels op het gezicht en fijn dat het goed werkt.
  Ik ben er geheel onbekend mee.
  Een andere blogster had ook een artikel geschreven over een product van de website die jij in deze post genoemd hebt en ik heb daar rondgekeken. Het is heel overzichtelijk en ze verkopen zoveel.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.