Greenleaf Auto Vent Clip: voorjaar in je auto!

Greenleaf staat bekend om zijn heerlijke geuren voor in huis. Een paar weken geleden werd een geheel nieuw product geïntroduceerd, waarmee je ook onderweg kunt genieten van dit lekkers: de Greenleaf Auto Vent Clip. Benthe en ik hebben hem de afgelopen weken uitgetest, ik vertel je er vandaag meer over!

Greenleaf Auto Vent Clip

Greenleaf Auto Vent Clip

Naast het feit dat de Greenleaf Auto Vent Clip een heerlijke geur belooft te verspreiden in je auto, ziet hij er ook gewoon leuk uit. Vanaf nu heb je dus geen enkel excuus meer voor lelijke geurhangers aan je binnenspiegel!

Greenleaf Auto Vent Clip

Op de achterkant van het doosje staat vermeld hoe de Greenleaf Auto Vent werkt. Hij belooft de geur 30 dagen lang te verspreiden, dat is volgens mij vrij gemiddeld voor een auto-luchtverfrisser.

Greenleaf Auto Vent

Ready, Scent, Go!

Greenleaf Auto Vent Clip

De Greenleaf Auto Vent Clip is heel snel klaar voor gebruik: de pinnetjes die aan de achterkant zitten, klik je een halve slag omhoog, waardoor ze haaks op ‘het apparaatje’ zelf komen te staan, dit ziet er dan zo uit:

Greenleaf Auto Vent Clip

De pinnetjes schuif je vervolgens op één van de ventilatoren in je auto. Ze klikken niet vast, dus als je later besluit dat je de Auto Vent Clip toch liever op een andere plaats wilt bevestigen, gaat dit heel makkelijk. De geurverspreider zit stevig op zijn plaats, hij verschuift niet (ook niet als ik héél hard door de bocht ga).

Greenleaf Auto Vent Clip

De Greenleaf Auto Vent Clip verspreidt een heerlijke, niet te overheersende geur in mijn auto. Als je de ventilator harder zet, ruik je de geur uiteraard wat sterker dan wanneer de ventilator laag staat. Het is een geur die niet ‘chemisch’ of ’toiletverfrisser-like’ is, maar echt de geur die ik gewend ben van Greenleaf: subtiel en stijlvol. Ook de ‘natte honden-test’ doorstaat hij met glans, en geloof me: in een Fiat 500 ruik je een natgeregende hond al héél snel!

De Greenleaf Auto Vent Clip (€ 5,95) is verkrijgbaar in vier geuren:

 • Classic Linen: De geur van frisse lucht en zuiver water zijn subtiel vermengd tot een schone lente frisse geur voor iedere ruimte.
 • Seaspray: Vang de geur van de zee gemengd met jasmijn, sandelhout en musk. U waant zich wandelend langs de kust.
 • Orange & Honey: Geniet van het kalmerende aroma van citrusvruchten met een vleugje honing.
 • Garden Breeze: Een romantische mix van jasmijn, roos en citroen met ylang ylang en bosrijke aroma’s.

Ze zijn verkrijgbaar in de uitgebreide webshop van Huidverzorgingsinstituut Mireille, waar je ook verschillende andere producten met deze heerlijke geuren vindt. Welke geur spreekt jou het meest aan?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Greenleaf Auto Vent Clip: voorjaar in je auto!

 1. Bianca
  17 februari 2015 at 16:16 (7 jaren ago)

  De Orange en Honey is ook een lekkere geur hij blijft wel goed hangen 🙂

  Beantwoorden
 2. Wojis
  16 februari 2015 at 20:27 (7 jaren ago)

  Hmm, ik weet het niet, ik houd er meestal niet van, ik vind de verspreiding van geur altijd to much. Het is denk ik wel ook meer een mannen aangelegenheid. Deze is wel heel schattig. Ik sop de auto meestal gewoon eens goed uit, de matten af en toe in een sopje en lekker veel spiritus gebruiken voor de ramen. Zal er eens wat over lezen, ben wel nieuwsgierig en hij is zo leuk.

  Beantwoorden
 3. Beau
  16 februari 2015 at 19:13 (7 jaren ago)

  Ideaal product voor mij want ik heb een bulletje in de auto mee en die kan enorme stinkerdjes laten 😉 De linen spreekt mij het meeste aan 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.