Greenleaf Citrus Samba: Summer in da House!

Soms heeft het zomerweer even een dipje, zoals nu. Of heb je op een wat koelere zomerse avond zin om wat sfeer in huis te brengen. De Greenleaf Citrus Samba collectie laat zien dat geurkaarsen en geurzakjes echt niet alleen voor de winter geschikt zijn, met deze vrolijke geur haal je een instant zomergevoel in huis!

Greenleaf Citrus Samba

Greenleaf Citrus Samba collectie

De geur van sprankelende grapefruit en rozenblaadjes vermengd met warme amber, sappige limoen, sinaasappel, en mandarijn

Waar geuren met citrusfruit erin vaak vooral fris zijn, heeft Citrus Samba een lieve twist door de subtiele rozengeur die af en toe, als een zomers briesje, voorbij komt. Amber geeft de geur een beetje warmte en zoetheid, maar ik vind vooral het sprankelende overheersen. Een topper van een zomergeur!

Niet alleen de geur van de Greenleaf Citrus Samba producten is zomers en vrolijk, de verpakking is dat zo mogelijk nog meer. De felle kleuren geven een kleurrijk en vrolijk accent aan je interieur en mogen zeker gezien worden!

Greenleaf Citrus Samba

Greenleaf Citrus Samba

Greenleaf Citrus Samba Candle Tin en Candle Cube

De Greenleaf Citrus Samba Candle Tin (โ‚ฌ 9,95) en Candle Cube (โ‚ฌ 2,25) zijn mijn favorieten uit de collectie. Beiden hebben een prachtige koraalroze kleur, ik vind dat dรฉ zomerkleur bij uitstek. De Candle Tins van Greenleaf hebben een brandtijd van 40 tot 45 uur, en de Candle Cubes branden tot wel 15 uur. Je krijgt dus echt waar voor je geld, de geur blijft de hele brandtijd onverminderd aanwezig.

Greenleaf Citrus Samba

Greenleaf Citrus Samba

Greenleaf Citrus Samba Scented Envelopes

Voor een continue, iets subtielere geur in huis zijn de Greenleaf Citrus Samba Scented Envelopes erg fijn. Ze zijn verkrijgbaar in een Small variant (โ‚ฌ 2,25), die geschikt is voor de wat kleinere ruimtes in huis zoals het toilet of de kledingkast. Ik heb de mijne momenteel in mijn auto liggen, zodat ik daar ook het zomerse gevoel ervaar ๐Ÿ™‚ De Slim variant (โ‚ฌ 2,95) doet het prima in de woonkamer, slaapkamer of keuken.

Ik vind de Scented Envelopes van Greenleaf ook erg fijn om mee op vakantie te nemen: onderweg houden ze je koffer lekker fris, en op de plaats van bestemming zorgen ze voor een heerlijke geur in je hotelkamer, appartement of vakantiehuisje (in plaats van de muffe geur die er vaak hangt). Als je voor een geur kiest die je nog niet eerder in huis gebruikt hebt, wordt dat dรฉ geur die bij die vakantie hoorde, en haal je na je vakantie op een heel eenvoudige manier het vakantiegevoel weer terug. Met de geur van Greenleaf Citrus Samba gaat dat zeker weten prima lukken!

Greenleaf Citrus Samba

Alle producten uit de Greenleaf Citrus Samba collectie zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille, je vindt hier ook andere heerlijke zomergeuren uit het assortiment van Greenleaf.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

9 Comments on Greenleaf Citrus Samba: Summer in da House!

 1. Sonja
  17 mei 2015 at 18:37 (7 jaren ago)

  Verpakking scoort al 10 punten! Wauw! In mijn hoofd maakte ik al bij het lezen mijn de geurtjes! Citrus Samba lijkt me heerlijk, ik hou van grapefruit!

  Beantwoorden
 2. Annette - Ann Ages Gracefully
  17 mei 2015 at 11:45 (7 jaren ago)

  Wat een superleuke verpakking daar word je al enorm vrolijk van. Klinkt als iets dat ik heel lekker zal vinden want ik ben dol op citrus geuren.

  Beantwoorden
 3. Mariรซlle
  17 mei 2015 at 10:40 (7 jaren ago)

  Wat ziet het er heerlijk zomers en vrolijk uit zeg! Dit merk vind ik nu al heel leuk ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 4. Hennie
  17 mei 2015 at 09:50 (7 jaren ago)

  Wat een vrolijke boel. Als je daar niet blij van wordt dan weet ik het ook niet meer!

  Alleen jammer dat internet nog geen geurfunctie heeft. Dat is het enige dat mij er nog van weerhoudt om te bestellen.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  17 mei 2015 at 09:15 (7 jaren ago)

  Die zien er vrolijk uit! Zomerse geuren en kleuren, daar word je blij van ๐Ÿ˜Ž

  Beantwoorden
 6. Jori
  17 mei 2015 at 07:45 (7 jaren ago)

  Dat klinkt erg lekker,ik probeer voortaan die zakjes,een keer schudden en ze ruiken weer als nieuw.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  17 mei 2015 at 07:24 (7 jaren ago)

  Zo mooi en de naam van de producten zijn leuk alsof men een dansje doet onder de zon ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 8. Marieke
  17 mei 2015 at 06:55 (7 jaren ago)

  Nou dat ziet er helemaal geweldig uit! Daar word je meteen vrolijk van ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.