Greenleaf Heirloom Spice Caramel Pumpkin

Herfst: het seizoen van storm, wind, het bos en warme truien. Maar ook van warmte en sfeer in huis, warme kruidige geuren, en lichtjes die het binnen gezellig maken. Greenleaf heeft ook dit seizoen weer mooie producten met heerlijke geuren, die je daarbij helpen. Ik heb momenteel de geur Greenleaf Heirloom Spice in huis, en deel deze graag met jullie!

Greenleaf Heirloom Spice Caramel Pumpkin

Greenleaf Heirloom Spice Caramel Pumpkin

Ik ken het merk Greenleaf inmiddels heel wat jaren, en heb al veel verschillende geuren geprobeerd. Net als bij huidverzorging, houd ik bij geuren voor in huis van warme, zoete geuren in het najaar en winter, en frisse, fruitige geuren in het voorjaar en zomer. Greenleaf Heirloom Spice Caramel Pumpkin past wat dat betreft echt perfect bij het najaar.

De geur van knapperige appels met warme kruiden bedekt met romige pompoen, karamel en vanille.

Bij de omschrijving van de geur loopt het water me in de mond, bij jullie ook? Ik krijg zin in appeltaart, een dutje op de bank onder een warm dekentje, een vuurkorf in de tuin en warme chocolademelk na een lange boswandeling. Ik houd van het binnen zijn in het najaar, maar net zo goed van buiten zijn in de mooie natuur.

Huidverzorging Mireille heeft een uitgebreid assortiment van deze heerlijke Greenleaf Heirloom Spice geur. Verschillende geurkaarsen, een Room Spray, geurstokjes en verschillende formaten geurzakjes. Zodat je je hele huis kunt hullen in deze warme zoete geur ♥

Ik heb zelf het middelmaatje geurzakje, het Slim Sachet, in zowel de woonkamer als op het toilet staan. Deze geurzakjes geven een geur die precies goed is qua sterkte. Niet te overheersend, maar wel goed aanwezig. Heb je een wat grotere woonkamer, dan kun je misschien beter voor het formaatje groter, het Large Sachet kiezen. En voor bijvoorbeeld in je kledingkast is het Small Sachet perfect geschikt.

Het Slim Sachet kost € 3,50.

Tip: als ik het Slim Sachet voor de woonkamer niet sterk genoeg meer vind ruiken, gebruik ik hem daarna nog een tijdje in mijn kledingkast. Daar kan de geur dan nog best een aantal weken mee.

Greenleaf Heirloom Spice Caramel Pumpkin

Scented Wax Bar

In de Greenleaf Heirloom Spice collectie zit ook een Scented Wax Bar. Jaren geleden, toen het Lush Forum nog bestond en ik een erg actief lid was, had ik een ware Wax brander verslaving. Ik kocht wax melts in binnen- en buitenland, zelfs uit Amerika! Destijds ging dat nog een stukje makkelijker en goedkoper, tegenwoordig moet je al heel snel invoerrechten betalen. Waardoor je bestelling nogal kostbaar wordt.

Maar gelukkig hoef je voor lekkere wax melts dus niet meer persΓ© naar het buitenland, je koopt ze gewoon bij Huidverzorging Mireille in de webshop πŸ˜‰

Wax melts gebruik je in een geurbrander. De Scented Wax Bar uit de Greenleaf Heirloom Spice collectie bestaat uit zes blokjes. Voor een wat grotere brander gebruik je een heel blokje, bij een wat kleinere brander zoals ik heb, is een half blokje voldoende.

Greenleaf Heirloom Spice Caramel Pumpkin

Dit blokje doe je in het schaaltje van de geurbrander, en steekt onderin een waxinelichtje aan. Door de warmte wordt de geurbrander, en dus ook het schaaltje, warm en smelt de wax melt. En hierdoor verspreidt deze zijn heerlijke geur. Op het moment dat je het kaarsje uitblaast, koelt de brander weer af en zal de wax weer stollen. Hierdoor kun je een wax melt meerdere keren gebruiken. Bij gemiddeld gebruik doe ik 2 tot 3 avonden met 1 wax melt of wax blokje. Maar dat ligt er natuurlijk ook aan hoe lang jouw avonden zijn πŸ˜‰

Greenleaf Heirloom Spice Caramel Pumpkin

Een Wax Melt Bar uit de Greenleaf Heirloom Spice collectie kost € 7,95.

Verkrijgbaarheid

Je vindt alle producten uit de Greenleaf Heirloom Spice collectie in de webshop van Huidverzorging Mireille. Met de code MIREILLE krijg je 15% korting op veel producten uit de webshop. Ik heb de Wax Melt Bar en de brander gekregen van Mireille ♥

Heb jij je huis al herfst-proof gemaakt? Wat zijn jouw favoriete herfst-geuren?

4 Comments on Greenleaf Heirloom Spice Caramel Pumpkin

 1. bychristiana
  8 oktober 2020 at 11:18 (2 jaren ago)

  Oh deze geur lijkt me heerlijk! Mijn favoriete herfst- en wintergeur blijft denk toch ik Gingerbread van Zara home. Ik koop na de kerst altijd een paar kaarsen in de sale en ik heb ze nu ook weer tevoorschijn gehaald.

  Beantwoorden
 2. Mireille
  8 oktober 2020 at 10:28 (2 jaren ago)

  Hier branden mijn waxmelts ook weer als vroeger zowel in huis als in de salon voel weer een verslaving opkomen

  Beantwoorden
 3. Bianca
  8 oktober 2020 at 10:20 (2 jaren ago)

  Op dit soort momenten wou ik dat het mogelijk was om geur vanaf een beeldscherm te kunnen ruiken πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Mariska
  8 oktober 2020 at 07:48 (2 jaren ago)

  Ben heel benieuwd! Heb de laatste tijd weer veel gekregen en gekocht maar dit merk ken ik volgens mij nog niet. Ga het onthouden

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.