Greenleaf Moss & Mist – voor de ultieme najaarssfeer

Met het aanbreken van een nieuw seizoen, hebben niet alleen de make-up merken nieuwe collecties voor ons. Ook in huis is het tijd voor een frisse wind, bijvoorbeeld met de heerlijke geurproducten van Greenleaf. De nieuwste lijn voor dit najaar is Greenleaf Moss & Mist. Een lijn die ik puur afgaande op de naam niet direct zou kiezen, maar toen ik hem eenmaal rook, was ik helemaal verliefd!

Greenleaf Moss & Mist

Greenleaf Moss & Mist

Moss & Mist entwines the unruly enchantment of the forest teeming with mystifying visions, sounds, and scents. Musky Patchouli unities with wild woods and moss sweetened by fresh apple pear, and flourishing magnolia.

Voor deze geur heb ik even de Engelse omschrijving erbij gezocht hoor, dat vind ik altijd zo mooi en romantisch klinken ♥

Ik vind het echt een sprookjesachtige geur: de groene geur van Mos en ‘Woods’, het warme van Patchoeli, het bloemige van Magnolia, en Appel en Peer zorgen voor een zoete, fruitige noot. Het is weer een prachtige geurcreatie geworden, die perfect bij deze (tot nu toe) heerlijke nazomer past!

Greenleaf Moss & Mist

Greenleaf Moss & Mist

Scented Envelope Small

De Scented Envelope Small van Greenleaf is voor zó veel doeleinden geschikt: natuurlijk kun je hem in de kamer, slaapkamer, toilet of auto neer zetten of leggen. Hij verspreidt een heerlijke geur, die niet te overheersend is, maar eigenlijk precies goed. Het is ook leuk om zo’n geurzakje bij een kadootje te voegen, als extraatje zeg maar. Of bij een kaart die je naar iemand stuurt. Of geef het eens gewoon zomaar kado aan je beste vriendin, je moeder, je zus… Ze kosten maar € 2,25 per stuk, dus voor een heel fijn prijsje heb je een heel mooi kadootje voor jezelf of iemand anders.

Greenleaf Moss & Mist

Greenleaf Moss & Mist

Signature Tinned Candle

De Tinned Candles van Greenleaf hebben een makeover gehad. En oh, wat zijn ze mooi geworden! Ze waren al ontzettend leuk, met de printjes op het blikje en het deksel, maar nu zijn het helemaal juweeltjes om te zien. Vooral het dekseltje is zó ontzettend mooi!

De Tinned Candles zijn wel iets in prijs verhoogd (naar € 17,95), maar het aantal branduren is ook beduidend meer geworden: van 35-40 naar 45-50.

Greenleaf Moss & Mist

Met zo’n prachtige Signature Tinned Candle in deze heerlijke najaarsgeur worden de herfstavonden meteen een stukje minder donker!

Greenleaf Moss & Mist

Greenleaf Moss & Mist

Reed Diffuser

Als je de geursterkte van de Scented Envelope net iets te subtiel vind, dan is de Reed Diffuser een aanrader. Deze verspreidt een continue, heerlijke geur en is ook wat meer geschikt voor grotere ruimtes zoals de woonkamer. En ze zijn natuurlijk ook gewoon ontzettend mooi om te zien. De Greenleaf Moss & Mist Reed Difuser kost € 19,95.

Alle producten van de nieuwe Greenleaf Moss & Mist lijn zijn uiteraard verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. Hiermee is je huis in één keer in een gezellige herfstsfeer gehuld. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode ‘MIREILLE’ in te voeren voor een leuke korting van 15%. Voor dat geld kun je mooi 1 of 2 Scented Envelopes extra meebestellen 😉 De producten in dit artikel heb ik ontvangen voor een review.

4 Comments on Greenleaf Moss & Mist – voor de ultieme najaarssfeer

 1. Mariëlle
  18 september 2016 at 11:37 (5 jaar ago)

  Hihi ik bekeek je foto’s en ik denk waar heb ik dit nou eerder gezien en toen zag ik Huidverzorging Mireille staan en toen wist ik het weer! Ik heb het op Instagram voorbij zien komen en vond het toen al leuk 🙂

  Beantwoorden
 2. Hilde
  17 september 2016 at 18:13 (5 jaar ago)

  Dit Ga ik onthouden voor mijn moeder. Die is hier helemaal weg van. Alleen de uitstraling vindt ze al super mooi, dat weet ik zeker.

  Beantwoorden
 3. Mireille
  17 september 2016 at 16:10 (5 jaar ago)

  Prachtige foto’s weer Natasja. Vind deze geur ook weer fantastisch heel de salon ruikt er naar.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  17 september 2016 at 15:54 (5 jaar ago)

  Deze geur lijkt we weer heerlijk, de foto’s zijn in elk geval geweldig!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.