Greenleaf Spa Springs: voorjaar in huis!

Eén van de leukste dingen van een nieuw seizoen vind ik wel de nieuwe collecties en geuren die er uitgebracht worden. Make-up, parfums, maar ook geuren voor in huis. Greenleaf is een merk wat ieder seizoen wel met minimaal één nieuwe geur komt, dit voorjaar is dat Greenleaf Spa Springs. En hoewel het er buiten op dit moment niet echt voorjaars-achtig uitziet, creëer je met deze frisse geur het ultieme lentegevoel!

Greenleaf Spa Springs

Greenleaf Spa Springs

Greenleaf Spa Springs is een geur met aquatische geurnoten, iets waar ik normaal gesproken niet zo van houd. De toevoeging van bergamot en groene tangerine en de warmte van musk en amber maken het echter een heerlijke geur die tegelijkertijd fris, vrouwelijk en écht lente-achtig is.

Greenleaf Spa Springs

De Greenleaf Slim Sachets (€ 3,25 – ook verkrijgbaar in een Small variant van € 2,25) zorgen voor een subtiele, continue geur in bijvoorbeeld woonkamer of slaapkamer. In combinatie met een geurkaars of roomspray in dezelfde geur geef je de geur af en toe een extra boost, heerlijk! Regelmatig omschudden van het zakje zorgt er voor dat de geur maandenlang aanwezig blijft, ik vind dit echt één van de betere geurzakjes.

Greenleaf Spa Springs

De Tinned Candle (€ 10,95) uit de Greenleaf Spa Springs lijn brandt mooi en gelijkmatig, en walmt niet (mits je ervoor zorgt dat de lont niet te lang wordt). De geurkaarsen van Greenleaf zijn voor mij precies goed qua geursterkte, en geven een ‘schone’ geur af. Net als bij alle geurkaarsen, is het belangrijk om de kaars bij het eerste gebruik net zolang te laten branden tot het totale oppervlakte gesmolten is. De kaars zal dan mooi gelijkmatig opbranden, en zo heb je het langste plezier van je geurkaars, tot wel 45 uur.

De producten van de Greenleaf Spa Springs lijn zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. Naast de eerder genoemde producten zijn er in deze lijn ook Candle Cubes en een Reed Diffuser verkrijgbaar. Met de kortingscode MIREILLE krijg je 15% korting op je bestelling in de webshop!

Gebruik jij graag geuren in huis? Welke soort geuren zijn jouw favoriet?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

8 Comments on Greenleaf Spa Springs: voorjaar in huis!

 1. mireille
  7 februari 2016 at 15:29 (7 jaren ago)

  Inderdaad een mooie omschrijving Aquatisch. Bedankt voor review.

  Beantwoorden
 2. Babs
  7 februari 2016 at 11:23 (7 jaren ago)

  Aquatische geurnoten, wat zeg je dat mooi. Ik hou daar ook niet zo van. Maar met die toevoegingen zal het vast wel lekker ruiken!

  Beantwoorden
 3. Cindy
  6 februari 2016 at 17:58 (7 jaren ago)

  Klinkt erg lekker! Ik hou van geuren in huis, in wat voor vorm dan ook.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  6 februari 2016 at 15:29 (7 jaren ago)

  Aquatonen in een geur zijn bij mij favoriet!
  Het klinkt heerlijk 😎

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  6 februari 2016 at 15:04 (7 jaren ago)

  Wat jammer dat je niet door het beeld heen kunt ruiken hihi!

  Beantwoorden
 6. Jori
  6 februari 2016 at 14:44 (7 jaren ago)

  Deze ga ik zeker aanschaffen wat een heerlijke geur,m’n favoriet tot nu toe.

  Beantwoorden
 7. Marieke
  6 februari 2016 at 14:33 (7 jaren ago)

  Klinkt heerlijk, ik ben erg benieuwd naar de geurkaars!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.