Greenleaf Sugared Sunset Scented Envelope Sachet

Onlangs was ik voor het eerst weer bij Mireille voor een gezichtsbehandeling. Al toen ik de afspraak telefonisch maakte had ze leuk nieuws. Sinds kort verkoopt ze weer producten van Bomb Cosmetics en Greenleaf in de salon en in de webshop! Van beide merken ben ik fan, dus dat vond ik zeker leuk nieuws. Ik nam natuurlijk meteen wat producten mee, waaronder een Greenleaf Sugared Sunset Scented Envelope Sachet.

Greenleaf Sugared Sunset

Greenleaf Sugared Sunset Scented Envelope Sachet

Ik ken de Scented Sachets (‘geurzakjes’) van Greenleaf al een hele tijd. Greenleaf heeft ieder seizoen andere geurlijnen, en eigenlijk had ik altijd wel minstens een Scented Sachet in huis. Ik vind dit de beste kwaliteit geurzakjes die ik ooit gehad heb, en de geuren van Greenleaf zijn (bijna) allemaal ook even lekker. Waarbij Greenleaf Sugared Sunset wel echt รฉรฉn van de aller lekkerste is!

Greenleaf Sugared Sunset

Toen ik thuis kwam met mijn tasje met Greenleaf en Bomb Cosmetics producten, dacht ik na een half uurtje: wat ruikt hier toch zo lekker? Dat waren natuurlijk de Scented Sachets. Greenleaf omschrijft de geur als volgt:

Levendige citrusakkoorden en sprankelende pepermunt. Bloemige kruiden vermengd met kaneel, nootmuskaat en roos creรซren een zoete en warme ervaring, terwijl leer, amber en ceder de geur afmaken met aardse rijkdom.

Mij doet de geur vooral aan rabarber denken. En dat is best een beetje gek, want daar lees ik in de geuromschrijving niets van terug. Ik ruik er echt dat zoete, warme, kruidige in ♥

Uitstekende kwaliteit

Zoals ik hierboven al vertelde: ik vind de Scented Sachets van Greenleaf echt uitstekend van kwaliteit. De geur blijft heel lang aanwezig, zeker een paar maanden. Mocht de geur op een gegeven moment toch wat zwakker worden, dan hoef je alleen maar even te schudden met het papieren zakje, en de geur wordt weer sterker. In het zakje zitten geurparels, en door te schudden komen de parels die meer aan de binnenkant zitten en nog sterk van geur zijn, naar de zijkanten. Laat het zakje wel dichtzitten, want als de geurparels uit het zakje zijn, vervliegt de geur veel sneller.

Ik heb de Greenleaf Sugared Sunset Scented Envelope Sachets in de woonkamer en in het toilet staan. En iedere ochtend als ik beneden kom, word ik weer verrast door de heerlijke geur. De geur doet me ook een beetje aan ‘vroeger’ denken, dat komt vast doordat mijn moeder vaak zelf rabarber maakte ๐Ÿ™‚

De Greenleaf Sugared Sunset Scented Envelope Sachets kosten โ‚ฌ 3,50 en zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. In dezelfde geurlijn vind je ook nog een prachtige geurkaars en geurstokjes. Ik heb de Scented Envelope Sachets gekregen van Mireille.

3 Comments on Greenleaf Sugared Sunset Scented Envelope Sachet

 1. Heidi
  12 juni 2020 at 21:10 (2 jaren ago)

  Ik hou ook van geuren in huis. Vooral in de badkamer vind ik het zalig.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  12 juni 2020 at 17:25 (2 jaren ago)

  Geur doet zoveel, het brengt herinneringen terug en brengt gevoelens naar boven.
  Leuk dat deze weer terug bij!

  Beantwoorden
 3. Mireille
  12 juni 2020 at 08:15 (2 jaren ago)

  Sugared Sunset is ook zeker mijn favoriete geur voor nu dan, want wie weet wat er nog meer voor lekker geuren komen.
  Zo blij dat ik dit mooie merk en natuurlijk ook Bomb Cosmetics weer in de salon en webshop heb.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.