Greenleaf voorjaarsgeuren 2015

Ik ken het merk Greenleaf nog niet zo heel lang (ik denk nu ongeveer anderhalf jaar), en dat terwijl het toch al meer dan 35 jaar bestaat. De oprichters van dit Amerikaanse merk, Bob and Sylvia Caldwell, lieten zich inspireren door hun grote kennis van de natuur en bloemen en planten, en ontwikkelden op basis daarvan destijds hun eerste Greenleaf product, de Scented Envelope. Een gerenommeerd merk met inmiddels een prachtige collectie geurproducten voor in huis was geboren. Ook ik ben inmiddels groot fan, en laat je vandaag twee van de nieuwe Greenleaf voorjaarsgeuren zien!

Greenleaf voorjaarsgeuren

Greenleaf voorjaarsgeuren 2015

De Greenleaf voorjaarsgeuren stralen één en al vrolijkheid, zon en warmte uit, ik word er blij van. De voorjaarscollectie bestaat uit twee bloemige geuren: Dream Blossom en Bella Freesia. Je zou denken dat het zo onderhand niet meer meevalt om nieuwe, lekkere geurcreaties te bedenken, als je bedenkt hoeveel geuren Greenleaf de afgelopen 35 jaar al heeft gecreëerd. Toch: het is ze wéér gelukt!

Greenleaf voorjaarsgeuren

Greenleaf voorjaarsgeuren

Greenleaf voorjaarsgeuren: Dream Blossom

Greenleaf Dream Blossom is een geur die zowel bloemig, zoet als warm is. Het is een bijzondere, betoverende combinatie van roos, zoethout, zwarte bessen, bergamot en amandel, gezoet met anijs, iris, tonka, vanille en patchouli. Ik vind het een hele comfy geur, een geur die uitstekend past bij deze tijd van het jaar: overdag soms al lekker genoeg om buiten in het zonnetje te zitten, maar ’s avonds en ’s nachts nog fris, waardoor je lekker op de bank onder een dekentje wilt kruipen. Met de Dream Blossom Candle Cube (€ 2,25) en de Scented Envelope Slim (€ 2,95) kun je alvast wegdromen naar de volgende mooie lentedag… De Scented Envelope hult de kamer in een heerlijke, subtiele geur; met de Candle Cube erbij versterk je de geur nog eens extra, zonder dat het te overheersend wordt.

Greenleaf voorjaarsgeuren

Greenleaf voorjaarsgeuren

Greenleaf voorjaarsgeuren: Bella Freesia

Greenleaf Bella Freesia is een lieve, bloemige geur die mij doet denken aan een veld vol voorjaarsbloemen op één van de eerste lentedagen, zo’n dag waarop je voor het eerst zonder jas naar buiten kunt. De hoofdnoten zijn freesia en witte thee, deze zijn gemengd met bergamot, mandarijn, neroli, musk, cederhout, mos en bloesems van katoen. Bij de geur van freesia had ik visioenen van de freesia zeep die je vroeger had, maar daar is Bella Freesia echt niet mee te vergelijken (gelukkig, hihihi!). Ook Bella Freesia is verkrijgbaar in een Candle Cube (wist je dat de Candle Cubes van Greenleaf maar liefst 15 uur branden?) en een Scented Envelope Slim. Daarnaast is er een prachtige Tinned Candle verkrijgbaar in deze geur (€ 9,95), ik vind dit soort kaarsen altijd enorm leuk om kado te geven aan iemand (en om zelf te krijgen, hihihi!).

Beide Greenleaf geuren zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorgingsinstituut Mireille, net als de overige geuren uit het assortiment. Omdat de salon van Mireille deze week 15 jaar (!) bestaat, krijg je met de kortingscode ’15 jaar’ tot en met aanstaande zondag maar liefst 20% korting op je bestelling.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

Wat is jouw ultieme voorjaarsgeur?

7 Comments on Greenleaf voorjaarsgeuren 2015

 1. Miranda Aerts
  15 maart 2015 at 07:34 (7 jaren ago)

  Dat klinkt heerlijk, ik bel dol op de geur van fresia’s dus dat is bij voorbaat mijn favoriet 🙂

  Beantwoorden
 2. Jori
  14 maart 2015 at 23:00 (7 jaren ago)

  Ben benieuwd naar deze geuren.

  Beantwoorden
 3. Sonja
  14 maart 2015 at 08:44 (7 jaren ago)

  Mooie producten. Zien er ook nog leuk uit, oog wilt ook wat.

  Beantwoorden
 4. Bertine
  14 maart 2015 at 06:36 (7 jaren ago)

  alleen al die verpakkingen zien er uit als een feestje!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  14 maart 2015 at 06:24 (7 jaren ago)

  Dat ziet er mooiFijn dat er kaarzen zijn die naar bloemen ruiken.
  Hele mooie foto’s.
  Waar had je de confetti gekocht?

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.