Greenleaf Wintercream Tinned Candle: om bij weg te dromen

Als je aan wintergeuren denkt, dan denk je vaak als eerste aan warme, kruidige geuren. Of juist een frisse dennengeur. Zoals ieder jaar heeft Greenleaf ook dit jaar weer een aantal limited edition wintergeuren in haar assortiment, de ‘Holiday Collection’. Met daarin prachtige namen als Merry Memories, Snow Flowers en Sugar Berry. Ik koos voor de geur Wintercream.

Greenleaf Wintercream

Greenleaf Wintercream: een warme, zachte wintergeur

Greenleaf Wintercream is een heel zachte, warme mix van romige vanille, amber en sensuele musk. Ik vind het een heerlijk ‘comfy’ geur, om ’s avonds lekker bij op de bank te kruipen, onder een wollen dekentje, terwijl buiten de sneeuw zachtjes naar beneden dwarrelt… (had ik al gezegd dat ik soms een rijke fantasie heb?)

De Tinned Candles van Greenleaf zijn van uitstekende kwaliteit, en als je mijn tips opvolgt uit het artikel wat ik er al eerder over schreef, heb je heel lang plezier van je geurkaars.

Greenleaf Wintercream

Er zijn verschillende producten met deze heerlijke geur (en de andere limited edition wintergeuren) verkrijgbaar: de Tinned Candle (€ 10,95) die je hierboven ziet, heerlijke geur sachets (€ 2,25 en € 2,95), Candle Cubes (€ 2,25) (die in mijn I love Myself Christmas Box zaten), een Reed Diffuser (€ 27,95)… Je kunt je hele huis dus in dezelfde geur hullen.

Greenleaf Wintercream

Greenleaf Wintercream: winactie

Zit je al weg te zwijmelen bij de geuromschrijving van deze mooie Greenleaf producten? Dan heb ik heel goed nieuws voor één van jullie: namens Huidverzorgingsinstituut Mireille mag ik een setje (wat prachtig ingepakt is, zoals altijd bij de pakjes van Mireille) met daarin een Greenleaf Wintercream Tinned Candle en een Small Sachet weggeven, omdat het bijna Kerst is! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de Facebookpagina van Huidverzorgingsinstituut Mireille en Beautyspots liken, en in een reactie hieronder vertellen wat jouw ultieme wintergeur is. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 20 december 12.00 uur ’s middags, waarna ik de winnaar bekend zal maken onderaan dit artikel. Ik probeer het pakketje dan zaterdagochtend te versturen, zodat de winnaar de prijs hopelijk nog net voor Kerst in huis heeft. Succes!

De winnaar van het heerlijke Greenleaf setje is… Rachel! Stuur me even je adresgegevens via info@beautyspots.nl dan gaat je pakje morgen op de post. Gefeliciteerd!

22 Comments on Greenleaf Wintercream Tinned Candle: om bij weg te dromen

 1. jacqueline
  19 december 2013 at 15:17 (9 jaren ago)

  Mint met wat zoets, heerlijk…

  Beantwoorden
 2. Vera
  19 december 2013 at 11:58 (9 jaren ago)

  Ik heb altijd een kaars met een warme, ontspannende geur op mijn nachtkastje staan. Lekker voor het slapen! En het toeval wil dat het huidige exemplaar echt bíjna op is..

  Mijn favo wintergeur hangt een beetje af van het moment. Uiteraard “kerstbomengeur”, “vers gebakken koekjes geur”, maar ook patchoelie en musk, maar die vind ik altijd wel lekker!

  Beantwoorden
 3. natasja kroneman
  18 december 2013 at 15:44 (9 jaren ago)

  waanzinnig leuke aktie, ik like de fb pagina’s en mijn favotiet is Sugar Berry, vind het echt een onwijs lekkere geur…XX

  Beantwoorden
 4. wenda
  18 december 2013 at 14:42 (9 jaren ago)

  Ik hou van heerlijke warme geuren. Buiten de geur van dennebomen en binnen de geur van kaneel en kruiden die me doet denken aan vers gebakken appeltaart met een heerlijke kruidenthee ! “s avonds een geuren kaas aan lekker hangend onder een warme deken op de bank.Heerlijk!
  Vast net zo lekker als de limited editie.

  Beantwoorden
 5. Marinke
  18 december 2013 at 10:53 (9 jaren ago)

  Alweer zo’n leuke winactie, super! Mijn favoriete wintergeur: erg afgezaagd wellicht maar de geur van een echte denneboom… die geur brengt me helemaal in de winter en kerstsferen.

  Fijne feestdagen alvast!

  Beantwoorden
 6. Penny
  18 december 2013 at 10:20 (9 jaren ago)

  Mijn favoriete wintergeur is toch echt wel de geur van sneeuw en de frisse lucht die dan buiten hangt! Te lang buiten blijven wil ik dan meestal niet, maar het is toch altijd wel bijzonder!

  Beantwoorden
 7. irene niec
  18 december 2013 at 06:55 (9 jaren ago)

  Amber en musk vind ik een heerlijke wintergeur. Leuk blikje ook.

  Beantwoorden
 8. Jorine Dams
  18 december 2013 at 04:03 (9 jaren ago)

  wat een geweldige actie, ik ben wel heel benieuwd naar deze geur….
  XXX Jorine

  Beantwoorden
 9. Anita
  17 december 2013 at 22:28 (9 jaren ago)

  Sabelwood love love love it en white musk love it want it need it heerlijkkkkk

  Beantwoorden
 10. Cindy
  17 december 2013 at 22:09 (9 jaren ago)

  Deze geur lijkt me heel erg lekker! Mijn favo wintergeur tot nu toe is Fresh Snow, van Pure Soap, zoet met iets mintigs (maar ik hou niet van echte sneeuw haha, maar deze geur, mmmm….)
  Ben niet zo van de foodgeuren, maar hou wel weer van vanille ergens in verwerkt.

  Beantwoorden
 11. Laura
  17 december 2013 at 21:31 (9 jaren ago)

  Lijkt mij super lekker ruiken <3 ook zo gezellig met deze tijd van het jaar!

  Beantwoorden
 12. Linda Jonkers
  17 december 2013 at 21:29 (9 jaren ago)

  Heerlijk! Ik ben dol op geurkaarsen 🙂

  Beantwoorden
 13. Rianne van Uden
  17 december 2013 at 20:26 (9 jaren ago)

  Ik denk aan warme kruidige geuren zoals kaneel, maar ook de geur van vanille vind ik heerlijk in de winter! Heerlijk relaxed op de bank met een geurkaars in, dat is pas een lekkere avond!

  Beantwoorden
 14. Saskia
  17 december 2013 at 18:51 (9 jaren ago)

  Van appel/kaneel word ik deze wintermaanden helemaal warm en blij. Zoooo lekker. Heb nu ook de hele dag een geurbrander van Mireille aan staan met little hotties. Zo leuk als onze serre de geurkaars mag verwelkomen!

  Beantwoorden
 15. Ilja Waning
  17 december 2013 at 18:41 (9 jaren ago)

  Mijn favoriete geuren in de winter zijn degenen waardoor je een echt warm wintergevoel krijgt. Zo mag ik graag buiten door de bossen lopen met de hond en de heerlijke dennengeur op me af laten komen, zo voel ik me echt tot rust komen. Binnenshuis houd ik van de warmere geuren, vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om bisschopswijn te maken met o.a. kaneel en sinaasappel. Ik vind een heleboel geuren erg lekker maar de geuren waarbij je eerste gevoel is “Mmm, gezellig”, dat zijn de geuren voor mij!

  Beantwoorden
 16. Rebecca van Egmond
  17 december 2013 at 10:44 (9 jaren ago)

  In de wintermaanden gaat mijn voorkeur uit naar appel/kaneel en vanille geur !!
  Het lekkerste vind ik de geur in huis van het bakken van een appeltaart ! Dit doen wij dan ook regelmatig…
  Mijn huis is mijn hobby ! En geurkaarsen zijn niet weg te denken bij ons thuis !

  Beantwoorden
 17. Nicole
  17 december 2013 at 08:34 (9 jaren ago)

  Het pakketje alleen al is een feest om te mogen krijgen!

  Mijn favo wintergeur is toch (zoals bij velen denk ik) de warmere geuren zoals kaneel,vanille.

  Beantwoorden
 18. Rachel
  17 december 2013 at 08:32 (9 jaren ago)

  Ik ben vooral fan van kaneel geuren en helemaal in deze tijd 🙂

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   20 december 2013 at 13:52 (9 jaren ago)

   gefeliciteerd!

   Beantwoorden
 19. Jori
  17 december 2013 at 07:50 (9 jaren ago)

  Dat ziet er prachtig uit…. Ik heb niet echt een favo wintergeur… heb eigenlijk net pas kennis gemaakt met de melts 😉

  Beantwoorden
 20. Miranda Aerts
  17 december 2013 at 07:19 (9 jaren ago)

  Dat is weer een hele mooie uitgave van de Tinned Candle!
  Mijn favoriete wintergeur is met stip eucalyptus, maar dan de geur van de blaadjes in een mooi boeket (of kerststuk natuurlijk).

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.