Greenleaf Wintertime Wishes

Rond deze tijd van het jaar brengen alle bekende merken op het gebied van ‘geur voor je interieur’ hun lang verwachte kerstgeuren uit. Zo ook Greenleaf, die ieder seizoen weer nieuwe, prachtige geuren weet te bedenken. Voor deze Kerst hebben ze ook weer goed hun best gedaan, en een ontzettend mooie, warme geur uitgebracht: Greenleaf Wintertime Wishes. Ik vertel je er in dit artikel wat meer over!

Greenleaf Wintertime Wishes

Greenleaf Wintertime Wishes

Waar de meeste Greenleaf geuren een duidelijke ‘geur-richting’ hebben (zoet, fruitig, warm, fris, vind ik Greenleaf Wintertime Wishes best een ‘complexe’ geur, en heel bijzonder. Hij is zoet, maar ook kruidig en warm, en hij heeft zelfs een ‘rokerige’ ondertoon. Ik vind de geur heel bijzonder, en ontzettend lekker!

Greenleaf Wintertime Wishes

Sweet celebration of vanilla and tobacco, wrapped in warm cinnamon, vetiver, and rich smoky notes of pepperwood and patchouli.

Aan de geuromschrijving zie je direct hoe bijzonder en veelomvattend Wintertime Wishes is. De afgelopen dagen bleef ik maar ruiken aan de Scented Envelope Sachet, om steeds weer een andere geurnoot te ontdekken. Het mooie is, dat je in eerste instantie vooral het zoete ruikt, maar hoe langer je de geur ruikt, hoe meer je ook het kruidige en het ‘rokerige’ in de geur ontdekt.

Greenleaf Wintertime Wishes

De Candle Tin van Greenleaf blijft één van mijn favoriete geurkaarsen, ondanks het feit dat ik de afgelopen tijd weer andere merken heb ontdekt. De Candle Tin is lekker compact en heeft dus niet veel ruimte nodig. Hij is ook lekker makkelijk mee te nemen op vakantie of een weekendje weg, zodat je ook ‘elders’ van je favoriete geur van thuis kunt genieten.

Greenleaf Wintertime Wishes

De Candle Tins van Greenleaf branden heel ‘schoon’ en walmen nauwelijks. Om ze mooi en gelijkmatig te laten branden, hoef je ze alleen maar de eerste keer minimaal 1 à 1,5 uur te laten branden, zodat de bovenkant helemaal gesmolten is. De keren daarna zal de kaars mooi branden, zonder dat er een ‘gat’ ontstaat.

Net als met de andere Candle Tin geurkaarsen, is de geur van Greenleaf Wintertime Wishes duidelijk aanwezig, zonder te overheersend te zijn. Precies waarom ik zo’n fan ben van dit merk.

Greenleaf Wintertime Wishes

Naast de Scented Envelope Sachet (€ 4,95) en de Candle Tin (€ 9,95) zijn er nog meer producten in deze Greenleaf Wintertime Wishes lijn, om het hele huis in deze warme, winterse geur te hullen. Je vindt de producten in de webshop van Huidverzorging Mireille, met de code MIREILLE krijg je 15% korting op bijna alle producten uit de webshop!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

8 Comments on Greenleaf Wintertime Wishes

 1. Talitha
  29 november 2015 at 09:28 (7 jaren ago)

  Deze heb ik ook besteld vorige week, moet hem alleen nog even ophalen. Ik vind de kleine kaarsjes juist erg sterk ruiken, sterk genoeg voor een kleine kamer zoals de mijne.

  Beantwoorden
 2. Jori
  29 november 2015 at 08:00 (7 jaren ago)

  Dat klinkt weer erg lekker.Ik vind de geurzakjes precies goed van Greenleaf.

  Beantwoorden
 3. Cindy
  28 november 2015 at 08:22 (7 jaren ago)

  Deze heb ik laatst ook geroken, en een klein geurkaarsje gekocht. Eenmaal thuis had ik een heel andere geur in mijn tasje zitten, jammer. Zijn de tins goed van geur? Vind de kleine kaarsjes een beetje tegenvallen qua geursterkte.

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 november 2015 at 08:28 (7 jaren ago)

   Ja, ik vind de tins uitstekend van geursterkte, ik heb er eigenlijk nooit over te klagen bij Greenleaf.

   Beantwoorden
   • Cindy
    28 november 2015 at 09:36 (7 jaren ago)

    Ok dank je, ook ooit eens kopen dan. Eerst even de kaars van Rituals in Black Oudh 😉

    Beantwoorden
 4. mireille
  28 november 2015 at 07:47 (7 jaren ago)

  Wat weet je deze geur weer prachtig te omschrijven. Ik ga volgende gauw producten bij bestellen van Wintertime Wishes. Er ging gisteren iemand helemaal los in de salon en nu is er een deuk in mijn voorraad geslagen.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  28 november 2015 at 07:09 (7 jaren ago)

  Hahahaha inderdaad het zou zo handig zijn als we de heerlijke geuren van mooie producten door de pc heen konden ruiken 😉
  Mooie candle.
  Daar hou ik van en zal eens een kijkje in de webshop nemen die dit verkoopt.

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Marion
  28 november 2015 at 06:31 (7 jaren ago)

  Waarom hebben ze nog niet uitgevonden dat je door een beeldscherm heen kunt ruiken? De foto’s zijn prachtig gemaakt. Heel sfeervol.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.