Greetz verjaardagskaarten: laat weten dat je aan elkaar denkt

In deze heftige tijd waar we met zijn allen middenin zitten, is laten weten dat je aan iemand denkt nóg belangrijker geworden. En ondanks de angst en onzekerheid, die ik net als iedereen denk ik, regelmatig voel, zie ik ook wat moois ontstaan. In minder dan een week tijd laten we van alle kanten zien dat we de ander niet vergeten. Ook nu we niet zomaar even op de koffie, op verjaardagsvisite of op de borrel kunnen gaan. Dankzij Greetz verjaardagskaarten, Post NL en alle andere koeriersdiensten brengen we een lieve groet naar de ander. En dat is nu belangrijker dan ooit.

Greetz

Greetz verjaardagskaarten, juist nu

Ik vier vandaag mijn 46e verjaardag. Een verjaardag die anders zal zijn dan alle verjaardagen die ik ooit gevierd heb. Stiller dan ooit, maar daardoor misschien juist wel intenser dan ooit. Afgelopen week heb ik al verschillende lieve kaartjes en zelfs kadootjes gekregen. Ik heb ze allemaal opgespaard, zodat ik ze vanmorgen kan openmaken. Net als vroeger, toen ik nog kind was ♥

Er is natuurlijk een super uitgebreid assortiment Greetz verjaardagskaarten. Ik vind het altijd leuk om bij het uitzoeken van een leuke kaart voor iemand, juist wat verder naar beneden te scrollen. Want daar zitten vaak de mooiste pareltjes! Ik heb voor dit artikel mijn vijf favoriete verjaardagskaarten uitgezocht. Kaarten die vandaag misschien wel op mijn deurmat belanden?

GreetzIn deze tijd is een online kaartenservice als Greetz natuurlijk belangrijker dan ooit. Want een kaartje voor een lieve jarige regel je gewoon vanuit thuis, je hoeft er de deur niet voor uit. En wil je iets meer geven dan alleen een kaart, dan bestel je er gewoon meteen een leuk en origineel kado bij!

Wat dacht je van een heerlijk Rituals pakket, of één van de andere mooie beautyproducten? Heerlijk voor een momentje me-time, in deze hectische tijd. Even de badkamerdeur op slot, weg van alles en iedereen, even alleen aan jezelf denken. Zo’n pakketje is niet alleen leuk om aan een jarige te versturen, maar ook aan een vriendin die er even een beetje doorheen zit.

GreetzWat ik niet wist, en jij misschien ook nog niet, is dat Greetz ook een uitgebreid assortiment boeken heeft. Boeken in allerlei categorieën, voor jong en oud. En juist nu is een boek natuurlijk ook een mooi cadeau om aan iemand te versturen. Een mooi Mindsetboek is nu misschien wel het perfecte cadeau om te geven?

Bij een verjaardag hoort…. taart!

Uiteraard is een verjaardag geen verjaardag zonder taart. En zelfs die kun je via Greetz bij de jarige thuis laten bezorgen. Nu heb je natuurlijk taarten, en je hebt Taarten. Ik ben zelf helemaal verliefd op deze Unicorntaart ♥ Hij is echter voor 14 personen, dus tja… Of zal ik hem gewoon voor mezelf bestellen, en in porties in de vriezer doen?

Tot slot deze lieve kaart, waarom deze in mijn top 5 staat hoef ik natuurlijk niet uit te leggen ♥ In deze moeilijke tijd mis ik mijn lieve Spikkelprinses meer dan ooit, maar ze geeft me nog steeds zoveel steun in mijn hart ♥ To the moon and back…

En nu ga ik alle verjaardagskaarten die ik onder andere via Greetz ontvangen heb, bekijken. Wat is het heerlijk om zo, juist nu, toch dat speciale verjaardagsgevoel te hebben ♥ #zegdatjedenkt

Dit is een samenwerking

8 Comments on Greetz verjaardagskaarten: laat weten dat je aan elkaar denkt

 1. Deb
  22 maart 2020 at 10:31 (4 maanden ago)

  Van h♥rte gefeliciteerd lieve Natasja! Geniet lekker van de kaarten, kado’s en het zonnetje.

  Beantwoorden
 2. Petra van Schijndel
  22 maart 2020 at 10:01 (4 maanden ago)

  Veel plezier met uitpakken/ openen van de kaarten. En die unicorn taart; goed idee: bestellen en een aantal stukjes in de vriezer.

  Beantwoorden
 3. Chantal
  22 maart 2020 at 09:50 (4 maanden ago)

  Gefeliciteerd met je verjaardag . Hoop dat je genoten hebt van het uitpakken van je cadeautjes en het lezen van je kaarten. Ik wens je, ondanks alles, toch een mooie zonnige verjaardag. X

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  22 maart 2020 at 09:20 (4 maanden ago)

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve Natasja. Ik hoop dat je genoten hebt van het uitpakken van je cadeautjes en het lezen van je kaartjes. Ik weet absoluut zeker dat er heel veel mensen zijn die vandaag extra aan jou zullen denken. Een dikke virtuele knuffel.

  Beantwoorden
 5. Neeltje
  22 maart 2020 at 09:06 (4 maanden ago)

  Gefeliciflapstaart beauty ❤

  Beantwoorden
 6. Wilma Rommelse
  22 maart 2020 at 09:00 (4 maanden ago)

  Gefeliciteerd lieve Natasja. Toepasselijk blog voor vandaag

  Beantwoorden
 7. Esther Messing
  22 maart 2020 at 07:37 (4 maanden ago)

  Lieverd, van ❤ gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een gekke rare dag zal het zijn. Veel plezier met het openmaken van alle kaartjes.
  Enne volgend jaar maak ik een taart voor je
  Liefs Esther

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  22 maart 2020 at 06:32 (4 maanden ago)

  Hartelijk gefeliciteerd en een prachtige dag

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.