Groente- en fruitzakjes van Gekkiggeit maken duurzaam leven leuk!

Steeds meer consumenten zijn zich bewust van de plasticsoep die zich in onze zeeën en oceanen bevindt en willen hun steentje bijdragen aan het verminderen daarvan. Door in de supermarkt je groente en fruit te verpakken in de mooie herbruikbare zakjes van Gekkiggeit, draag je op een leuke en hippe manier bij aan een schonere wereld.

Gekkiggeit

Gekkiggeit groente- en fruitzakjes

De zakjes neem je mee naar de supermarkt om daar je groente en fruit in te verpakken en zo het gebruik van plastic te verminderen. Uiteraard zijn ze voorzien van grappige teksten die kenmerkend zijn voor Gekkiggeit, zoals ‘One day I’m gonna make the onions cry’, ‘I wish pizza was a vegetable’ en ‘Feelin’ peachy’. De groente- en fruitzakjes zijn niet alleen beter voor het milieu, ze zijn ook nog eens veel leuker dan zo’n dunne plastic zak uit de supermarkt!

GekkiggeitDuurzame zakjes

De groente- en fruitzakjes zijn volledig handgemaakt van duurzame materialen en gezeefdrukt met ecologische inkt op waterbasis. De zakjes hebben een formaat van 27 x 31 cm en zijn voorzien van een touwtje, zodat je ze makkelijk kunt dichtknopen. De achterkant van de zakjes is transparant, zodat jij en de kassabediende snel kunnen zien wat erin zit. Je kunt ze keer op keer gebruiken en heel handig: ze kunnen gewoon in de wasmachine.

Duurzame draagtassen

Je trip naar de supermarkt wordt nog duurzamer als je je aankopen niet in een plastic tas naar huis vervoert, maar in een mooie katoenen shopper. Ook deze kun je keer op keer gebruiken. Niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook als je gaat shoppen, naar de bieb of een dagje uit gaat. Uiteraard zijn ook de draagtassen (formaat 38 x 42 cm) gemaakt van duurzame materialen en voorzien van grappige prints en teksten als ‘I only bought candy’ en ‘no drama please’.

Over Gekkiggeit

Gedreven door haar liefde voor interieurstyling en vanuit het idee dat het allemaal wel wat moderner mag, is Rinske webwinkel Gekkiggeit begonnen. Naast muurvlaggen vind je in de webshop moderne tegeltjes, snijplanken, ontbijtplanken en stationery. Stuk voor stuk producten in de kenmerkende en originele stijl van het merk. De producten maken vrolijk, geven een echt ‘hebben-gevoel’ en zijn verkrijgbaar via de website of een van de verkooppunten in Nederland.

4 Comments on Groente- en fruitzakjes van Gekkiggeit maken duurzaam leven leuk!

 1. Miranda Aerts
  4 december 2019 at 21:22 (7 maanden ago)

  Wat een leuk en duurzaam idee!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  4 december 2019 at 16:41 (7 maanden ago)

  Wat een leuke en handige zakjes! Deze ga ik even onthouden x

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  4 december 2019 at 08:46 (7 maanden ago)

  Lekker praktisch. Leuke naam ook van de maker.

  Beantwoorden
 4. Zoé
  3 december 2019 at 12:04 (7 maanden ago)

  Wat een leuke zakjes. Ik denk dat ik ze ga bestellen. Zien er leuk uit en praktisch omdat je ze vaak kunt gebruiken en kunt wassen. Alleen maar voordelen 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.