Hadali Detoxifying Body Scrub

Sommige producten zijn zó mooi, die zou ik het liefst in een glazen kast zetten om er de hele dag naar te kunnen kijken. Hadali Detoxifying Body Scrub is zo’n product. Onlangs won ik via Glambeauty een exemplaar, beschikbaar gesteld door de webshop Heavenly Pure. Ik laat dit prachtige product vandaag aan je zien!

Hadali Detoxifying Body Scrub

Hadali Detoxifying Body Scrub: isn’t she lovely?

Dit is hem dan: een prachtige, vierkante pot die een waar sieraad is op mijn badkamer. Ik denk dat ik hem, als hij leeg is, goed uitspoel en er dan een mooi plekje voor zoek. Zonde om weg te gooien, toch?

Hadali Detoxifying Body Scrub

Hadali Detoxifying Body Scrub

Hadali Detoxifying Body Scrub is niet alleen aan de buitenkant mooi, het is ook een prachtig, bijna volledig natuurlijk product. De scrub is geïnspireerd op St. Bart’s island, het is een unieke combinatie van bijzondere ingrediënten.

Hadali Detoxifying Body Scrub

Hadali Detoxifying Body Scrub: ingrediënten

De ingrediëntenlijst van de Hadali Detoxifying Body Scrub is indrukwekkend: biologische rietsuiker, biologische rijstpoeder, biologische sesamolie, biologische zonnebloempitolie, kokosolie, biologische bijenwas, kokosnootpoeder en biologische cashewnootolie geven de scrub zijn bijzonder rijke, verzorgende werking. 95,5% van de ingrediënten is van natuurlijke afkomst, 46% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw. Wauw!

De biologische rietsuiker en het kokosnootpoeder scrubben de huid, waardoor dode huidcellen verdwijnen. De huid ademt, de huidstructuur verfijnt en de opperhuid wordt zachter. De rijke kokosnootolie en cashewnootolie staan bekend om hun beschermende en regenererende werking. Door de antioxidanten geven ze de huid een aangenaam en behaaglijk gevoel.

Hadali Detoxifying Body Scrub

De geur van noten wordt gecombineerd met de zoete kokosgeur, daarnaast ruik ik nog een snufje kruiden. Hierdoor heeft de Hadali Detoxifying Body Scrub een heel warme, sensuele geur. Ik ervaar het als pure verwennerij voor mijn zintuigen.

Hadali Detoxifying Body Scrub

De Hadali Detoxifying Body Scrub heeft een heel rijke, bijna butterachtige textuur. Je ziet direct dat de scrub boordevol verzorgende oliën zit, toch voelt de scrub niet vettig aan op mijn vochtige huid en glijden de scrubkorrels niet weg. Ik vind de scrubkorrels van deze Body Scrub precies grof genoeg: ze geven mijn huid een lekker pittige scrub, zonder de huid te irriteren of vervelend aan te voelen. Hoewel ik tijdens het scrubben niet zoveel merk van de oliën in de scrub, laat deze na het afspoelen een rijk, intens verzorgend laagje achter op mijn huid. Mijn huid voelt na gebruik zacht, schoon en letterlijk als herboren. Vooral op plekjes als mijn ellebogen merk ik dat regelmatig gebruik ervoor zorgt dat de huid zachter en gladder wordt.

Hadali Detoxifying Body Scrub

Een verzorgend product na het afdrogen is absoluut niet nodig, al is het natuurlijk altijd wel lekker als afsluiter van zo’n heerlijk luxe verwenmoment. Temeer daar verzorgingsproducten die na het gebruik van deze scrub worden aangebracht, extra diep doordringen in de huid. Persoonlijk zou ik dan voor een olie gaan, dat vind ik na een scrub altijd het prettigst op mijn huid. Bijvoorbeeld de Beauty Fine Oil for Body & Hair uit dezelfde heerlijke lijn van Hadali.

Hadali Detoxifying Body Scrub is zoals gezegd verkrijgbaar bij de mooie webshop Heavenly Pure, hij kost 59 euro voor 200 ml. Dat is inderdaad niet goedkoop, maar als je jezelf eens een keer écht wil verwennen, of je weet niet wat je voor je verjaardag moet vragen, dan kan ik je dit product van harte aanbevelen.

2 Comments on Hadali Detoxifying Body Scrub

 1. Miranda Aerts
  16 juli 2014 at 21:26 (8 jaren ago)

  Hij is heel duur maar inderdaad wel een beauty.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  16 juli 2014 at 11:18 (8 jaren ago)

  Klinkt als een heel goed en mooi product toch vind ik deze persoonlijk iets te prijzig voor mijn budget x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.