Hands Off My Chocolate Vegan Chocoladeletters

Jeetje, wat is het chocolademerk Hands Off My Chocolate goed bezig! De ene na de andere nieuwe lancering plopt mijn mailbox binnen. Onlangs kreeg ik bericht over de nieuwe Hands Off My Chocolate Vegan Chocoladeletters. Met meteen daar achteraan de vraag waar mijn voorkeur naar uit ging: 85% puur of melk chocolade met karamel en zeezout. Nom nom nom, kunnen jullie raden welke ik koos?

Hands Off My Chocolate Vegan Chocoladeletters

Hands Off My Chocolate Vegan Chocoladeletters

Mijn collega’s begonnen al te stuiteren toen het perspakket van Hands Off My Chocolate op mijn werk werd bezorgd. Met de Vegan Bites waar ik onlangs over schreef, mochten ze mee testen. Dus ze zagen alweer een kansje toen de kleurrijke doos werd bezorgd ๐Ÿ˜‰

In de doos zat een super leuk, toepasselijk pakket. Een echte zak van Sinterklaas, met daarin een groen kartonnen ‘boek’. Zelfs een gedicht ontbrak niet!

Hands Off My Chocolate Vegan Chocoladeletters

De karamel-zeezoutchocoladeletter is op basis van rijstmelk waarbij hazelnootpralinรฉ zorgt voor een rijke smaak met een romige textuur. ย Deze letter is een spin-off van de recent gelanceerde populaire Hands Off-smaak: Vegan Caramel Seasalt.

Deze smaak heb ik destijds ook mogen testen, hij is echt ontzettend lekker! Net als de reep bevat de chocoladeletter geen gewone melk, maar rijstmelk.

Het idee achter Hands Off My Chocolate: te lekker om te delen!

Iconische Hands Off-rondjes

Als je de Hands Off chocolade repen kent, weet je dat ze bestaan uit allemaal rondjes, die makkelijk van elkaar te breken zijn. Dat concept is in de Hands Off My Chocolate Vegan Chocoladeletters ook doorgevoerd, en daarmee is het denk ik de eerste chocoladeletter die echt super makkelijk te breken is. Daarnaast liggen de rondjes lekker in de mond, geen scherpe hoekjes meer tegen je gehemelte ๐Ÿ™‚ Zo wordt chocolade eten nรณg meer genieten.

Hands Off My Chocolate Vegan Chocoladeletters

Op de rondjes staat het woord ‘Mine’, om misverstanden te voorkomen ๐Ÿ˜‰ De smaak is net als de reep heerlijk, lekker romig met de perfecte samensmelting van zoet en zout.

Naast de twee vegan varianten heeft Hands Off ook de meest populaire smaken Red Velvet en Cookie Dough in eenzelfde rondjesletter uitgebracht. Deze letters zijn niet vegan, maar wel 100% natuurlijk en gemaakt van eerlijke, traceerbare cacaomassa.

De letters kosten โ‚ฌ 2,99 en zijn rond de feestdagen verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Vomar, Plus, Spar en via de website van Hands Off My Chocolate. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

2 Comments on Hands Off My Chocolate Vegan Chocoladeletters

 1. Neeltje
  27 november 2021 at 09:12 (8 maanden ago)

  Oh, dit is zo’n lekkere chocolade!

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 november 2021 at 09:27 (8 maanden ago)

   Ja heerlijk he?

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.