hannah® Enzymatic Skin Peeling en Glycolic Gel 6%

Voor een gladde, gezonde huid is het belangrijk om deze regelmatig een peeling te geven. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd, en kan de huid verzorgende producten beter opnemen. Te veel peelen of exfoliëren, of het gebruik van agressieve producten, doet de huid echter meer kwaad dan goed. Het gevaar bestaat, dat de hoornlaag van de huid wordt beschadigd, en de natuurlijke beschermfunctie van de huid wordt aangetast. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt dan niet meer voldoende gestimuleerd, waardoor de huid steeds dunner wordt, en kwetsbaarder voor schadelijke invloeden van buitenaf. hannah® heeft in haar assortiment twee effectieve producten om de huid op een milde en veilige manier te exfoliëren, zodat deze zacht, glad en gezond blijft.

hannah enzymiatic skin peeling

hannah® Enzymatic Skin Peeling: peelen op enzymatische basis

hannah® Enzymatic Skin Peeling is een heel milde peelingcrème, die werkt op basis van een enzymatische werking. De formule bevat citroenzuur, wat peelend werkt op de huid. Daarnaast bevat de peeling sojaproteïnen, die beschermend werken bij hormoon-gerelateerde verouderingsprocessen. Enzymatic Skin Peeling zorgt voor een regulatie van de PH-waarde dankzij aminen. Jojoba-olie reguleert de zuurmantel van de huid, verhoogt de spankracht en werkt tonifiërend. Verder bevat de peelingcrème verschillende rijke huidverzorgende en huidregenererende werkstoffen als tarwekiemolie, tocopherol (vitamine E), hamamelis en palmitine- en stearinezuur. Dankzij de bijzonder milde formule is de peelingcrème geschikt voor de meest gevoelige huid en kan zelfs gebruikt worden voor de tere huid rondom de ogen.

De hoornlaag is de buitenste laag van de huid. De huidcellen in deze laag zijn met elkaar verbonden door hoornbrugjes, welke opgebouwd zijn uit eiwitten die veel vocht tot zich kunnen nemen. Als deze eiwitten te veel vocht opnemen, wordt de huid slechts oppervlakkig gehydrateerd. De hannah® Enzymatic Skin Peeling (‘enzymatisch’ wil zeggen ‘eiwitsplitsend’) lost alleen de hoornbrugjes op, waarmee de cellen onderling met elkaar verbonden zijn, maar houdt de hoornlaag zelf intact, zodat deze haar belangrijke, huidbeschermende functie niet verliest. Na het aanbrengen van de peeling op de huid, zal er een licht prikkelend gevoel ontstaan. Dit is een teken dat de crème haar peelende werking doet.

hannah Glycol Gel 6%

hannah® Glycol Gel 6%: exfoliëren in plaats van scrubben

Een andere manier om de huid te ontdoen van dode huidcellen, is exfoliëren in plaats van scrubben. De formule van hannah® Glycolic Gel 6% bevat glycolzuur, wat onder de alfahydroxyzuren (AHA’s) oftewel fruitzuren valt. Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet en heeft van alle fruitzuren de meest krachtige werking. Hierdoor verwijdert het zelfs in een lage concentratie (zoals bij hannah® Glycolic Gel 6%) dode huidcellen en verhoornde huid, en maakt zo de huid glad. Daarnaast activeert Glycolzuur de collageensynthese, en heeft daardoor een intensief collageenverbeterende werking. Doordat de aanmaak van nieuwe huidcellen sterk wordt gestimuleerd, leidt consequent gebruik van hannah® Glycolic Gel 6% tot duidelijk zichtbare en voelbare versteviging van de huid.

Doordat de huidstructuur en -textuur bij regelmatig gebruik van glycolzuur verbeteren, zullen rimpels, fijne lijntjes, grove poriën, littekens en hyperpigmentatie zichtbaar verminderen. Aan hannah ® Glycolic Gel 6% is tevens Chitosan toegevoegd, dit is een krachtige moisturizer met zuiverende eigenschappen. De formule is zo mild, dat deze zelfs rond de ogen te gebruiken is. hannah ® Glycolic Gel 6% zorgt voor een gladde, stevige en stralende huid.

In de winter fungeert de huid meer dan ooit als bescherming tegen invloeden van buitenaf. Zeker nu is het dan ook belangrijk om haar natuurlijke beschermfunctie te ondersteunen met de juiste producten. De milde peelingproducten van hannah® respecteren de beschermfunctie van de huid en maken haar zacht, glad en stralend, en bestand tegen alle weersomstandigheden.

De producten van hannah® zijn verkrijgbaar via hannah Skin Improvement Research Company B.V. (hannah SIRC).

Verkoopprijzen:

 • ·          hannah® Enzymatic Skin Peeling € 31,50/40 ml
 • ·          hannah® Glycolic Gel 6% € 35,50/30 ml

Voor meer informatie over de producten en o.a. de verkooppunten, zie de website http://www.huidcoach.nl

3 Comments on hannah® Enzymatic Skin Peeling en Glycolic Gel 6%

 1. Kelly
  31 oktober 2013 at 10:08 (9 jaren ago)

  Ik heb nog nooit wat geprobeerd van Hannah, maar ik word nu toch wel erg benieuwd!

  Beantwoorden
 2. pretty beauty land
  31 oktober 2013 at 09:25 (9 jaren ago)

  beide producten heb ik gebruikt en ze zijn zo fijn! echt liefde voor deze producten. sowieso ben ik hannah fan!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 oktober 2013 at 10:03 (9 jaren ago)

   Ik heb alleen het Cleansing Clay masker nog maar geprobeerd, maar ik geloof dat ook ik nu al fan ben!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.