hannah Juvi Protect Sun Perfection (met winactie!)

De lichte tot zeer lichte huid vraagt om een hoge vorm van zonbescherming. Het gaat dan om de huid die niet tot nauwelijks bruin wordt, en snel verbrandt. Bij dit type huid is het niet alleen belangrijk om te beschermen tegen UV stralen, maar ook tegen vrije radicalen met antioxidanten. hannah Juvi Protect werd speciaal voor dit type huid ontwikkeld. Ik heb haar getest, en mag vijf (!) travelsize verpakkingen weggeven!

hannah Juvi Protect

hannah Juvi Protect

hannah Juvi Protect biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen en behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. De zon perfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV licht. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld, denkend vanuit huidtype I-II (de zeer lichte tot lichte huid) en werpt een nieuw licht op effectieve zonbescherming.

hannah Juvi ProtectIngrediënten

Zoals ik al vaker heb gezegd, vind ik de ingrediënten die de huid tegen UV stralen beschermen, te ingewikkeld om er iets zinnigs over te zeggen. Dat ga ik dus ook in dit geval niet doen. Maar naast zonbescherming, biedt hannah Juvi Protect ook bescherming tegen vrije radicalen. Dat doet ze met antioxidanten, zoals macademia olie en vitamines C en E. Aloë Vera (in een vrij hoge dosis) beschermt de huid tegen irritaties en roodheden en heeft een kalmerende werking. Omdat de lichte tot zeer lichte huid vaak ook heel kwetsbaar is, wordt de vet/vochtbalans door o.a. vetzuren en lecithine aangevuld.

hannah Juvi Protecthannah Juvi Protect is verkrijgbaar in een fullsize verpakking (een tube) van 75 ml (€ 55,90) en een heel handige travelsize verpakking van 10 ml (€ 13,00). Deze neem je natuurlijk super handig mee in je handtas, strandtas, toilettas of handbagage, wanneer je op vakantie gaat.

hannah Juvi ProtectDoseren gaat makkelijk en nauwkeurig dankzij het pompje op de flacon.

hannah Juvi ProtectTextuur, geur en werking

De textuur van hannah Juvi Protect is vrij dun. Bij het aanbrengen voelt hij echter wat stroef, iets wat ik met veel zonbeschermingsproducten voor het gezicht ervaar. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de ingrediënten die daadwerkelijk tegen UV-stralen beschermen. Daar waar andere dergelijke producten plakkerig blijven aanvoelen na het aanbrengen, en/of een witte waas achterlaten, merk ik daar bij hannah Juvi Protect niets van. Hoewel de crème op onderstaande foto behoorlijk glimmend is, is ook daar niets meer van te merken zodra ik mijn make-up heb aangebracht. Ook gedurende de dag gaat mijn huid niet meer of sneller glimmen, tenzij het heel warm is die dag. De geur van Juvi Protect is zoals ik van andere hannah producten gewend ben: luxe en aangenaam. Parfum staat iets na het midden op de ingrediëntenlijst. Als je huid hier gevoelig voor is, is dit dus wel iets om op te letten.

hannah Juvi ProtectBuiten het stroeve gevoel bij het aanbrengen van de crème, ben ik erg tevreden over hannah Juvi Protect. Ze voelt na het aanbrengen comfortabel aan op mijn huid, en beschermt mijn huid uitstekend tegen de zon. Het is één van de fijnste zonbeschermingsproducten voor het gezicht die ik tot dusver gebruikt en/of getest heb. En dat zijn er behoorlijk wat 😉 De producten van hannah zijn verkrijgbaar via de salons die met dit mooie merk werken, of via de eigen webshop.

Winactie

Wil jij kans maken op één van de vijf hannah Juvi Protect travelsize verpakkingen die ik mag weggeven? Laat dan hieronder een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen. Voor een extra winkans like je de Facebookpagina van Beautyspots en van hannah. Meedoen kan tot en met 15 juni, daarna ontvangen de prijswinnaars een mail van mij. Let op: ik gebruik in dit geval je email-adres waarmee je reageert, om je te benaderen. Zorg dus dat je een geldig email-adres achterlaat, en dat je alleen meedoet als je erin toestemt dat ik je email-adres voor deze winactie gebruik indien nodig.

Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor mijn blog. De winactie is in samenwerking met hannah.

16 Comments on hannah Juvi Protect Sun Perfection (met winactie!)

 1. Jeanelle
  12 juni 2018 at 20:29 (8 maanden ago)

  Ik ken het merk niet maar ben erg nieuwsgierig naar nieuwe producten. Blijf deze zomer thuis in Nederland..hoop hem hier ook vaak te kunnen gebruiken.

  Beantwoorden
 2. Rapp van der Kooij Hester
  12 juni 2018 at 20:13 (8 maanden ago)

  Goede actie Natasja. Ik.moet me dagelijks insmeren ivm gevoelige huid…wil graag mee doen.x Hester

  Beantwoorden
 3. Ria
  10 juni 2018 at 10:30 (9 maanden ago)

  Bruin worden doe ik niet (tenzij met bruinen zonder zon maar dat gaat veelal gepaard met vlekken of strepen ) maar dit product is waarschijnlijk ideaal voor mijn aangezicht… heb al wat bruine ouderdomsvlekken dus verergeren wil ik zeker voorkomen! Doe dus graag mee aan je win-actie

  Beantwoorden
 4. Jessica
  9 juni 2018 at 22:22 (9 maanden ago)

  Ik ben heel benieuwd, ken het merk niet. En ja, ik heb ook een vrij lichte huid.

  Beantwoorden
 5. Anita
  9 juni 2018 at 22:19 (9 maanden ago)

  Oei klinkt heerlijk, ik waag graag een kansje

  Beantwoorden
 6. Anha
  9 juni 2018 at 21:08 (9 maanden ago)

  Ziet er een superleuk product uit. Zou ik heel graag uittesten. Vind je blog superleuk om te volgen

  Beantwoorden
 7. Marian zw
  8 juni 2018 at 20:38 (9 maanden ago)

  Die zou ik graagwel eens willn proberen, en zo’n travel size is zeker super handig, die gaat fijn mee in de tas. De laatste dagen steeds smorgens zo bewolkt en aan het einde van d edag bloedheet en super zonnig. Dan is het toch fijn als je eem goed smeermiddel tegen de zon in je tas hebt

  Beantwoorden
 8. Neeltje
  8 juni 2018 at 09:50 (9 maanden ago)

  Dit klinkt als een fijn product. Na de constatering van huidkanker moet ik mijn huid goed beschermen. Dat met het feit dat ik wit ben omdat ik helemaal niet tegen de zon kan, lijkt dit een fijn product voor als de zon niet hard schijnt. Ik doe graag mee met de actie om dit uit te proberen.
  Neeltje

  Beantwoorden
 9. Wendy
  7 juni 2018 at 11:22 (9 maanden ago)

  Dit lijkt me een fijn product. Leuk dat je een mini mag weggeven. Ik wil wel een gokje wagen en deze dan gebruiken als ik op de fiets ben( waar ik dagelijk op zit) zodat mijn neus beter besvhermd is. Want die verbrand sneller.
  Ik heb helaas geen facebook maar volg je wel op you-tube.
  Ik wens iedereen veel sterkte en jouw wil ik alvast bedanken voor de leuke actie.

  Beantwoorden
 10. Miranda Aerts
  7 juni 2018 at 06:38 (9 maanden ago)

  Het klinkt als een heerlijk product voor het gezicht. Ik geef er de voorkeur aan om een cc crème te gebruiken met een hoge beschermingsfactor, dus ik doe niet mee met de win actie. Wel super trouwens dat Hannah er wel vijf beschikbaar stelt 🙂

  Beantwoorden
 11. Judith
  6 juni 2018 at 12:55 (9 maanden ago)

  Ik vind Hannah een geweldig merk en met mijn lichte huid heb ik goede bescherming nodig. Zo’n travelsize zou ideaal zijn, ook om mee te nemen naar festivals.

  Beantwoorden
 12. Annelieke
  6 juni 2018 at 08:27 (9 maanden ago)

  Wauw, ik doe graag mee met deze winactie. Voor mijzelf en mijn dochters. Helaas worden wij roodharigen niet bruin, en moeten we veel smeren. We zouden dolgraag deze fijne zo beschermer willen testen!!

  Beantwoorden
 13. Carla
  6 juni 2018 at 07:42 (9 maanden ago)

  Wat een leuke winactie.
  Mischien is dit dat het product wat mijn huid beschermt in de zon. Ik heb al zoveel geprobeerd maar eigenlijk is niets van dat alles een succes.

  Beantwoorden
 14. jeanne
  6 juni 2018 at 06:52 (9 maanden ago)

  leuke win aktie, ik doe graag mee.
  handig voor binnenkort mee op vakantie.

  Beantwoorden
 15. chucky1012
  6 juni 2018 at 06:09 (9 maanden ago)

  Zo leuk!
  Ik doe heel graag mee met deze winactie en mijn em. is vermeld in de speciale balk ervoor….
  Hier ben ik zo benieuwd naar en mocht ik winnen dan zou ik deze handige travelsize standaard in mijn handtas doen en meenemen….
  Fijn dat dit niet wit uitslaat.
  Ook geen shinny effect geeft….

  Fb. Ike Hassankhan

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 16. Marije
  6 juni 2018 at 06:04 (9 maanden ago)

  Dit is echt wat voor mij. Ik heb een lichte huid en tegenwoordig zit ik ook niet meer veel in de zon omdat ik standaard rood word.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.