hannah Oxys Genes – de geavanceerde zuurstofboost

In de koude, gure wintermaanden brengen we doorgaans meer tijd binnen door dan buiten, waardoor de huid er dof en vaal kan gaan uitzien. De belangrijkste oorzaak hiervan is het gebrek aan frisse lucht, en dus zuurstof. Zuurstof is letterlijk van levensbelang, we kunnen niet zonder. Maar wist je dat dat ook voor de huid geldt? Een huid die te weinig zuurstof krijgt, wordt dof, vaal en grauw en oogt vermoeid. Ook verslapt en veroudert de huid veel sneller, voor een gezonde celstofwisseling en celvernieuwing is namelijk ook zuurstof nodig.

hannah oxys genes

hannah Oxys Genes: De geavanceerde zuurstofboost voor een verademing van de doffe en pipse winterhuid

Hannah heeft met Oxys Genes een manier gevonden om pure zuurstof te vangen in een geavanceerde formule, die letterlijk een verademing is voor de vale, doffe, vermoeide en verslapte huid. Normaal gesproken is het onmogelijk om pure zuurstof toe te voegen aan een crème, omdat zuurstof direct vervliegt bij contact met de lucht en het daglicht. Het is hannah echter gelukt, op een bijzondere manier:

In de formule van hannah® Oxys Genes zijn de zuurstofmoleculen gebonden aan de werkstof Perfluarodecalin. Dit ingrediënt is ingekapseld in cerasomen, een soort blaasjes van tarweceramiden. Dit geavanceerde ‘transportsysteem’ voor de zuurstof is gebaseerd op huideigen ceramiden. De cerasomen zorgen ervoor dat de moleculaire zuurstof daadwerkelijk door de huid heen en tot ín de huidcellen getransporteerd kan worden.

hannah Oxys Genes: ingrediënten

Naast de hoge dosering cerasomen-zuurstof, bevat de formule van hannah® Oxys Genes intensief huidverbeterende werkstoffen zoals jojoba-olie, antioxidanten vitamines C en E, flavonoïden uit druivenpitolie, voedend olijfextract, verzachtende sheabutter, regenererende allantoïne, kalmerende kamille en hydraterende lecithine.

hannah oxys genes 

Ook voor de collageensynthese in de huid is zuurstof essentieel. De formule van hannah Oxys Genes is bijzonder, omdat de huidcellen naar behoefte de benodigde zuurstof eruit kunnen opnemen. Hieruit vormen de cellen nieuwe energie om zich optimaal te kunnen vernieuwen.

De plantaardige ceramiden zorgen tevens voor hydratatie van de huid. Het gebruik van Oxys Genes zorgt voor een fris ogende en heldere uitstraling van de huid. Ze voelt zijdezacht aan, is intensief gevoed, heeft een stevige, veerkrachtige structuur en is goed doorbloed dankzij de kracht van hét levenselixer, te weten pure zuurstof!

De producten van hannah® zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. (hannah® SIRC).

Verkoopprijs: hannah® Oxys Genes € 97,50/50 ml

2 Comments on hannah Oxys Genes – de geavanceerde zuurstofboost

 1. Esmée
  10 december 2013 at 19:35 (9 jaren ago)

  De verpakking is erg mooi! Daarnaast klinkt het product ook super! x

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  10 december 2013 at 07:34 (9 jaren ago)

  Wat een mooi product, zowel het uiterlijk van het product als de beloofde werking!
  Ik hoop dat ik deze in mijn kerstpakket vind…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.