hannah SebuPure voor de huid met acné

Toen ik in de puberteit zat, had ik behoorlijk last van acné. Maar in tegenstelling tot nu, waren er toen niet echt veel goede producten tegen acné. Of nou ja, ze zorgden er wel voor dat de acné verdween, maar ze droogden de huid meestal ook ontzettend uit. Waardoor de huid nog verder uit balans raakte. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel producten die acné wel op de juiste manier aanpakken. Zoals hannah SebuPure, een nieuw product van dit mooie Nederlandse huidverzorgingsmerk. Ik vertel er in dit artikel wat meer over!

hannah SebuPure

hannah SebuPure

De formule van de nieuwe hannah® SebuPure is speciaal ontwikkeld voor de vette huid of de huid met acne. Deze crème heeft als voornaamste doel het reguleren van de talgproductie en het verminderen van roodheid. ​ Acne en een vette huid worden, door de unieke samenstelling van ingrediënten, effectief aangepakt en verminderd, waardoor de huid sneller en beter kan herstellen.

Wat ontzettend fijn dat hannah SebuPure heeft ontwikkeld. Ik ken hannah inmiddels als een merk wat producten maakt met goede, werkzame ingrediënten. Producten die hun beloftes waarmaken en daadwerkelijk iets doen voor de huid. Ik had er dan eigenlijk ook meteen al alle vertrouwen in dat dit nieuwe product ook doet wat het belooft.

hannah SebuPureIngrediënten

De samenstelling van hannah® SebuPure bevat 100% organische, vegan Abessijnse olie. Dit één van de best bewaarde geheimen op het gebied van huidverbetering wereldwijd. Dit bijzondere ingrediënt staat bekend vanwege de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen, hetgeen met name te danken is aan het van nature bevattende component Erucazuur. Abessijnse olie is bovendien rijk aan omega 3 – en 6 vetzuren en diverse mineralen. Daarnaast is het een effectieve moisturizer die de eerste tekenen van veroudering tegengaat en welke zorgt voor een natuurlijke bescherming van de huid. Het trekt snel in de huid, zodat de poriën niet verstopt raken en is daardoor ideaal voor de onzuivere of vette huid met acneverschijnselen.

De formule van hannah® SebuPure bevat, naast Melkzuur, Lactobionzuur en de werkstof Sebuless™ (die ook aanwezig zijn in de nieuwe hannah® Prepare Potion), tevens de werkstof Ac.net™. Dit is een combinatie van onder andere oleanolzuur en nordihydroguaiaretic zuur in gelvorm. Het is een geavanceerde werkstof die roodheden in de huid vermindert, bacteriegroei tegengaat en die de talgproductie reguleert. Het heeft tevens een mild keratolitisch effect en verbetert daardoor de huidstructuur. De toevoeging van Squalane helpt de huid om langdurig vocht vast te houden en houdt de huid soepel en zacht. De vitamines B8 en E houden de huid gezond en bevorderen een intensief huidherstel. SebuPure vormt de perfecte synergie met de nieuwe hannah® Prepare Potion voor de acne huid en de vette(re) huidcondities.

Verbetering door de jaren heen

Wat een mooie ingrediënten! En wat had ik dit product als 13-jarige graag gebruikt! Ik had echt behoorlijke acné, maar zoals ik al zei: ik was aangewezen op de producten die er destijds op de markt waren. Met als resultaat dat op een gegeven moment de acné wel minder werd, maar de vellen letterlijk aan mijn gezicht hingen. Ik vind het ontzettend goed dat merken als hannah het belang van een goede verzorging van de huid niet uit het oog verliezen bij de bestrijding van acné.

hannah SebuPureTextuur en werking

hannah SebuPure zit in een royale tube van 150 ml. Ik vond dit eerst een beetje gek, maar later bedacht ik me dat acné natuurlijk ook vaak voorkomt op de rug of décolleté. En dan heb je natuurlijk beduidend meer nodig. Je kunt hannah SebuPure zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken. Uiteraard breng je de crème aan op een gereinigde huid. Het goed reinigen van je huid is altijd heel belangrijk, maar bij een onzuivere huid van essentieel belang.

De textuur van de crème is romig en luchtig tegelijk. Hierdoor voelt de crème heel verzorgend, maar wel licht aan op de huid. Hij verstopt de huid geenszins, en voelt zeker niet te vol of te rijk aan op de huid. Nu heb ik zelf (gelukkig) al jaren geen last meer van acné, dus ik kan niet vertellen wat de werking daarop is.

Wat ik echter wel ervaar, is dat de talgproductie van mijn huid uitstekend gereguleerd wordt.  Vooral op mijn voorhoofd en neus heb ik beduidend minder last van glimmen. Roodheid is zichtbaar minder, en tijdens het gebruik van de crème heb ik geen puistjes gehad. Ik ervaar geen trekkerig of droog gevoel van mijn huid, ze geeft mijn huid gewoon een uitstekende verzorging. Gebaseerd op deze ervaring, samen met mijn algemene ervaring met de producten van hannah, durf ik hannah SebuPure met een gerust hart aan te bevelen voor een onzuivere huid en een huid met acné.

hannah SebuPure kost € 69,00 voor 150 ml en is verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en via de website van hannah. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

4 Comments on hannah SebuPure voor de huid met acné

 1. Miranda Aerts
  30 augustus 2019 at 06:43 (2 jaar ago)

  Mooie review

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  25 augustus 2019 at 15:52 (2 jaar ago)

  Ik herken helemaal wat je schrijft. Ik had ook ontzettend veel last van acne vroeger en toendertijd weinig tot geen verstand van goede huidverzorging. Ik geloof niet dat je met bepaalde producten acne helemaal kan voorkomen of ‘genezen’ maar uit ervaring kan ik wel zeggen dat acne met de verkeerde producten wel alleen maar erger wordt.

  Beantwoorden
 3. Caro
  23 augustus 2019 at 18:01 (2 jaar ago)

  Nou, met 3 zoons met flinke acné op gezicht & rug, wil ik best deze tube voor je testen in de praktijk hoor! Met foto’s voor en na❤️

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  23 augustus 2019 at 06:44 (2 jaar ago)

  Dit is een goede en zeer uitgebreidde review
  Fijn merk.
  Goed dat het de huid van het gezicht meteen ook minder doet laten shinen.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.