Happy Earth Pure Hand Soap

Onlangs ontving ik een perspakketje waar ik héél blij van werd. Het was van het merk Happy Earth, wat vrolijke, natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten maakt. Hun claim is 100% natuurlijk en 100% effectief te zijn, en zo maken ze voor ons de stap naar een groener, duurzaam leven net even iets makkelijker. Vandaag vertel ik wat meer over de Happy Earth Pure Hand Soap!

Happy Earth Pure Hand Soap

Happy Earth Pure Hand Soap

Al twee jaar lang wassen we overenthousiast onze handen. Inmiddels weet ik wel dat ik bepaalde handzepen moet vermijden, omdat die mijn handen erg uitdrogen. En vanwege mijn winterhanden moet ik al extra goed opletten, anders liggen ze de hele winter open. De Happy Earth Pure Hand Soap bevat, net als de andere producten van Happy Earth, uitsluitend natuurlijke, vegan ingrediënten. Geen chemicaliën of andere nasties, en de verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Bij de productie wordt enkel gebruik gemaakt van groene energie, en de ingrediënten en verpakkingen worden dichtbij huis verkregen. Happy Earth bevat de mooie keurmerken NATRUE en Vegan Society. En natuurlijk zijn alle producten dierproefvrij.

Happy Earth Pure Hand Soap

De Pure Hand Soap is ongeparfumeerd, en is daardoor ook geschikt voor een erg gevoelige huid.

Happy Earth Pure Hand Soap

Ingrediënten

De Pure Hand Soap bevat 100% natuurlijke, plantaardige ingrediënten met diverse botanische extracten. In plaats van SLS of SLES, die je huid kunnen irriteren of uitdrogen, bevat de Hand Soap Coco Glucoside wat ervoor zorgt dat de zeep schuimt. Het wordt gemaakt van gedroogd vruchtvlees van de kokosnoot, en is biologisch goed afbreekbaar. Wel zo fijn!

Happy Earth zorgt voor je dagelijkse portie vrolijkheid 🙂

De Pure Hand Soap is ontzettend fijn in gebruik. Hij schuimt uitstekend, en heeft een heel zacht schuim wat mijn handen geenszins uitdroogt. Ik heb de flacon in de keuken staan, daar gebruik ik liever een vloeibare zeep in plaats van een vast stuk.

Happy Earth Pure Hand Soap kost € 3,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Jumbo. Naast de Unscented versie zijn er ook nog de varianten Cedar Lime, Lavender Ylang en Cucumber Matcha. Het volledige assortiment is tevens verkrijgbaar via de eigen webshop. Binnenkort vertel ik je meer over de andere producten van dit mooie, vrolijke merk!

Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.