Happy Plogmas: Plog 24 december 2016

Welkom bij de Happy Plogmas-estafette op Beautyspots! Vandaag laat ik je zien hoe Benthe en ik gisteren, zaterdag 24 december, doorbrachten. Omdat ik donderdag al best veel in het huishouden had gedaan, had ik een redelijk relaxte dag. Wel hebben we natuurlijk veel gewandeld, ik heb foto’s gemaakt, en een witte chocolade-cheesecake gemaakt. Kijk je mee?


Happy Plogmas!

Goedemorgen! Benthe en ik hebben op de bank geslapen vanwege de harde wind eerder die nacht. Benthe is er niet meer heel bang van omdat ze het niet goed meer hoort, maar het waaide nu wel erg hard. En ik wilde niet het risico lopen dat ze toch bang zou worden boven, dus besloot ik maar het zekere voor het onzekere te nemen. We hebben goed geslapen, maar ik werd wel een beetje gebroken wakker. Ik ben tenslotte geen 25 meer, zo’n nachtje op de bank voel je wel πŸ˜‰


Rond acht uur ga ik naar boven om me te douchen en aan te kleden, Benthe snurkt nog even verder. Ik ga voor een casual look vandaag, en mijn haar ook, hihihi!


Goedemorgen Benthe! πŸ™‚


Ik zet een wasje aan, en maak het eten voor Benthe klaar. Voor ik ga ontbijten, lopen we altijd een kort rondje van een kwartier.


De wind is een stuk minder geworden, en verder ziet het weer er prima uit. De zon komt zelfs al een beetje tevoorschijn!


Na het ontbijt gaan we een grotere ronde lopen. We komen ook door het centrum van Dinteloord, waar de parkeerplaats al bomvol staat (iets na 9 uur). Ik hoef hier gelukkig niet te zijn vandaag, ik heb mijn boodschappen al binnen. Lang leve de bezorgservice van Albert Heijn, ik gooi hem er nog maar eens in πŸ˜‰


Het park is een beetje modderig, maar gelukkig heb ik mijn laarzen aan.


Als we weer thuis zijn, is het tijd voor koffie. Mijn koffie πŸ™‚


Na de koffie ga ik wat foto’s maken voor Beautyspots, maar ik moet eerst nog wat spullen uitpakken. Benthe helpt me mee, hihihi!


Oh la la, wat is dat voor moois?


Terwijl ik met de foto’s bezig ben, doet Benthe nog een schoonheidsslaapje. Die vind het wel gezellig geloof ik, kamperen in de woonkamer.


Als ik alle foto’s gemaakt heb, rijden we naar Willemstad om daar een grote ronde te lopen. De zon schijnt nog steeds, maar het is wel fris. Gelukkig vinden wij dat helemaal niet erg.


Haaaaaai Benthe!


Het is hartstikke druk met honden, maar gelukkig zijn het allemaal vriendelijke honden. Blijkbaar willen meer mensen nog even uitwaaien voor Kerst begint.


Als we thuiskomen, staat er een verrassing op Benthe te wachten: de Snuffel-Kerstbox. Deze had ik op het laatste moment nog besteld voor haar, en hij was er dus keurig op tijd. Sowieso had ik dit jaar amper vertraging met pakketjes deze laatste week voor Kerst, en jullie?


Ik geloof dat hij weer goedgekeurd is, er zit weer zoveel lekkers en leuks in!


Lunchtime! Helaas is de bakker nog niet geweest, die had wel wat vertraging door de Kerstdrukte. Gelukkig had ik nog brood in de vriezer zitten.


Daarna ga ik de benedenverdieping stofzuigen en dweilen. Benthe kijkt er een beetje bedenkelijk bij, die heeft het niet zo op de stofzuiger, hihihi!


Ze besluit om maar veilig in de bank te gaan liggen, samen met haar knuffelkameel.


Als ik klaar ben, gaan we alweer wandelen, dit keer in het natuurgebied hier in Dinteloord. We hebben weer heel wat metertjes gemaakt, dus mag ik een extra kerstkransje met Kerst πŸ™‚


Brrrr, het was wel k-k-k-koud!


Benthe vind het blijkbaar niet koud, die gaat gewoon in het water staan om te drinken. Brrrr, Benthe toch!


Omdat mijn auto hartstikke vies is, besluit ik op de terugweg even snel langs de autowasstraat te rijden. Ik was hem altijd gewoon zelf in zo’n speciale box, maar ik sla vandaag de hogedrukreiniger maar over, want dat vindt Benthe eng. Benthe wacht ongeduldig op de achterbank tot ik klaar ben.


De allerleukste Kerstkoekjes ever!


Na een kopje thee ga ik aan de slag met de witte chocolade-cheesecake uit het boek ‘Maak van de noot een deugd’. De kruidnoten vervang ik voor Bastogne koeken, omdat ik geen kruidnoten meer heb. Smaakt vast ook prima!


Zo, die zit in de oven!


Hier heb ik altijd zo’n hekel aan he, de bende in de keuken na het koken of bakken…


Hebben jullie mijn kantoor in Kerstsfeer al gezien? πŸ™‚


Benthe vindt het ook zwaar hoor, die dag voor Kerst πŸ˜‰


Vlak voor het avondeten lopen we nog een rondje. Terwijl de oven voorverwarmt, ga ik even bij Benthe in de bank zitten, die een verwoede poging doet om de kameel te verscheuren. Gelukkig voor de kameel mislukt die poging πŸ˜‰


Ik eet makkelijk, maar wel lekker: biefstukpuntjes met stokbrood en kruidenboter.


‘s Avonds doe ik niet meer zoveel bijzonders. Ik maak deze plog en een artikel voor vanmiddag, en kijk met een half oog naar Serious Request. Ik heb het eigenlijk nog nooit echt gevolgd, maar dit jaar wel.

Als jullie dit lezen, is het Eerste Kerstdag. Ik wens jullie allemaal een mooie dag, op welke manier je deze ook invult. Benthe en ik gaan het met mijn familie vieren. Ook vandaag gaat de Happy Plogmas-estafette door, jullie kunnen morgen zien hoe wij deze Eerste Kerstdag doorbrachten. Enjoy your Christmas! xxx

17 Comments on Happy Plogmas: Plog 24 december 2016

 1. Talitha
  25 december 2016 at 19:55 (4 jaar ago)

  Mijn pakket was iig ruim op tijd binnen, maar heb hem braaf tot vandaag bewaard. Ik ben er weer superblij mee, bedankt weer! πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Talitha
   25 december 2016 at 19:58 (4 jaar ago)

   Euhm die laatste was dus voor Mireille bedoeld voor de duidelijkheid het staat er nu een beetje gek πŸ™‚ sorry voor het vervuilen van je site Natasja

   Beantwoorden
   • Natasja
    26 december 2016 at 07:35 (4 jaar ago)

    Hihihi, ik snap hem hoor talitha πŸ™‚

    Beantwoorden
 2. Talitha
  25 december 2016 at 19:53 (4 jaar ago)

  Wat een leuke plog, die snuffelbox ziet er goed uit, eens kijken of ik ergens kan vinden wat er in zat omdat ik helemaal niet nieuwschierig ben.. πŸ˜‰ ben benieuwd hoe de taart smaakte, het klinkt alsof ik hem ook heel lekker ga vinden iig! Eens kijken of ik het recept ms op internet kan vinden.. Hopelijk wordt het waaien snel minder bij jullie zodat jullie weer lekker boven kunnen slapen zonder dat Benthe bang hoeft te zijn.

  Beantwoorden
 3. Donna
  25 december 2016 at 13:10 (4 jaar ago)

  Een fijne kerst Benthe en Natasja.

  Beantwoorden
 4. Miranda
  25 december 2016 at 11:59 (4 jaar ago)

  Gezellige foto’s van jullie Kerst voorbereidingen πŸ™‚
  Behalve dan die harde wind, bah wat een griezelweer vind ik dat.
  Tot vanmiddag; ik kan niet wachten om de cheesecake te proeven!

  Beantwoorden
 5. Colinda
  25 december 2016 at 11:50 (4 jaar ago)

  Je heb jezelf goed vermaakt met bente. Ja door al dat wandelen mag je gerust zijn dat je niet snel heel veel bijkomt als je wat extra snoept. Een leuke plog. Fijne kerstdag vandaag en ik kijk naar deze plog uit. Wij gaan vandaag nog wat voorbereiden voor het eten van morgen. William maakt weer voor vandaag en de toetjes van morgen klaar. En verder wordt het even afwachten.

  Beantwoorden
 6. MariΓ«lle
  25 december 2016 at 10:44 (4 jaar ago)

  Voor jullie beiden hele fijne kerstdagen πŸ™‚

  Beantwoorden
 7. Hennie
  25 december 2016 at 09:59 (4 jaar ago)

  Wat ziet Willemstad er superknus uit!

  Hele fijne kerstdagen Natas. En ik hoop echt oprecht dat 2017 jouw jaar gaat worden. En dat van Benthe natuurlijk.

  Liefs oet Grunn!

  Beantwoorden
 8. Cindy
  25 december 2016 at 09:43 (4 jaar ago)

  Ah leuke plog weer! En zo lief dat je dan samen met Benthe op de bank gaat slapen omdat ze bang is. En nee, had ook geen vertraging in pakketjes. Had vrijdagavond nog een mascara besteld bij ICI (met 40% korting) en dacht zie die wel na de kerst verschijnen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik gistermorgen een mail dat het al op het DHL afhaalpunt lag.
  Leuk die snuffelbox en ach, mijn kat is ook zo bang voor de stofzuiger. Ze gaat altijd buiten voor de deur zitten wachten met een zwaar beledigd hoofd hihi.

  Fijne kerstdagen, met al dat gewandel kun jij wat lekkers goed hebben! Ik mag ook wat lekkers deze 2 dagen en daar ga ik lekker van genieten.

  Beantwoorden
 9. Anke
  25 december 2016 at 09:27 (4 jaar ago)

  Hele fijne kerstdagen samen! De foto van Benthe in de auto is geweldig!

  Beantwoorden
 10. Mireille
  25 december 2016 at 09:23 (4 jaar ago)

  Gezellig plogje hoor. Volgens mij zijn al mijn pakketjes ook allemaal op tijd binnen. Ik heb niks vernomen dat er eentje niet op tijd bezorgd is. Die koekjes had ik ook in de salon met de nadruk op had Boris kwam er elke dag één bietsen.
  Geniet van eerste kertstdag en tot morgen

  Beantwoorden
 11. Jacqueline
  25 december 2016 at 08:13 (4 jaar ago)

  Ik wens jullie tweetjes een hele fijne kerst en een voorspoedig en gezond 2017. Ik hoop je dit jaar je eigen plekje krijgt.
  En een goed jaar voor Beautyspots, dat we nog veel mogen genieten van mooie Benthe foto`s, beautynieuws,outfits en andere leuke dingetjes.

  Beantwoorden
 12. marije
  25 december 2016 at 07:51 (4 jaar ago)

  Leuk om weer een plog te zien. Leuke dagje hebben jullie gehad! Ik wens jou en Benthe heerlijke kerstdagen. Dikke kus!

  Beantwoorden
 13. Roos
  25 december 2016 at 07:02 (4 jaar ago)

  leuk weer deze plog :-). Ik hoop dat jullie hele fijne dagen hebben en dat het een prachtig jaar mag worden met veel liefde, geluk en een eigen stek. Voor Benthe hoop ik dat het met haar gezondheid goed mag gaan. Dikke kus X

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  25 december 2016 at 06:26 (4 jaar ago)

  Ik wens jullie een fijn en gezellig kerst feest Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.