Happy Shopping Spot: Casa de Esperanza

Het is alweer een tijdje geleden dat ik in de Happy Shopping Spots rubriek schreef over Hupsakeet. Onlangs is de winkel verhuisd, en is Ramona samen met haar partner-in-happiness Hester een heel nieuw avontuur begonnen: Casa de Esperanza. Een winkel in dezelfde stijl, maar met nรณg meer kleur, meer ruimte en dus meer plek voor mooie, vrolijke spulletjes! Afgelopen zaterdag bracht ik een bezoek aan de winkel, en laat jullie graag meekijken met al het moois!

Casa de Esperanza

Casa de Esperanza: Bring in the Happiness!

Een nieuwe locatie: eentje die je al van afstand herkent. Toen Ramona en Hester de sleutel van het geweldige oude pand kregen, kreeg alles een likje verf. Inclusief de buitenkant ๐Ÿ™‚ Casa de Esperanza zit nu wat meer in het centrum van Hardinxveld Giessendam en dankzij de roze buitenmuur kun je er letterlijk en figuurlijk niet meer omheen, hihihi!

Casa de Esperanza Casa de EsperanzaIk heb mijn ogen weer uitgekeken tijdens mijn bezoekje aan Casa de Esperanza. Eerst op mijn gemakje rond gekeken, daarna foto’s gemaakt, en daarna weer rond gekeken, en gekeken, en gekeken. Het is een winkel waar je steeds weer iets anders moois ontdekt, die je echt lekker op je gemakje moet bekijken. Ook dit keer heb ik weer een stapel leuke kaarten meegenomen. Ik was door mijn voorraadje heen, en ik vind het altijd fijn om wat mooie kaarten in huis te hebben. Ik geef ze een plekje in huis, en verstuur ze ook regelmatig naar anderen. Keuze genoeg hier!

Casa de EsperanzaMidden in de winkel pronkt de nieuwe toonbank. Natuurlijk in vrolijk roze, wat is hij gaaf! De toonbank van Hupsakeet heeft ook een plekje gekregen in de nieuwe winkel, heerlijk zo creatief als de dames zijn!

Casa de EsperanzaKadootjes voor iedere portemonnee

Bij Casa de Esperanza vind je kadootjes voor iedere portemonnee. Heel veel retro speelgoed, boekjes voor jong en oud, en kleine hebbedingetjes, zoals hier op de toonbank. Dat doet me denken aan vroeger, als ik bijvoorbeeld mijn rapportgeld had gekregen en voor een gulden een kleinigheidje ging kopen zoals een gum ♥

Casa de EsperanzaDe nieuwe kettingen van Urban Hippies zijn zรณ ontzettend mooi! Ik heb er uiteindelijk geen meegenomen, maar de derde van links staat nu wel op mijn verlanglijstje #decemberkomteraan

Casa de EsperanzaEen heel rek vol met de leukste schriftjes en notitieboekjes ♥

Casa de EsperanzaIn een apart gedeelte is ruimte voor een grote tafel en stoelen, hier starten in oktober workshops. Zo leuk, en zo gezellig zo’n tafel!

Casa de EsperanzaDit wordt de eerste workshop: dikke dames van gips knutselen. Ik vind ze leuk!

Casa de EsperanzaRamona en Hester hebben samen de kleuren voor het interieur uitgekozen. Ik vind de combinatie heel gezellig, vrolijk en tegelijk ook fris. Zonder dat het met alle producten in de winkel tรฉ druk wordt. Maar mij is het natuurlijk sowieso niet snel te druk, hahaha!

Casa de EsperanzaDat behang… ♥

Casa de EsperanzaJe vindt bij Casa de Esperanza weer verschillende leuke, gezellige hoekjes. Lekker vol en een beetje nonchalant, ik houd er van!

Casa de EsperanzaDoordat de nieuwe winkel veel ruimer is, kun je nu echt lekker op je gemakje rondkijken, zonder daarbij andere klanten in de weg te lopen. Zoals ik al zei: Casa de Esperanza is een winkel waar ik wel uuuuren zou kunnen rondkijken. Alleen is dat voor mijn banksaldo niet best, want ik ontdekte steeds weer iets anders leuks ๐Ÿ˜‰

De droom van Ramona en Hester is om de wereld wat vrolijker te maken. En die is al aardig uitgekomen met de opening van Casa de Esperanza. Zo leuk ook om te zien dat het echt een winkel voor jong en oud is. Toen ik er was, kocht een dame van middelbare leeftijd een vrolijk gekleurd windmolentje, gewoon gezellig voor in haar tuin. En een andere dame kocht een prachtig gekleurde tas van De Kunstboer, om haar handwerk in te bewaren. Kijk, daar word ik zelf nou ook gewoon echt heel erg blij van!

Casa de EsperanzaAan deze kant van de winkel vind je al het speelgoed van vroeger bij elkaar. Hier vind je รฉcht orginele kadootjes voor kleine en wat grotere kinderen.

Casa de EsperanzaOooooh deze had ik vroeger ook! Wie herkent ze ook?

Casa de EsperanzaKleurrijke lifestyle

In het midden van de winkel staat een tafel met daarop Ginger servies. Dit is een lookalike van Rice, en met ook weer hele leuke printjes! Super vrolijk allemaal!

Casa de EsperanzaIk krijg best vaak de vraag waar mijn leuke hartjes-emmer vandaan komt. Nou hier dus! Casa de Esperanza verkoopt ze in verschillende kleuren.

Casa de EsperanzaLiefhebbers van vrolijke buitenkleden (die je natuurlijk ook prima binnen kunt gebruiken) kunnen hier hun hart ophalen. Verschillende maten, kleuren en motieven.

Casa de Esperanza Casa de EsperanzaDe kussens en kleden op deze foto’s, zijn van het merk Imbarro. Net als de kimono’s die elders in de winkel hangen. Ook een heel leuk, kleurrijk merk, de kussens zijn echt van een prachtige kwaliteit.

Casa de Esperanza Casa de Esperanza Casa de EsperanzaNog een paar foto’s van buiten hoor, ik vind het er zo geweldig en gezellig uitzien!

Casa de EsperanzaIk heb weer enorm genoten tijdens mijn bezoek aan Casa de Esperanza, en wil beide dames heel erg bedanken voor hun gastvrijheid. Ben je in de buurt van Hardinxveld Giessendam, neem dan zeker even een kijkje aan de Peulenstraat 208! ♥ Casa de Esperanza is iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur.

Casa de EsperanzaGeshopt!

Natuurlijk kon ik (wederom) niet met lege handen naar huis gaan. Naast een stapeltje ansichtkaarten kocht ik twee roosjes van Urban Hippies voor in mijn haar, een geweldige paddenstoel-lamp voor de komende donkere maanden en een te gekke tas van De Kunstboer ♥ En ik nam nog een verrassing mee!

Just the two of usNamelijk deze leuke set van Ginger, deze is voor รฉรฉn van jullie! Wat moet je doen om hier kans op te maken?

Meedoen kan tot en met zaterdag 15 september, daarna ontvangt de winnaar een mail van mij. Reageer binnen 48 uur op deze mail, anders gaat de prijs naar iemand anders.

26 Comments on Happy Shopping Spot: Casa de Esperanza

 1. Miranda Aerts
  21 september 2018 at 06:53 (1 jaar ago)

  Shop till you drop is hier een gevaarlijke quote ๐Ÿ˜‰
  Wรกt veel leuke items, in vrolijke kleuren en veel jeugdherinneringen โ™ก
  Daar word je zeker blij van!

  Beantwoorden
 2. Jacqueline
  15 september 2018 at 21:50 (1 jaar ago)

  Oh ik doe mee. Ik hou van kleur…

  Beantwoorden
 3. Ingrid van Baal
  15 september 2018 at 09:37 (1 jaar ago)

  Ik hou niet zo van te veel frutsels om me heen, maar deze zijn te fleurig om aan voorbij te gaan. Ik word er zo vrolijk van…..

  Beantwoorden
 4. Bibi
  15 september 2018 at 08:29 (1 jaar ago)

  Wat n leuk winkeltje!! Doe graag mee aan de winactie!!

  Beantwoorden
 5. Marjon
  14 september 2018 at 20:34 (1 jaar ago)

  Hoi Natasja,

  Wat een geweldige winkel! Mijn zus woont daar in de buurt, nu ga ik zeker een keer langs als ik bij mn zus op bezoek ga!!
  Dank voor je gezellige blog en al die super kleurrijke fotoโ€™s!

  Die mokjes van Ginger vind ik helemaal fantastisch, duimen dat ik win

  Lieve groet,
  Marjon

  Beantwoorden
 6. Tamara
  14 september 2018 at 19:19 (1 jaar ago)

  Zo lief van mijn man, hij heeft vanochtend speciaal voor deze actie een mok laten vallen, zodat ik toe ben aan een nieuw gezellig setje! Dit weekend mijn verjaardag vieren, dus ik zal niet zitten mokken vanwege de scherven .
  En wat een leuke, kleurrijke winkel!

  Beantwoorden
 7. Peggy
  14 september 2018 at 19:13 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijke kleurenblog. Word er helemaal vrolijk van.

  Beantwoorden
 8. Wilma Rommelse-van Balen
  14 september 2018 at 18:54 (1 jaar ago)

  Wat een leuke winkel, deze ga ik zeker bezoeken. Een hele leuke kleurrijke blog en wat een leuke items heb je gekocht voor de win actie. Ik doe graag mee en ondertussen heb ik al gelijk een verlanglijstje voor de feestdagen opgesteld ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 9. Marije
  14 september 2018 at 18:21 (1 jaar ago)

  Wat een leuke winkel en wat een leuke items heb je geshopt voor de win actie. Ik doe graag mee, kan wel wat vrolijkheid gebruiken

  Beantwoorden
 10. Hester
  11 september 2018 at 12:23 (1 jaar ago)

  Wooooooooow Natasja, wat heb je er een prachtige blog van gemaakt!! Je bent een prachtig en kleurrijk mens met enorm veel creatief schrijf-en foto talent!! Love it!!

  Beantwoorden
 11. Eltika
  10 september 2018 at 21:53 (1 jaar ago)

  Ooooooo die zijn leuk! Ik zou heel graag hier een kopje thee uit drinken en… Casa de Esperanza is geweldig. โค๏ธ

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  9 september 2018 at 10:31 (1 jaar ago)

  Prachtige kleurrijke spullen ๐Ÿ˜‰
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie.
  Omdat ik nu ook een aantal bekers heb van Rice.
  Dit is een mooie aanvulling om mijn collectie uit te kunnen breidden.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

  Beantwoorden
 13. Neeltje
  9 september 2018 at 08:52 (1 jaar ago)

  Wauw, leuke winkel. Echt genieten! De set is vooor een andere dame hoor. Ik was laatst al een gelukkige bij je op de blog.

  Beantwoorden
 14. Deb
  8 september 2018 at 21:08 (1 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuke winkel en verslag, denk dat ik em hier zeker een paar uur zou kunnen vermaken en ook niet zonder lege handen zou weggaan. Jammer genoeg is de winkel voor mij net iets ver om zo heen te gaan.

  Beantwoorden
 15. Fhathima
  8 september 2018 at 20:24 (1 jaar ago)

  Wat een superkleurrijke gezellige winkel! Daar zou ik graag eens shoppen. Natuurlijk do e ik ook graag mee met de winactie. Ik spaar melamine kopjes met alle kleuren en printen in Mn buffetkast. Deze zou er fantastisch bijpassen!

  Beantwoorden
 16. Jelma van Oostenbrugge
  8 september 2018 at 19:45 (1 jaar ago)

  Wat schrijf je weer leuk; krijg gelijk zin om naar deze kleurrijke winkel te gaan en wat een een mooie bekers, die zouden mooi op mijn aanrecht staan, dus ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 17. Annette
  8 september 2018 at 15:23 (1 jaar ago)

  Die dikke dames van gips zijn echt te leuk! Ik zou wel een beetje onrustig worden denk ik in deze winkel. Het is wel heel kleurrijk allemaal terwijl ik toch dol op kleur ben.

  Beantwoorden
 18. Mina
  8 september 2018 at 09:29 (1 jaar ago)

  O wat een superleuke winkel! Daar wordt je toch hebberig van! Gelukkig hebben wij in Gouda “Juffrouw Saartje”. Ook zo’n vrolijke feelgood winkeltje met allemaal gezellige en kleurrijke spulletjes! En die tas van de Kunstboer zet ik ook op mijn wish lijstje(is het al bijna 5 december hihihihi). En ook doe ik graag mee met de winactie!

  Beantwoorden
 19. Christel
  8 september 2018 at 09:26 (1 jaar ago)

  Jeetje, wat een snoepwinkel! Geweldig!!! Deze zou niet goed zijn voor mijn portemonnee .
  Deze ga ik onthouden, mocht ik in de buurt zijn.
  PS: ik doe graag mee met de winactie, wat zijn ze schattig!

  Beantwoorden
 20. Anouk
  8 september 2018 at 09:19 (1 jaar ago)

  Hoi Natasja, ik wil wel mee doen! Wat een leuk blog heb je gemaakt van een geweldige winkel! Zou er het liefst gelijk naar toe gaan om rond te kijken helaas niet naast de deur… dat wordt gewoon een dagje uit plannen!
  Ik ga ze gelijk op Facebook op zoeken.
  Groetjes Anouk

  Beantwoorden
 21. Joyce Siemons
  8 september 2018 at 09:18 (1 jaar ago)

  Wooooooow hier zou ik kunnen wonen echt wat een te gekke winkel

  Beantwoorden
 22. Judith
  8 september 2018 at 09:16 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijke vrolijke gezelligheid. Zoals je al zei โ€˜ niet goed voor je portemoneeโ€™. Ik kom eigenlijk nooit in die buurt, maar mocht dat wel het geval zijn, dan ga ik hier zeker even naar toe.
  Graag waag ik een kansje voor de mooie bekers. Ik denk dat ik ze misschien wel mee naar mijn werk ga nemen….maar misschien ook niet…maar lijkt me leuk op het werk
  Dank je wel alvast, of ik nou win of niet. Het idee vind ik gewoon echt super lief. X

  Beantwoorden
 23. Caro
  8 september 2018 at 09:14 (1 jaar ago)

  Jeeeeeeetje!!!! Wat is dat smullen zeg, zulke mooie fotoโ€™s van een superzoete winkel!!! En die mokjes… in luf <3. Ik doe dus ook graag mee hoor, met deze winactie. En ga huppekeet weer volgen ondanks dat ze zo ver weg zitten voor mij.

  Beantwoorden
 24. Heidi
  8 september 2018 at 09:12 (1 jaar ago)

  Wat een super gezellige winkel. Daar kun je idd uren rondlopen.

  Beantwoorden
 25. Susan Hupkens
  8 september 2018 at 09:00 (1 jaar ago)

  Ooohhhh wow,
  Daar zou ik gewoon een ritje voor gaan maken. Helemaal top. Ik ding graag mee naar de bekers en like jou natuurlijk al lang, maar nu ook Casa de Esperanza want wil wel extra kleur op mijn tijdslijn!

  Beantwoorden
 26. bychristiana
  8 september 2018 at 08:08 (1 jaar ago)

  Pfoeh, je weet gewoon bijna niet waar je kijken moet, overal is het leuk haha! Ik spot een heel mooi geel kussen met een vogel op die foto waarop ook die hartjes emmer staat;-) En die eerste foto is ook geweldig!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.