Hartjes voor de Tante Betsy Polka Dot vestjes!

Jullie hebben ze hier vast al een paar keer voorbij zien komen: de Tante Betsy Polka Dot vestjes. Het is volgens mij nog niet eerder voorgekomen dat ik uit één seizoen een vestje in alle mogelijke kleuren kocht. Dus het feit dat ik dat nu wel deed, wil wat zeggen 😉 Dat vraagt natuurlijk ook om een eigen artikel, vandaag vertel ik waarom ik er zo verliefd op ben!

De Tante Betsy Polka Dot vestjes

Mijn liefde voor de Tante Betsy Polka Dot vestjes begon toen ik bij Bouke van Bij Tante Pollewop de tweede levering van deze Tante Betsy najaarscollectie ging passen. Bouke had de rode ingekocht, en echt: die stond overal zó leuk bij! Ik word gewoon direct blij zodra ik de rode Cardi Polka Dot aantrek ♥ Hierboven zie je haar op Dress Betsy London, met mijn ook al zo favoriete streepjeslegging van een paar jaar geleden eronder. De vestjes stonden al op mijn wishlist, maar vanaf het moment dat ik de eerste gepast had, nóg meer!

De vestjes zijn namelijk niet alleen mooi en vrolijk om te zien, ze dragen ook heerlijk! Ze zijn gemaakt van 100% katoen, maar zijn dubbel gebreid waardoor ze lekker warm en comfortabel zijn. En dat is in deze tijd, waarin we veel ventileren, erg welkom!

Mixen en matchen to the max!

Hoewel de Tante Betsy Polka Dot vestjes al op mijn wishlist stonden, blijken ze in het echt nóg leuker en nóg mooier te zijn! Ze combineren geweldig met zoveel van mijn jurkjes, rokjes en blouses, hier kom ik de winter wel mee door, hihihi! Hierboven zie je Cardi Dot Polka Red op twee jurkjes van de nieuwe collectie. Op deze foto draag ik haar met een rokje van de huidige collectie en een hartjesblouse van vorig jaar ♥

Tante Betsy Polka Dot vestjes

Iets later bestelde ik de andere drie kleuren bij Tante Betsy zelf, en sindsdien kan ik helemaal los gaan 😉

Tante Betsy Polka Dot vestjes

Groen met roze gecombineerd: ik houd er zo van! Hierboven zag je al hetzelfde jurkje in de kleur Navy met het vestje in Red, maar groen op groen doet het ook erg goed!

En het blauwe vestje staat lekker knallend op het Happy Camper jurkje van twee jaar geleden. Het is ook zo ontzettend leuk en fijn dat de items van Tante Betsy van verschilende seizoenen zo goed met elkaar combineren. Daar verbaas ik me ieder seizoen weer over. Het is daardoor ook gewoon echt een goede investering. Ik draag de jurkjes en rokjes van Tante Betsy willekeurig door de seizoenen, en combineer heel veel met elkaar.

Pippi style

In het Pippi-style artikel kwam het rode vestje ook al voorbij, dit vind ik zelf ook echt zo’n toffe combi. Ik draag hier ook de High Waist Legging Hearts in de kleur Red, en wat voor de vestjes geldt, geldt eigenlijk ook voor deze leggings. Een echte musthave in je kledingkast, liefst in meerdere kleuren! Of ik deze legging ook in alle vier de kleuren gekocht heb? …

Tante Betsy Polka Dot vestjes

Tot slot nog het zwarte Polka Dot vestje, wat verrassend mooi combineert met groen en rood. Ja, alweer die hartjeslegging, met Dress Betsy Hearts Green erbij. Je zou verwachten dat ik hierbij het groene vestje zou pakken, maar vanuit mijn ooghoeken zag ik dat het zwarte vestje er heel mooi bij stond ♥

Ik draag de Tante Betsy Polka Dot vestjes in mijn eigen maat, maat L. De hartjesleggings draag ik een maatje kleiner, in maat M vallen ze mooi aansluitend zonder te strak te zitten. En High Waist is dit seizoen nog meer écht High Waist, ze vallen echt lekker hoog waardoor je geen knellende, tekende band onder je jurkjes hebt. Aanraders zijn het!

Je vindt de Tante Betsy Polka Dot vestjes en de High Waist Hearts leggings in de webshop van Tante.

12 Comments on Hartjes voor de Tante Betsy Polka Dot vestjes!

 1. Roos
  7 november 2020 at 19:02 (2 jaren ago)

  Ohhh alles staat je zo super en die combinaties. Wauw, je straalt op iedere foto. Ik snap dat je niet kunt kiezen tussen de vestjes want ze zijn allemaal top 🙂
  Ik word zo vrolijk van je outfit artikelen. dank je wel daarvoor.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  6 november 2020 at 06:30 (2 jaren ago)

  Ze zijn echt heel leuk, ik snap wel dat je ze in alle kleuren hebt geshopt want ik zou ook niet kunnen kiezen voor één kleur 🙂

  Beantwoorden
 3. Joyce
  5 november 2020 at 19:15 (2 jaren ago)

  Jaaaaaa helemaal te gek! Polkadot jes zijn zo super, altijd en overal. Mooie outfits laat je weer zien!

  Beantwoorden
 4. Marlous
  5 november 2020 at 14:55 (2 jaren ago)

  Mooi hoor gave combinaties heb jij gemaakt, ik heb de zwarte maar wil misschien ook nog wel een kleurtje erbij.

  Beantwoorden
 5. Corine
  5 november 2020 at 11:34 (2 jaren ago)

  Zijn prachtige vestjes nog even sparen en dan komen ze ook bij mij

  Beantwoorden
 6. Diena
  5 november 2020 at 10:52 (2 jaren ago)

  Mooooiiiii!!!!

  Beantwoorden
 7. Ria
  5 november 2020 at 10:38 (2 jaren ago)

  Leuk! Vooral je outfit met de hartjes blouse van vorig jaar vind ik top!

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  5 november 2020 at 10:36 (2 jaren ago)

  Ze zijn inderdaad ook wel erg leuk! Ik heb ook diverse jurkjes met stippen. En toevallig gisteren een pyjama gekocht met stippen. Blijft leuk;-)

  Beantwoorden
 9. Corinne
  5 november 2020 at 08:46 (2 jaren ago)

  Zo leuk die vestjes! Ik heb de groene en de blauwe gekocht bij Bouke! Ben er super blij mee!

  Beantwoorden
 10. Ramona
  5 november 2020 at 08:35 (2 jaren ago)

  Love polkadots!!!
  Staat je echt prachtig!!!

  Beantwoorden
 11. Ellen
  5 november 2020 at 08:04 (2 jaren ago)

  Erg leuk om te zien maar heb ze zelf nog niet gepast

  Beantwoorden
 12. Paola
  5 november 2020 at 07:44 (2 jaren ago)

  Alles staat je zo gaaf. Ik hartje de hartjes

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.