Haus of Gloi Lip Balms

In de Spring collectie van Haus of Gloi zaten voor mij een paar nieuwe producten, waaronder de Haus of Gloi Lip Balms. Toen ik bestelde, waren ze helaas uitverkocht, maar een week later waren ze weer ‘in stock’. Omdat ik er erg nieuwsgierig naar was, besloot ik ze alsnog na te bestellen. En daar heb ik absoluut geen spijt van! Ik vertel je er in dit artikel wat meer over.

Haus of Gloi Lip Balms

Haus of Gloi Lip Balms: handmade

Een lippenbalsem moet voor mij aan een paar voorwaarden voldoen: de geur/smaak moet aangenaam zijn, hij mag niet te plakkerig zijn, en (logisch) hij moet mijn lippen goed verzorgen. Ik heb in het verleden regelmatig nieuwe lippenbalsems ontdekt die na een paar keer gebruiken in de prullenbak belandden, omdat ze niet aan bovenstaande eisen voldeden. De Haus of Gloi Lip Balms voldoen echter aan alle eisen, en slagen met vlag en wimpel voor de test.

Haus of Gloi Lip Balms

Haus of Gloi Lip Balms: ingrediënten

De Haus of Gloi Lip Balms zijn niet zo groot, maar ze zitten wel bomvol verzorgende ingrediënten: kokosolie, Shea butter, Candelilla wax, Granaatappel-olie, caprylic/capric/stearic glycerides (afkomstig van kokosolie, staat bekend om zijn huidherstellende en vochtvasthoudende eigenschappen), Orchidee extract, Castorolie (ook wel Wonderolie genoemd) en vitamine E. De Lip Balms zijn geschikt voor veganisten, net zoals alle andere producten van Haus of Gloi.

Haus of Gloi Lip Balms

Haus of Gloi Lip Balms: textuur en werking

Mijn Lip Balms zagen er een beetje gebutst uit toen ik ze ontving. Ik weet niet of dit door het transport kwam of door het feit dat ze handgemaakt zijn, maar inmiddels zijn ze ‘gede-jetlagd’ en hebben ze weer een keurige solide vorm. Ik bestelde de Haus of Gloi Lip Balms in twee verschillende geuren (ik heb altijd een lipbalm op mijn nachtkastje staan, en heb er daarnaast eentje op mijn bureau staan):

Pink Frosting
Intensely sweet with a touch of tart citrus.

Rosemilk & Caramel
Our lovely rose flavor met with caramel.

Beide geuren zijn heerlijk zoet, maar niet te overheersend. Precies goed, zoals ik van een lippenbalsem verwacht.

De Lip Balms smelten zodra ze in aanraking komen met mijn lippen, en laten een heel zacht, intens verzorgend laagje achter. Als ik de Lip Balm ’s avonds aanbreng, voelen mijn lippen de volgende ochtend heerlijk zacht en verzorgd. Ook als ik naar buiten ga, beschermen en voeden de Lip Balms uitstekend. Ze blijven redelijk goed op mijn lippen zitten, al is het na een paar koppen koffie of een maaltijd wel nodig om een nieuw laagje aan te brengen.

Haus of Gloi Lip Balms

De Haus of Gloi Lip Balms benaderen voor mij heel dicht De Perfecte Lippenbalsem, bij mijn volgende bestelling ga ik er zeker weer een paar meebestellen. Op dit moment zijn ze in zes verschillende geuren/smaken verkrijgbaar, maar ze maken geen deel uit van het vaste assortiment. Ze kosten 3,50 dollar per stuk, omgerekend is dit € 2,53.

Wil je de Haus of Gloi Lip Balms ook weleens proberen, maar zie je het niet zitten om speciaal hiervoor in Amerika te bestellen? Stuur mij dan even een mailtje, ik heb met mijn volgende bestelling best ruimte in mijn pakje voor een paar Lip Balms extra 😉

 

2 Comments on Haus of Gloi Lip Balms

 1. Miranda Aerts
  25 april 2014 at 22:03 (8 jaren ago)

  Klinkt goed voor een lippenbalsem!

  Beantwoorden
 2. Schröder
  25 april 2014 at 16:12 (8 jaren ago)

  Graag wil ik wel deze twee hebben .
  Mijn balsems zijn op.
  Gr wilma

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.