Haus of Gloi Sugar Exfoliant

Onlangs ontving ik uit Amerika mijn Haus of Gloi Valentijnsbestelling, met daarin onder andere een nieuwe pot Haus of Gloi Sugar Exfoliant. Vandaag vertel ik je meer over deze heerlijke, intens verzorgende bodyscrub, die korte metten maakt met een droge winterhuid.

Haus of Gloi Sugar Exfoliant

Haus of Gloi Sugar Exfoliant

Haus of Gloi Sugar Exfoliant

First Blush was de geur uit de Haus of Gloi Valentijnscollectie die met stip bovenaan mijn shoppinglijstje stond, maar helaas was hij binnen no-time zo goed als uitverkocht. Ik kon gelukkig nog wel deze Sugar Exfoliant in mijn winkelmandje gooien, maar voor een Pumpkin Butter was ik te laat. Jammer, maar zo werkt het nu eenmaal met de Limited Editions van Haus of Gloi: je moet er super snel bij zijn, anders vis je achter het net.

First Blush is zacht en zoet, lavendel en witte thee zorgen voor het licht frisse briesje in de geur. Echt een geur voor het voorjaar!

Haus of Gloi Sugar Exfoliant

Haus of Gloi Sugar Exfoliant: ingrediënten

Als je de belangrijkste ingrediënten van Haus of Gloi Sugar Exfoliant bekijkt, dan weet je eigenlijk meteen al hoe lekker verzorgend hij is. De vrij korte ingrediëntenlijst wordt aangevoerd door (biologische) suiker, Shea boter, kokosolie en olijfolie. Deze verzorgende bestanddelen geven de Sugar Exfoliant niet alleen haar romige textuur, maar zorgen er bovendien voor dat je je huid op een heel zachte en verzorgende manier kunt ontdoen van dode huidcellen. De scrub bevat geen parabenen, en alle producten van Haus of Gloi zijn geschikt voor veganisten.

Haus of Gloi Sugar Exfoliant

Ook de Haus of Gloi Sugar Exfoliant zelf ziet er prachtig uit: hij heeft een zalmroze kleur en ziet er lekker smeuïg uit, ik zou er bijna een hap van nemen! Het grote voordeel van deze scrub vind ik het feit dat je hem niet eerst hoeft door te roeren, hij is direct klaar voor gebruik. Omdat zowel de suiker als de Shea boter vrij makkelijk smelten als ze in aanraking komen met warm water, kun je het beste even onder de douchestraal uit stappen als je hem gaat gebruiken. Of nog beter: zet de kraan even uit tijdens het scrubben.

Haus of Gloi Sugar Exfoliant

Haus of Gloi Sugar Exfoliant

Zodra Haus of Gloi Sugar Exfoliant in aanraking komt met mijn vochtige huid, verandert de smeuïge textuur in olie, waardoor de fijne suikerkorreltjes heel zacht over mijn huid glijden. Eigenlijk heb ik tijdens het scrubben niet eens in de gaten dat ik aan het scrubben ben, zo zacht is de Sugar Exfoliant. Na het scrubben spoel ik mijn huid licht af, en dep haar daarna droog. Zo blijven de verzorgende bestanddelen behouden, en voelt mijn huid nadien lekker zacht, glad én verzorgd. Een bodylotion of -crème is eigenlijk niet nodig, maar het is natuurlijk wel lekker om bijvoorbeeld een Haus of Gloi Pumpkin Butter in dezelfde geur te gebruiken, moet jij eens kijken wat dat voor je humeur doet!

Haus of Gloi Sugar Exfoliant is standaard verkrijgbaar in maar liefst 22 verschillende geuren. Een paar keer per jaar wordt er een Limited Edition collectie uitgebracht, met een aantal tijdelijke geuren. Mijn aanraders uit de vaste collectie zijn Litchi Milk Tea (dit was mijn allereerste kennismaking met Haus of Gloi), Rose City en Cozy Sweater.

Wil je ook graag een keer bestellen bij Haus of Gloi, en wil je daar wat meer over weten? Stuur mij dan gerust een mailtje via info@beautyspots.nl, ik help je graag! In dit artikel kun je er alvast wat meer over lezen.

3 Comments on Haus of Gloi Sugar Exfoliant

 1. Miranda Aerts
  10 maart 2015 at 19:02 (7 jaren ago)

  Een vrolijk product!

  Beantwoorden
 2. Sonja
  10 maart 2015 at 13:13 (7 jaren ago)

  Heerlijk, ik gebruik het ook af en toe een bodyscrub onder de douche. Mijn eerste keer was minder prettig, inderdaad stap even uit de straal, want ik was toen ook mijn hoopje scrub kwijt!
  Dit lijkt me heerlijk en ga even koekeloeren!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  10 maart 2015 at 10:53 (7 jaren ago)

  Dat lijkt me een fijn product om te huid te verwennen en goed voor te bereidden voor het voorjaar.
  Door alle uitlaatgassen etc. wil ik altijd een schone en frisse huid.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.