Haus of Gloi Valentine’s Collection 2015

Ik hoor je denken: “Haus of Gloi Valentine’s Collection 2015?” Valentijnsdag is toch inmiddels al weer achter de rug? Klopt, maar mijn bestelling van deze Limited Edition kwam vorige week binnen, en ik wil graag het lekkers toch nog even delen met jullie…

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine’s Collection 2015

Tja, ik kon het niet laten… Zodra de Haus of Gloi Valentine’s Collection 2015 online kwam, spurtte ik naar de website van Haus of Gloi. En zelfs toen was ik nog te laat voor mijn (uit de beschrijvingen opgemaakte) favoriete geur: First Blush. Er was alleen nog een Sugar Exfoliant in die geur verkrijgbaar, de rest was al OP!!! Gelukkig bleef er genoeg lekkers voor mij over, zoals je ziet.

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine’s Collection 2015: First Blush

Wat een heerlijk zachte, lieve geur is dit! Ik ruik duidelijk lavendel, maar de vanille en perzik geven haar een zoet randje, terwijl witte thee juist weer voor het frisse accent zorgt. Ik ga de website van Haus of Gloi volgend jaar goed in de gaten houden, hopelijk komt First Blush nog een keer terug!

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

In deze geur was alleen nog de Sugar Exfoliant beschikbaar toen ik bestelde. De Sugar Exfoliants van Haus of Gloi zijn heerlijk zacht en verzorgend:

A luscious in shower confection designed to both moisturize and buff your skin to incredible softness! Our made from scratch recipe begins with heaps of organic sugar, pure shea butter and coconut oil whipped lightly with a host of a skin loving olive and apricot oils. These emulsifying scrubs are balmy in texture, do not require stirring and never leave you feeling too greasy after use. When combined with water these scrubs emulse into a very light cream and rinse away leaving you perfectly moisturized and divinely scented! 100% vegan, always.

Hier heb ik nog geen review over geschreven, dus dat ga ik binnenkort doen!

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine’s Collection 2015: Come Hither

Come Hither is voor mij een bekende geur, maar hij blijft heerlijk. Het is een heel vrouwelijke, maar tegelijk ook zoete geur die ik eigenlijk alle maanden van het jaar lekker vind. Ik kocht hier een Pumpkin Butter van.

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Ik vind de Pumpkin Butter van Haus of Gloi echt één van de beste lichaamsverzorgingsproducten die ik ken. Wil je er meer over weten, lees dan zeker mijn review hierover even terug.

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine’s Collection 2015: Cozy Rose

Cozy Sweater is denk ik wel mijn favoriete geur van Haus of Gloi, dus toen ik las dat er een combinatie kwam van Cozy Sweater met een rozengeur, wist ik dat ik die heel graag wilde! En oh oh, wat is hij lekker! Het zachte van Cozy Sweater gemengd met het bloemige van Rose City, maken Cozy Rose tot een heel lieve, vrouwelijke geur waar ik direct verliefd op was.

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Van deze geur kocht ik naast een klein potje Sugar Exfoliant (dat vind ik zo fijn bij Haus of Gloi, dat je kleine én grote verpakkingen kunt kopen) en een Pumpkin Butter een Whipped Soap. Ook hier schreef ik al eens een review over, zie hier: klik.

Haus of Gloi Valentine's Collection 2015

Zoals altijd zat er weer een lief handgeschreven kaartje bij mijn bestelling en een sample Perfume Oil. Die kleine persoonlijke dingen maken een pakje altijd net een kadootje, vind ik!

Het blijft altijd weer een feestje om een pakje van Haus of Gloi te ontvangen. Ok, de verzendkosten zijn hoog, en de levertijd is tegenwoordig wat langer dan voorheen, maar de kwaliteit van de producten en de heerlijke, bijzondere geuren maken dat meer dan goed, het blijft één van mijn favoriete merken!

6 Comments on Haus of Gloi Valentine’s Collection 2015

 1. chucky1012
  25 februari 2015 at 17:22 (7 jaren ago)

  Het ziet er zo schattig uit.
  Ook is de naam van dit merk zo apart.
  Jammer dat hier niet te koop is.

  Beantwoorden
 2. Nicole
  25 februari 2015 at 09:44 (7 jaren ago)

  Dat klinkt als erg fijne producten.Ziet er ook heel erg mooi uit!

  Beantwoorden
 3. Sonja
  25 februari 2015 at 08:34 (7 jaren ago)

  Ziet er leuk uit. En ja dat persoonlijke vind ik ook heel leuk.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  25 februari 2015 at 06:29 (7 jaren ago)

  Jammer dat we de geur niet online kunnen ruiken 😉 want het klinkt heerlijk.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.