Haus of Gloi Whipped Cream Soap

Heb jij ooit weleens whipped soap gebruikt onder de douche? Niet? Oh echt, dat móet je een keer geprobeerd hebben. Whipped soap is een luchtige, geklopte zeep, meestal boordevol verzorgende ingrediënten, wat als slagroom op je huid voelt. Ik gebruikte de afgelopen weken de Haus of Gloi Whipped Cream Soap, en vertel je er graag wat meer over.

Haus of Gloi Whipped Cream Soap

Haus of Gloi Whipped Cream Soap

Haus of Gloi Whipped Cream Soap: cream on your skin

Haus of Gloi Whipped Cream Soap is een potje treatment voor je huid, een potje pure luxe, zo zie ik het. De geklopte zeep voelt vrij stevig, en ‘smelt’ als het ware als je hem op je vochtige huid aanbrengt. Hierbij schuimt hij niet heel erg, maar geeft meer een melkachtige substantie (zie ook de foto verderop). Ik gebruik Whipped Soap altijd als scheercrème voor mijn onderbenen, het scheermesje glijdt dan heel soepel over mijn huid en verwijdert de haartjes moeiteloos. Na het scheren voelt mijn huid zacht en verzorgd, dankzij de voedende en verzorgende ingrediënten. Maar natuurlijk kun je hem ook als ‘gewone’ zeep gebruiken.

Haus of Gloi Whipped Cream Soap

Haus of Gloi Whipped Cream Soap: de ingrediënten

De Whipped Cream Soap van Haus of Gloi bevat de volgende ingrediënten: (vegetarische) glycerine, Sodium Coco Sulfate (dit is een milde tenside gemaakt van plantaardig laurinezuur (uit natuurlijk kokosvet) en natrium, een veel mildere variant van SLS), cocamidopropyl betaine (een milde surfactant die als reiniger en schuimvormer werkt), propylene glycol (verhoogt de huidvochtigheid en helpt andere werkstoffen de huid binnendringen, heeft een verhoogde kans op allergiën), sorbitol (wordt in cosmeticaproducten als vochtvasthoudendmiddel gebruikt), stearic acid (een emulgerend middel), parfum-mixen, shea boter, phenoxyethanol (een milde bacterieremmer), caprylyl glycol (levert een natuurlijke hydratatie en helpt het natuurlijk evenwicht van de huid te herstellen) en citric acid (een natuurlijk conserveermiddel en antioxidant). De Whipped Cream Soap bevat dus vooral milde ingrediënten.

Haus of Gloi Whipped Cream Soap

Dit is een ultiem geluksmomentje: een pot Haus of Gloi Whipped Cream Soap, tot de rand toe gevuld met heerlijke luchtige, zachte, voedende zeep. Bijna zonde om te gaan gebruiken…

Haus of Gloi Whipped Cream Soap

Haus of Gloi Whipped Cream Soap

Deze Haus of Gloi Whipped Cream Soap kostte 5 dollar. Vind je het te omslachtig of te duur om helemaal in Amerika producten te bestellen: gelukkig hebben we in Nederland ook webshops die soortgelijke producten verkopen. Kijk bijvoorbeeld eens in de webshop van Huidverzorgingsinstituut Mireille voor de Bomb Cosmetics Cleansing Shower Butters. Wat Maakt Je Mooi heeft de Shower Smoothies, en The Beauty Bakery heeft Whipped Soap met een beetje extra: de Whipped Sugar Scrubs. Keuze genoeg dus, ook dichtbij huis!

Kende jij het fenomeen Whipped Soap al?

4 Comments on Haus of Gloi Whipped Cream Soap

 1. Leneke
  13 november 2013 at 19:24 (9 jaren ago)

  Het lijkt me een heerlijke zeep. Lekker zacht 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  13 november 2013 at 09:52 (9 jaren ago)

  Ik kende het nog niet, maar het klinkt heel goed!

  Beantwoorden
 3. Esmeralda L
  13 november 2013 at 09:13 (9 jaren ago)

  De whipped soaps zijn inderdaad heerlijk!

  Beantwoorden
 4. Huidverzorging Mireille
  13 november 2013 at 08:48 (9 jaren ago)

  Als ik dan een favoriet mag doorgeven. De Chilla Vanilla Cleansing Shower Butter is echt heerlijk. En ook ik gebruik deze soms om mijn onderbenen te scheren. Zo zacht.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.