Heb jij je mooiste kerstjurkje al klaarhangen?

Nog een paar weken en dan is het Kerst. Volgens mij is iedereen het wel met me eens dat dit jaar 2018 echt voorbij gevlogen is, niet normaal! Maar het wordt dus ook weer tijd om te bedenken: wat doe ik aan met Kerst? Mijn kast hangt tegenwoordig vol met prachtige jurkjes, dus echt iets nieuws koop ik eigenlijk nooit. Ik zoek gewoon een mooiste jurkje uit, en combineer dat op een Kerst-waardige manier. Vandaag laat ik je één van de kanshebbers zien ♥

mooiste kerstjurkjeMijn mooiste kerstjurkje: natuurlijk van Tante Betsy ♥

Mijn mooiste kerstjurkje is natúúrlijk een jurkje van Tante Betsy. Niet zo gek, want 99% van mijn kledingkast bestaat uit Tante Betsy jurkjes, rokjes, shirts en blouses 😉 Het is Dress Victoria Retro Red, die kleur is natuurlijk niet toevallig gekozen. Dress Vicotria Retro is er in vier verschillende kleuren: Black, Green, Brique en deze Red. En tja, eigenlijk vind ik alle vier de kleurencombinaties geweldig ♥

mooiste kerstjurkjemooiste kerstjurkjeDress Victoria zag je al vaker voorbij komen op mijn blog, ik vind het een héérlijk model! De A-lijn van de rok, de mooie, niet te diepe V-hals en de driekwart mouwen maken het voor mij tot een perfect jurkje. In het voorjaar en najaar heerlijk zonder vestje, en nu het wat kouder geworden is, met een dunner of juist lekker dik vest eroverheen. Met een jurkje als Dress Victoria kun je echt alle kanten op.

mooiste kerstjurkjeCombineren met je mooiste kerstjurkje

Hier combineer ik Dress Victoria Retro Red met de heerlijke, behaaglijke Cardigan Rose Green van Tante. Wat ben ik in deze opeens koudere tijd toch ontzettend blij met dit vest! Ik zou het eigenlijk iedere dag willen dragen, zo lekker warm en comfortabel is het. Maar ja, het moet natuurlijk ook wel even luchten tussendoor, hihihi! Ik zei het destijds in het artikel al, maar nu het echt kouder is, kan ik het nog meer beamen: in dit vest wil je gewoon wonen!

mooiste kerstjurkje mooiste kerstjurkjeOnder het jurkje draag ik een paarse maillot, die ik onlangs toevallig vond in mijn kast. Geen idee van welk merk hij is, maar hij staat perfect bij Dress Victoria Retro Red ♥ En daaronder (natuurlijk) mijn rode Sanita laarjes. Doordat de kleuren rood en roze in het vest ook weer terugkomen, is het toch één geheel, ondanks het feit dat ik verschillende kleuren combineer. Maar als je mij al wat langer kent, weet je dat ik sowieso niet zo bang ben om gekke combinaties uit te proberen 😉

mooiste kerstjurkjeEn Dress Victoria Retro Red staat natuurlijk ook héél leuk bij mijn roze kerstboompje 😉

mooiste kerstjurkjeMijn mooiste kerstjurkje op de sportieve tour

Houd je van een wat sportievere look (ook voor Kerst), dan staat de geweldige Sporty Jacket Solid AW18 natuurlijk ook geweldig bij dit jurkje ♥ Je ziet dat, hoewel de basis helemaal hetzelfde is, er meteen een heel andere look door ontstaat. En of je Dress Victoria Retro nu met de wollen Cardigan of de Sporty Jacket draagt: beide outfits dragen heerlijk comfortabel. In een jurkje van Tante Betsy sla je je moeiteloos door een viergangen Kerstdiner 😉

mooiste kerstjurkjeik ben er nog niet helemaal over uit of ik het jurkje met Kerst zou combineren met de Cardigan Rose of de Sporty Jacket, dat hangt natuurlijk ook een beetje van het weer af. En wie weet, kom ik voor het zover is nog wel een andere leuke Kerst-Betsy tegen in mijn kast. Zal ik een eventuele andere kanshebber ook aan jullie laten zien?

mooiste kerstjurkjeIk ben wel benieuwd of jij je mooiste Kerstjurkje al klaar hebt hangen? Of doe jij niet aan speciale Kerstjurkjes?

Ik heb de items in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

12 Comments on Heb jij je mooiste kerstjurkje al klaarhangen?

 1. Miranda Aerts
  30 november 2018 at 16:37 (7 maanden ago)

  Een mooi jurkje!
  Ik ga kerst vieren in m’n Takkie foute kersttrui ♡

  Beantwoorden
 2. Jobke
  27 november 2018 at 21:23 (7 maanden ago)

  Mooi! Wat staan die laarsjes er ook gaaf bij. Ik heb net een nieuw jurkje van King Louie gekocht en dat is een kanshebber voor kerst.

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  27 november 2018 at 19:16 (7 maanden ago)

  Mooie outfit. Mijn kerstoutfit? Pff, nog niet over nagedacht. Maar ik vermoed een Tante Betsy (zoals de andere 364 dagen van het jaar). Nu nog bedenken welke, hihi

  Beantwoorden
 4. Caro
  27 november 2018 at 17:02 (7 maanden ago)

  Echt een fijne kanshebber deze Red Retro. Mooi ook met vest en Sanita’s!!

  Ik heb nog niet nagedacht over de jurk want de planning is nog niet rond. Ook hier teveel keuze

  Beantwoorden
 5. inge
  27 november 2018 at 15:13 (7 maanden ago)

  Ik denk dat ik weet welke jurk ik ga dragen met de kerst dit jaar en dat is dit jaar geen Tante betsy maar een jurk van GUDRUNSJODEN nl Jurk “Michiko” rood. ik ben heel benieuwd of dat idd de jurk wordt voor mij, want deze week komt ie, en de panty eronder worden dan ws
  Panty “Dragonfly” ook van haar. Ik vind jou outfit ook mega mooi

  Beantwoorden
 6. Evelien
  27 november 2018 at 12:10 (7 maanden ago)

  Je roze kerstboom is geweldig! Lekker matching ja, haha! Love it. Ik heb geen kerstjurkjes.. misschien wel eens leuk om te doen.

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  27 november 2018 at 09:47 (7 maanden ago)

  Haha, ja matcht inderdaad goed met je kerstboom! Ik heb nog niet echt een speciaal kerstjurkje. Ik ga nooit echt speciaal op zoek naar iets, maar vaak loop ik toch wel tegen iets leuks aan. Wel iets wat ik daarna dan ook nog aankan, anders vind ik het weer zo zonde.

  Beantwoorden
 8. Dagmar
  27 november 2018 at 09:11 (7 maanden ago)

  Leuke blog weer Natasja. Ik kies ook iets uit mijn rijk gevulde kast. Misschien wrl de retro brique ( geïnspireerd door jou); of toch een Margot. Keuze genoeg.

  Beantwoorden
 9. Joyce Siemons
  27 november 2018 at 08:36 (7 maanden ago)

  Ik koop ook nooit speciaal iets voor de kerst. Dit jaar ga ik voor de roodkapje jurk en iets met mijn speciale kerst vestje. Ik zie het nog wel . Dit is een super mooie kanshebber voor jou!!

  Beantwoorden
  • Carola
   28 november 2018 at 01:23 (7 maanden ago)

   Wat ben je weer mooi! Ik vind dat vest bij jou totaal niet op n ochtendjas lijken. Zelf ga ik met kerst toch vaak voor iets heel anders: zwart of rood met n glimmertje, dan voel ik me meer kersterig. Maar ik vind jouw outfit perfect!

   Beantwoorden
 10. chucky1012
  27 november 2018 at 07:35 (7 maanden ago)

  Prachtige party outfit voor de feestdagen
  Het staat jou mooi.
  Moet nog een mooie dress gaan shoppen….

  Xoxo

  Beantwoorden
 11. Marije
  27 november 2018 at 07:21 (7 maanden ago)

  Ik doe kerst het liefst in mijn trainingsbroek als ik heel eerlijk ben en mijn ouders vinden dat prima, die hebben er ook niet zoveel mee.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.